No wlasnie[emoji3]No i transfer tego samego dnia [emoji6]
reklama
Vinszka
Fanka BB :)
Ja 172 cm i waga startowa 64 kg [emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Zastanawiałam się gdzie ta dwójka u Ciebie Brzuszek śliczny!
Ja przed stymulacją jakoś schudłam, nie wiem czy to przez stres. U mnie wzrost 173 cm i waga na starcie 57. Aktualnie 61.
Jak skończę 18 tydzień to zrobię foto
Vinszka
No tez dorobilam sie oponki po lekach przed transferem ale teraz wszystkie spodnie spakowalam do pudelka bo tylko ciazowe wchodza na mnie[emoji4]
Ja jeszcze wchodzę w swoje stare ubrania, ale czuję, że niedługo trzeba będzie zmieniać. Cały dzień w normalnych spodniach już mogę nie wytrzymać.
Dziewczyny zalamujecie mnie ja ważę okolo 65,66kg a mam 158cm! A najlepsze ze wcale nie wyglądam jak grubas[emoji23] z tylu ciąży nie widać...
---25tc---
---25tc---
Vinszka
Dziewczyny zalamujecie mnie ja ważę okolo 65,66kg a mam 158cm! A najlepsze ze wcale nie wyglądam jak grubas[emoji23] z tylu ciąży nie widać...
---25tc---
Mną się nie musisz przejmować, bo na mnie zawsze rodzice wołali chuderlak. Nigdy nie mogłam przytyć :/
Hehe [emoji13] ja parę kg przy stymulacji juz przytylam także po ciąży dużo kg do zrzucenia będzie....Mną się nie musisz przejmować, bo na mnie zawsze rodzice wołali chuderlak. Nigdy nie mogłam przytyć :/
---25tc---
Ja od 10tc chodze w ciążowych bo w normalnych pod koniec dnia bolal mnie brzuch no i wzmagalo to moje problemy ze wzdetym brzuszkiem teraz mam 12+4 i chyba jedne spodnie kupilam za male albo ta guma na brzuch jest slabo rozciągliwa [emoji53]Ja jeszcze wchodzę w swoje stare ubrania, ale czuję, że niedługo trzeba będzie zmieniać. Cały dzień w normalnych spodniach już mogę nie wytrzymać.
Nie sa ani cienkie ani super grube. Nie polecam Ci bo na mnie jest s dobre! Gdzie z h&m ciążowe spodnie mam 40rozmiarDziewczyny, a te leginsy z lidla... warto po nie iść? Tak się zastanawiam czy jak będą to jednak nie zakupić. Tyle, że ja zmarźlak jestem i nie bardzo chcę zakładać teraz na tyłek coś a'la cienkie rajstopy.
---25tc---
reklama
Oj dziewczyny ja co wyjazd do miasta lub do galeri wracam z ciuchami dla maluchow. Szafa i komoda juz sie nie domykaja [emoji23][emoji1]
A co do ubierania to tez nie chce dzieciaczkow przegrzewac. Jak tam wasze brzuszki? To moj dzisiejszy juz w pizamce [emoji173] Mnie od kilku dni mecza potworne bole plecow i zgaga.. no coz wszystko do zniesienia, jak mi te tygodnie uciekaja [emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Pięknie wyglądasz świetna piżamka