reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ale jaja z tymi legginsami. Prosiłam M żeby wzial m i l bo takie noszę. Były same s mówię ok weź bo ponoć duze wypadają. Ubralam s i sa idealne. Patrzę na drugie pudełko widzę że otwarte i oczywiście m w środku włożone. Zostawię sobie na końcówkę ciąży [emoji12]

---25tc---

reklama
Oooo coś Ty kupiła?[emoji2]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Nooo powiem Tobie że siedząc wczoraj uświadomiłam sobie ze nie mam pajacykow i ze jakieś sweterki by się przydały itd. Jak już dojechalam do lidla to mi się spodobała jakość tych ciuszków no i zaszalalam wzięłam już na 62 i 68 po 4 szt. :biggrin2:mój mąż stwierdził że ewidentnie mnie poniosło jak spojrzał na rachunek ;) A pytanie takie może głupie wiem ale gdzie kupujecie takie podkoszulki lub koszulki na krótki rękaw pod body lub pajacyki bo to będzie zima i dziecko musi mieć taką podkoszulke tak? Rajstopki już mam ale takich podkoszulek jeszcze nie:)

Hahaha No to jesteś lepsza ode mnie [emoji16] ale trzeba przyznać ze dobre jakościowo . Ja tez już miałam kończyć i coś mi to nie wychodzi [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam wrażenie że wciąż mi czegoś brakuje, hihi obłęd normalnie ;)A wszystko jest takie ladne że też nie mogę wyjść bez niczego o_O

Nooo powiem Tobie że siedząc wczoraj uświadomiłam sobie ze nie mam pajacykow i ze jakieś sweterki by się przydały itd. Jak już dojechalam do lidla to mi się spodobała jakość tych ciuszków no i zaszalalam wzięłam już na 62 i 68 po 4 szt. :biggrin2:mój mąż stwierdził że ewidentnie mnie poniosło jak spojrzał na rachunek ;) A pytanie takie może głupie wiem ale gdzie kupujecie takie podkoszulki lub koszulki na krótki rękaw pod body lub pajacyki bo to będzie zima i dziecko musi mieć taką podkoszulke tak? Rajstopki już mam ale takich podkoszulek jeszcze nie:)

Pod body juz sie nic nie zaklada... zakldasz body z krotkim/dlugim rekawem i np pajacyk. Taki zestaw w zimie dla maluszka jest idealny, bo nic sie nie podwija i nie przeszkadza.

Ale jaja z tymi legginsami. Prosiłam M żeby wzial m i l bo takie noszę. Były same s mówię ok weź bo ponoć duze wypadają. Ubralam s i sa idealne. Patrzę na drugie pudełko widzę że otwarte i oczywiście m w środku włożone. Zostawię sobie na końcówkę ciąży [emoji12]

---25tc---

Tak jeśli chodzi o leginsy to wypadają duże patrzyłam na S i naprawdę wydawały mi się spore jeśli będziecie kupować no napewno rozmiar mniejsze. Ja wzięłam sobie bluzkę S i jest idealna a mała to ja już nie jestem ;)

Pod body juz sie nic nie zaklada... zakldasz body z krotkim/dlugim rekawem i np pajacyk. Taki zestaw w zimie dla maluszka jest idealny, bo nic sie nie podwija i nie przeszkadza.

No tak masz rację , też tak myślałam ale moja mama dzisiaj wybiła mnie z tego toku myślenia mówiąc o tych podkoszulkach i skojarzylam że fakt tak się kiedyś dzieciaczki ubieralo i zwatpilam Pamiętam także ze takie kaftaniki zawijaly się na pleckach

No tak masz rację , też tak myślałam ale moja mama dzisiaj wybiła mnie z tego toku myślenia mówiąc o tych podkoszulkach i skojarzylam że fakt tak się kiedyś dzieciaczki ubieralo i zwatpilam Pamiętam także ze takie kaftaniki zawijaly się na pleckach

Hahha to trzeba było posłuchać mojej teściowej na temat ubierania małej . Jak usłyszała ze ja w domu chce żeby dziecko leżało sobie w bodach z długim i pół śpiochach i kocykiem ewentualnie nakryć to wymyśliła ze na bank dziecko będzie miało zapalenie oskrzeli bo je wyziębie. Nie przetłumaczysz ze malutkie dziecko to nie termofor [emoji12]

Te kaftaniki srednio praktyczne sa, przynajmniej wg mnie, bo sie podwijaja.
Serio - pierwsze 3 miesiace body i pajace i najlepiej zapinane na krzyz w miare mozliwosci. Sama tez mialam rozne rzeczy, a uzywalam tylko tych dwoch, bo i mnie bylo wygodniej zalozyc i corci nic nie gniotlo.
Ewentualnie wlasnie body z dl rekawem i polspiochy tez sie sprawdzaly u nas.

Hahha to trzeba było posłuchać mojej teściowej na temat ubierania małej . Jak usłyszała ze ja w domu chce żeby dziecko leżało sobie w bodach z długim i pół śpiochach i kocykiem ewentualnie nakryć to wymyśliła ze na bank dziecko będzie miało zapalenie oskrzeli bo je wyziębie. Nie przetłumaczysz ze malutkie dziecko to nie termofor [emoji12]

Pewnie na poczatku bedzie duzo czasu w rozku spedzac wiec to co piszesz to zdecydowanie wystarczajaca ilosc ubran.

reklama
Te kaftaniki srednio praktyczne sa, przynajmniej wg mnie, bo sie podwijaja.
Serio - pierwsze 3 miesiace body i pajace i najlepiej zapinane na krzyz w miare mozliwosci. Sama tez mialam rozne rzeczy, a uzywalam tylko tych dwoch, bo i mnie bylo wygodniej zalozyc i corci nic nie gniotlo.
Ewentualnie wlasnie body z dl rekawem i polspiochy tez sie sprawdzaly u nas.

Jakie to sa zapinane na krzyz?

Do góry