Kopertowe zapięcieJakie to sa zapinane na krzyz?
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kopertowe zapięcieJakie to sa zapinane na krzyz?
Jakie to sa zapinane na krzyz?
Hahha to trzeba było posłuchać mojej teściowej na temat ubierania małej . Jak usłyszała ze ja w domu chce żeby dziecko leżało sobie w bodach z długim i pół śpiochach i kocykiem ewentualnie nakryć to wymyśliła ze na bank dziecko będzie miało zapalenie oskrzeli bo je wyziębie. Nie przetłumaczysz ze malutkie dziecko to nie termofor [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A to dopiero początek po porodzie niestety się nie zmienia tylko kupuje się internetowo [emoji23]Hahaha No to jesteś lepsza ode mnie [emoji16] ale trzeba przyznać ze dobre jakościowo . Ja tez już miałam kończyć i coś mi to nie wychodzi [emoji12]
BuahahahahaJa byłam w lidlu i wydałam 950 zł ale już kończę z zakupami ciuszkowymi
Dla mnie 22 to mało hi hi hi więc dla mojego dziecka pewnie teżW zeszłym tygodniu byłam na tych warsztatach Bezpieczny Maluch i tam Pani położna mówiła że temperatura dla niemowlaka najlepsza to między 20 a 22 st. A gdzieś w jakiejs gazecie już nie pamiętam ale chyba był to poradnik dla rodziców wczesniaków napisane było że odpowiednia temp to 19 st ale to uznałam za przesade, jednak jakby to nie było napewno nie dobre jest przegrzewanie dzieciakow
Dla mnie 22 to mało hi hi hi więc dla mojego dziecka pewnie też
Taj dokładnie, też tak będę ubierać [emoji4]Pod body juz sie nic nie zaklada... zakldasz body z krotkim/dlugim rekawem i np pajacyk. Taki zestaw w zimie dla maluszka jest idealny, bo nic sie nie podwija i nie przeszkadza.
Aaaa to juz kumam[emoji4] dzieki. Dobrze pamietac. Chyba zaczne te Wasze rady spisywac[emoji6] no chyba ze ktoras ma juz sciage i sie podzieli[emoji4]Jesli ma inna nazwe w pl to wybaczcie, nie znam terminologii [emoji16]