reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Gotadora jak lubisz lody do wafelka to możemy się umówić na starówce do magro na lody. Chętnie z Tobą się wybiorę to pogadamy.

Gratuluje udanych USG genetycznych. Aż miło się takie wieści czyta.

reklama
Agapl dr mi powiedział, że jakby się dziś dobrze ułożył to byłby mi wstanie coś powiedzieć, ale niestety uparty jak ojciec. Pewnie za ponad miesiąc coś może się dowiem.

Sony - gratulacje!
Ja lubie śmietankowe Grycana - a najbardziej z sosem truskawkowym. Teraz podgrzewam mrożone truskawki w rondelku z dodatkiem cukru. Wrzucam lody do pucharka i oblewam gorącymi truskawkami - namawiam Was: spróbujcie... Pycha! Nasi goście zawsze bardzo zachwalają nasz deserek.

Sony - super że Maluszek prawidłowo się rozwija - GRATULACJE :-):-):-)

Na lody mi smaku narobiłyście...Ja odkryłam z Grycana sorbet z czarnej porzeczki - jest taki kwaskowaty (mój smak).
Ale Misia - na te lody z polewą domowej roboty mi takiego smaku narobiłaś...że będę chyba robiła dzisiaj/jutro - muszę kupić mrożone truskawki (bo te co sklepach są to tablica Mendelejewa a nie owoce)....mniam......już je widzę :-)

Marcysiowa a Ty o budyniu z malinami pisałaś...też bym zjadła :)

Ja dzisiaj na obiad robię domowej roboty hamburgery (pod męża bardziej niżk pode mnie....) ale takie zdrowe - z bułki pełnoziarnistej, szynki mielonej z czosnkiem i cebulą z dodatkiem warzyw plus kuuuuupa warzyw jako dodatki :) Mniam...i domowej roboty sos czosnkowy :)

Sony..Pięknie! gratuluje! wszystko jak widać jest dobrze i nie ma co się martwic. obojętne co tam nosisz pod serduszkiem to i tak będziesz kochac ponad zycie. ja już czuje taka bezwarunkowa niesamowita milosc..to jest takie fajowe! owoce%20lesne.jpgja z kolei nie umiem zyc bez tych lodow! sa przeokropnie pyszne... moja kolezanka mowi, ze ona o tej porze roku jeszcze boi się jesc lody (ze mogą być odmrożone i ponownie zamrozone itd.), ale ja jakos nie umiem się opanować....:-D

Załączniki

• owoce%20lesne.jpg
    owoce%20lesne.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 31
Sony za miesiąc to napewno juz bedzie widac :-) Wytrzymasz tyle bez usg? jeny ja was podziwiam dziewczyny:tak: A jakie masz przeczucia co do płci? U mnie wszystkie objawy dzieczynkowe były, jedynie brzuch taki troche szpiczasty podobno chłopczykowy mi podpadał..
Madzielanek, Gotadora a nie wiem teraz co z naszym spotkaniem jutrzejszym, niby powinnam poleżeć, ale nic n=mnie kompletnie juz nie boli a bradzo chetnie bym sie z wami zobaczyla

Sonysony gratuluje!

Ja mam genetyczne za tydzien. Bardzo sie boje... Zdecydowalismy ze pappa nie robimy. Nie chce sie jeszcze bardziej denerwowac a co bedzie to bedzie no i tak tego nie zmienie... No ale stres czuje, probuje myslec pozytywnie. Niestety trzeba to przejsc i juz...

Aduś no muszę wytrzymać, chyba że do pracy na usg pojadę w międzyczasie :-) Wszyscy mi mówią, że chłopak i już sama tak zaczęłam mówić.
Zaraz wam go przedstawię, niech się tylko foty wgrają.
DSC03680.jpg

Załączniki

• DSC03680.jpg
    DSC03680.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
Milagors nie ma sie czego bac, mialaś piekne blastki podane więc z takich to tylko zdrowy dzieciaczek moze byc :tak:mysl w ten sposób. Masz racje ze Pappa nie robisz, ja nieswaidoma oddalam krew na pappa bo tak moj dr wpisal na skierowaniu i potem zalowalam, ale jak wyniki odebralam byly naprawde bardzo dobre to sie w sumie ucieszylam ze to zrobilam., Ale co stresu przed odbiorem wynikow sie najadlam to moje..Takze glowa do góry. A gdzie robisz genetyczne, w Invikcie? Mi robil mój dr w Invickei dr St, ktory prowadzi mi tez ciąze. Rewelacyjny dr. A kto prowadzi Twoją?

Ostatnia edycja:
reklama
Ohhhh dziewczyny, właśnie wróciliśmy z mężem ze sklepu i kupiliśmy 2 pudełka litrowych lodów naszych ulubionych ALGIDA śmietankowy orzech. Dla nas najlepsze lody.
Gotadora ja też jutro na spotkaniu zaszaleję i objem się lodami Grycan :-)

Do góry