reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Jakie to sa zapinane na krzyz?

Jesli ma inna nazwe w pl to wybaczcie, nie znam terminologii [emoji16]

1506348914-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hahha to trzeba było posłuchać mojej teściowej na temat ubierania małej . Jak usłyszała ze ja w domu chce żeby dziecko leżało sobie w bodach z długim i pół śpiochach i kocykiem ewentualnie nakryć to wymyśliła ze na bank dziecko będzie miało zapalenie oskrzeli bo je wyziębie. Nie przetłumaczysz ze malutkie dziecko to nie termofor [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

W zeszłym tygodniu byłam na tych warsztatach Bezpieczny Maluch i tam Pani położna mówiła że temperatura dla niemowlaka najlepsza to między 20 a 22 st. A gdzieś w jakiejs gazecie już nie pamiętam ale chyba był to poradnik dla rodziców wczesniaków napisane było że odpowiednia temp to 19 st ale to uznałam za przesade, jednak jakby to nie było napewno nie dobre jest przegrzewanie dzieciakow

W zeszłym tygodniu byłam na tych warsztatach Bezpieczny Maluch i tam Pani położna mówiła że temperatura dla niemowlaka najlepsza to między 20 a 22 st. A gdzieś w jakiejs gazecie już nie pamiętam ale chyba był to poradnik dla rodziców wczesniaków napisane było że odpowiednia temp to 19 st ale to uznałam za przesade, jednak jakby to nie było napewno nie dobre jest przegrzewanie dzieciakow
Dla mnie 22 to mało hi hi hi więc dla mojego dziecka pewnie też ;)

Oj dziewczyny ja co wyjazd do miasta lub do galeri wracam z ciuchami dla maluchow. Szafa i komoda juz sie nie domykaja [emoji23][emoji1]
A co do ubierania to tez nie chce dzieciaczkow przegrzewac. Jak tam wasze brzuszki? To moj dzisiejszy juz w pizamce [emoji173] Mnie od kilku dni mecza potworne bole plecow i zgaga.. no coz wszystko do zniesienia, jak mi te tygodnie uciekaja [emoji4]
1506362006-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry