reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Witam sie z rana nadrobilam zaległości .
@Ropuszka666 cukrzyca ciążowa no kiepsko ale da się żyć :) zawsze szukaj + sytuacji dużo nie przytyjesz:-p chodź uważam że bardzo wcześnie dała Ci insulinę .
@Oska305 u Ciebie się trochę skaplikowalo ale szpital to dobre miejsce w takiej sytuacji dzieciaki dostaną sterydy i będą pyzate życzę spokoju i cierpliwości .

Głośnik do cipki:szok::szok::szok: mnie coraz częściej przeraża co to ludzie nie wymyśla :D
Miłego dnia dla Wszystkich

Dziewczyny dziś 18 dpt od wczoraj kawa z mlekiem przy podcieraniu i aplikacji luteiny. Doradźcie czy mam sobie zwiększyć progesteron? Teraz biorę 3x 1 luteinę i duphaston a w dniu transferu miałam prog. 13 [emoji58]
[emoji26]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny dziś 18 dpt od wczoraj kawa z mlekiem przy podcieraniu i aplikacji luteiny. Doradźcie czy mam sobie zwiększyć progesteron? Teraz biorę 3x 1 luteinę i duphaston a w dniu transferu miałam prog. 13 [emoji58]
[emoji26]

Ja tez jakos tak mialam kilka dni takie plamienia na poczatku. A uzywasz aplikatora? Mi lekarz powiedzial ze to nawet moze byc oczyszczanie po implantacji

[emoji26]

Ja bralam luteine 3x1 i duphaston3x2 wiec mysle ze spokojnie mozesz. A duphaston w jakich dawkach bierzes

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez jakos tak mialam kilka dni takie plamienia na poczatku. A uzywasz aplikatora? Mi lekarz powiedzial ze to nawet moze byc oczyszczanie po implantacji

Paluszek cały czas, ale wczoraj trochę załatwiania miałam a tak to cały czas leze

Ja bralam luteine 3x1 i duphaston3x2 wiec mysle ze spokojnie mozesz. A duphaston w jakich dawkach bierzes

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez 3x1

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Do góry