reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A mialam Was pytac - czym smarujecie brzuchy?
Bo ja od samego poczatku bio oilem i wczoraj sie naczytalam ze to wcale nie jezt dobry pomysl... co prawda dotarlam do opini producenta ze zawarta w nim wit A i rozmaryn sa w zbyt malych ilosciach zeby zaszkodzic ale wiekszosc wypowiedzi na przeroznych stronach mowi zeby unikac[emoji20]
Ja balsamem z ziaji na rozstępy dla kobiet w ciazy. Bezzapachowy.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny u mnie po wizycie średnio... co prawda Mala dobrze się rozwija, waży 552gramy. Szyjka wydluzyla się z 34,9mm na 37,9mm. Płyn owodniowy w normie. Niestety przepływy nadal są nieprawidłowe i muszę znowu iść na kontrolę za dwa tygodnie. Moja lekarka prowadząca tego badania nie robi więc muszę poki co zrezygnować z prowadzenia ciąży u niej co mi bardzo nie odpowiada bo to jedyny lekarz któremu ufam. Ten od przepływów mi nie odpowiada... Szkoda gadac, boje sie czy Mala nie przestanie rosnąć [emoji45] od wizyty chodzę zgieta wpół cały brzuch mnie kłuje nie wiem co jest a ta moja lekarka zlecila mi jeszcze jechać na badania krwi rano nie wiem jak się zwlekę...

Kochana zobaczysz ze malutka bedzie rosła! My tu wszystkie kciuki trzymamy. A Ty sie tylko nie denerwuj bo stres w niczym nie pomoże.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny w kalendarzu cisza do 11.09 wiec nie wklejam .

@dreamscometrue wcale Ci się nie dziwie i to normalne ze się martwisz na zapas bo każda z nas tutaj ma to samo jak tylko usłyszy coś nie tak od lekarza . Może poszukaj specjalisty i idź do innego zobaczyć ci co on powie . Moje połówkowe już tez za chwile i sama mam ogromne obawy czy wszystko będzie dobrze . Ale tak jak dziewczyny piszą trzeba myśleć pozytywnie [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@dreamscometrue wcale Ci się nie dziwie i to normalne ze się martwisz na zapas bo każda z nas tutaj ma to samo jak tylko usłyszy coś nie tak od lekarza . Może poszukaj specjalisty i idź do innego zobaczyć ci co on powie . Moje połówkowe już tez za chwile i sama mam ogromne obawy czy wszystko będzie dobrze . Ale tak jak dziewczyny piszą trzeba myśleć pozytywnie [emoji8]

Kochana wpiszesz mnie na 22września na wizytę i 17października na usg IIIgo trymestru? Nie chcę wychodzić poza Klinikę. Zobaczymy co będzie dalej

Wpisz mi proszę wizyta u lekarza luxmed 27.09

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama

Wpisz mnie proszę na wizyta kontrolna +usg 13.09 :) termin porodu 29.11 chłopiec :)

Do góry