reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Oj dziewczyny ja co wyjazd do miasta lub do galeri wracam z ciuchami dla maluchow. Szafa i komoda juz sie nie domykaja [emoji23][emoji1]
A co do ubierania to tez nie chce dzieciaczkow przegrzewac. Jak tam wasze brzuszki? To moj dzisiejszy juz w pizamce [emoji173] Mnie od kilku dni mecza potworne bole plecow i zgaga.. no coz wszystko do zniesienia, jak mi te tygodnie uciekaja [emoji4]
1506362006-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
adunia ktory to tc bo moj brzuszek w porównaniu do twojego to ogromny [emoji33] a ja mam dopiero 12+3 i kazdy w pracy dziwi sie ze taki duży[emoji15]

reklama
@evulek111 kazda ma inaczej. U mnie dlugo nie bylo widac nic. Moja siostra to juz wogole ona w 9 miesiacu wygladala jak w 3 zero brzuszka tylko cos tam delikatnie sie rzucalo pod bluzka a bratowa jak tylko dowiedziala sie o ciazy to brzuch jej wyskoczył i faktycznie co ja widzialam to brzuch coraz wiekszy wiec u kazdej jest inaczej ale wszystkie nosimy upragnione dzieciaczki pod sercem [emoji173]

@Joko86 Mi lekarz na podstawie daty transferu i ilu dniowy byl zarodek obliczyl termin tak zwanej niby miesiączki i wyszla 20.03 i od tego teraz mi liczy i wychodzi 27 tc [emoji4]

@evulek111 kazda ma inaczej. U mnie dlugo nie bylo widac nic. Moja siostra to juz wogole ona w 9 miesiacu wygladala jak w 3 zero brzuszka tylko cos tam delikatnie sie rzucalo pod bluzka a bratowa jak tylko dowiedziala sie o ciazy to brzuch jej wyskoczył i faktycznie co ja widzialam to brzuch coraz wiekszy wiec u kazdej jest inaczej ale wszystkie nosimy upragnione dzieciaczki pod sercem [emoji173]

Wiem[emoji4] kazda inaczej przechodzi, tylko jak patrze na wasze brzuszki to wydaje mi się ze ja od normy odstaje[emoji23] wyczytalam ze tez tak moze się dziać jak ma sie niski wzrost i to calkiem normalne.

reklama
Do góry