reklama
Misia1974
Fanka BB :)
Sony - gratulacje!
Ja lubie śmietankowe Grycana - a najbardziej z sosem truskawkowym. Teraz podgrzewam mrożone truskawki w rondelku z dodatkiem cukru. Wrzucam lody do pucharka i oblewam gorącymi truskawkami - namawiam Was: spróbujcie... Pycha! Nasi goście zawsze bardzo zachwalają nasz deserek.
Ja lubie śmietankowe Grycana - a najbardziej z sosem truskawkowym. Teraz podgrzewam mrożone truskawki w rondelku z dodatkiem cukru. Wrzucam lody do pucharka i oblewam gorącymi truskawkami - namawiam Was: spróbujcie... Pycha! Nasi goście zawsze bardzo zachwalają nasz deserek.
Różyczka82
Sony - super że Maluszek prawidłowo się rozwija - GRATULACJE :-):-):-)
Na lody mi smaku narobiłyście...Ja odkryłam z Grycana sorbet z czarnej porzeczki - jest taki kwaskowaty (mój smak).
Ale Misia - na te lody z polewą domowej roboty mi takiego smaku narobiłaś...że będę chyba robiła dzisiaj/jutro - muszę kupić mrożone truskawki (bo te co sklepach są to tablica Mendelejewa a nie owoce)....mniam......już je widzę :-)
Marcysiowa a Ty o budyniu z malinami pisałaś...też bym zjadła
Ja dzisiaj na obiad robię domowej roboty hamburgery (pod męża bardziej niżk pode mnie....) ale takie zdrowe - z bułki pełnoziarnistej, szynki mielonej z czosnkiem i cebulą z dodatkiem warzyw plus kuuuuupa warzyw jako dodatki Mniam...i domowej roboty sos czosnkowy
Na lody mi smaku narobiłyście...Ja odkryłam z Grycana sorbet z czarnej porzeczki - jest taki kwaskowaty (mój smak).
Ale Misia - na te lody z polewą domowej roboty mi takiego smaku narobiłaś...że będę chyba robiła dzisiaj/jutro - muszę kupić mrożone truskawki (bo te co sklepach są to tablica Mendelejewa a nie owoce)....mniam......już je widzę :-)
Marcysiowa a Ty o budyniu z malinami pisałaś...też bym zjadła
Ja dzisiaj na obiad robię domowej roboty hamburgery (pod męża bardziej niżk pode mnie....) ale takie zdrowe - z bułki pełnoziarnistej, szynki mielonej z czosnkiem i cebulą z dodatkiem warzyw plus kuuuuupa warzyw jako dodatki Mniam...i domowej roboty sos czosnkowy
Sony..Pięknie! gratuluje! wszystko jak widać jest dobrze i nie ma co się martwic. obojętne co tam nosisz pod serduszkiem to i tak będziesz kochac ponad zycie. ja już czuje taka bezwarunkowa niesamowita milosc..to jest takie fajowe!
ja z kolei nie umiem zyc bez tych lodow! sa przeokropnie pyszne... moja kolezanka mowi, ze ona o tej porze roku jeszcze boi się jesc lody (ze mogą być odmrożone i ponownie zamrozone itd.), ale ja jakos nie umiem się opanować....
Załączniki
Aduś16
Sony za miesiąc to napewno juz bedzie widac :-) Wytrzymasz tyle bez usg? jeny ja was podziwiam dziewczyny A jakie masz przeczucia co do płci? U mnie wszystkie objawy dzieczynkowe były, jedynie brzuch taki troche szpiczasty podobno chłopczykowy mi podpadał..
Madzielanek, Gotadora a nie wiem teraz co z naszym spotkaniem jutrzejszym, niby powinnam poleżeć, ale nic n=mnie kompletnie juz nie boli a bradzo chetnie bym sie z wami zobaczyla
Madzielanek, Gotadora a nie wiem teraz co z naszym spotkaniem jutrzejszym, niby powinnam poleżeć, ale nic n=mnie kompletnie juz nie boli a bradzo chetnie bym sie z wami zobaczyla
Sonysony gratuluje!
Ja mam genetyczne za tydzien. Bardzo sie boje... Zdecydowalismy ze pappa nie robimy. Nie chce sie jeszcze bardziej denerwowac a co bedzie to bedzie no i tak tego nie zmienie... No ale stres czuje, probuje myslec pozytywnie. Niestety trzeba to przejsc i juz...
Ja mam genetyczne za tydzien. Bardzo sie boje... Zdecydowalismy ze pappa nie robimy. Nie chce sie jeszcze bardziej denerwowac a co bedzie to bedzie no i tak tego nie zmienie... No ale stres czuje, probuje myslec pozytywnie. Niestety trzeba to przejsc i juz...
Aduś16
Milagors nie ma sie czego bac, mialaś piekne blastki podane więc z takich to tylko zdrowy dzieciaczek moze byc mysl w ten sposób. Masz racje ze Pappa nie robisz, ja nieswaidoma oddalam krew na pappa bo tak moj dr wpisal na skierowaniu i potem zalowalam, ale jak wyniki odebralam byly naprawde bardzo dobre to sie w sumie ucieszylam ze to zrobilam., Ale co stresu przed odbiorem wynikow sie najadlam to moje..Takze glowa do góry. A gdzie robisz genetyczne, w Invikcie? Mi robil mój dr w Invickei dr St, ktory prowadzi mi tez ciąze. Rewelacyjny dr. A kto prowadzi Twoją?
Ostatnia edycja:
reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Ohhhh dziewczyny, właśnie wróciliśmy z mężem ze sklepu i kupiliśmy 2 pudełka litrowych lodów naszych ulubionych ALGIDA śmietankowy orzech. Dla nas najlepsze lody.
Gotadora ja też jutro na spotkaniu zaszaleję i objem się lodami Grycan :-)
Gotadora ja też jutro na spotkaniu zaszaleję i objem się lodami Grycan :-)