reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
U mnie tez lozysko na tylnej sciany, czuje ruchy juz od dwoch tygodni, ale to takie bardzo delikatne, na poczatku nie wiedzialam nawet czy to Hania, ale teraz juz wiem. Madzialenak z tego co czytalam to pozniej czuc ruchy przy lozysku na przedniej scianie, a kiedy idziesz do lekarza? Kupilas sobie ten detektor tetna?

zakupy do mnie dziś przyszły:-D
wozek1.jpg

fotelik3.jpgwozek2.jpgfotelik1.jpg

wózek wyszedł strasznie różowo ale w rzeczywistości jest malinowy:tak:

Załączniki

• wozek1.jpg
    wozek1.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 37
  • fotelik3.jpg
    fotelik3.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 33
  • wozek2.jpg
    wozek2.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 50
  • fotelik1.jpg
    fotelik1.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 33
Dorex śliczny wózek, gdzie kupowałaś?? To jest nowy?? No i jaki dokładnie model i za ile. Bardzo mi się podoba. Jesteś z Zabrza??
A ja dziś mocno myślę nad kupnem okularów Zobacz załącznik 551655 o takich, ale kolor dość mocny i nie wiem czy nie za stara jestem.

Ostatnia edycja:
Sony kupiłam w sklepie viki w Zabrzu na Rosvelta, to x-lander x-move:-)
w tym sklepie mają wszystko dla maluchów:-D i nawet ceny ok
wózek z fotelikiem besafe izi go, adapterami i akcesoriami kosztował mnie niecałe 2600;-)

aaaa mam takie okulary tylko niebieskie....

reklama
Madzialenak, ja mam łożysko na przedniej ścianie i jest tak jak piszesz - łożysko amortyzuje ruchy dziecka. Ja ruchów Małej nie opisałabym jako kopniaki, nie mniej od jakiegoś tygodnia (dopiero) zaczęłam ją intensywniej czuć. Poszczególne etapy "czucia" Małej u mnie były następujące: łaskotanki, bulgotanie, przeciąganki :-)
Jak czuję to zwykle po bokach brzucha więc wygląda na to, ze z przodu właśnie łożysko amortyzuje.

Do góry