reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A mialam Was pytac - czym smarujecie brzuchy?
Bo ja od samego poczatku bio oilem i wczoraj sie naczytalam ze to wcale nie jezt dobry pomysl... co prawda dotarlam do opini producenta ze zawarta w nim wit A i rozmaryn sa w zbyt malych ilosciach zeby zaszkodzic ale wiekszosc wypowiedzi na przeroznych stronach mowi zeby unikac[emoji20]

Szczerze to nie wiem jak to jest z tym bio oil. Jedne kobiety stosują, inne nie. Aktualnie kupiłam balsam z baby dream, bo przyciągnął mnie zapach, no i oczywiście skład i cena.
Średnio też przepadam za oliwkami, jedynie po kąpieli stosuję i to bardziej na zimę.

reklama
Dziewczyny u mnie po wizycie średnio... co prawda Mala dobrze się rozwija, waży 552gramy. Szyjka wydluzyla się z 34,9mm na 37,9mm. Płyn owodniowy w normie. Niestety przepływy nadal są nieprawidłowe i muszę znowu iść na kontrolę za dwa tygodnie. Moja lekarka prowadząca tego badania nie robi więc muszę poki co zrezygnować z prowadzenia ciąży u niej co mi bardzo nie odpowiada bo to jedyny lekarz któremu ufam. Ten od przepływów mi nie odpowiada... Szkoda gadac, boje sie czy Mala nie przestanie rosnąć [emoji45] od wizyty chodzę zgieta wpół cały brzuch mnie kłuje nie wiem co jest a ta moja lekarka zlecila mi jeszcze jechać na badania krwi rano nie wiem jak się zwlekę...

Mała rośnie więc jest dobrze a to tylko kontrolę częściej .
Buziak

Bo ja od samego poczatku bio oilem i wczoraj sie naczytalam ze to wcale nie jezt dobry pomysl... co prawda dotarlam do opini producenta ze zawarta w nim wit A i rozmaryn sa w zbyt malych ilosciach zeby zaszkodzic ale wiekszosc wypowiedzi na przeroznych stronach mowi zeby unikac[emoji20]
Ja uzywam ziaji i babydream

Dziewczyny u mnie po wizycie średnio... co prawda Mala dobrze się rozwija, waży 552gramy. Szyjka wydluzyla się z 34,9mm na 37,9mm. Płyn owodniowy w normie. Niestety przepływy nadal są nieprawidłowe i muszę znowu iść na kontrolę za dwa tygodnie. Moja lekarka prowadząca tego badania nie robi więc muszę poki co zrezygnować z prowadzenia ciąży u niej co mi bardzo nie odpowiada bo to jedyny lekarz któremu ufam. Ten od przepływów mi nie odpowiada... Szkoda gadac, boje sie czy Mala nie przestanie rosnąć [emoji45] od wizyty chodzę zgieta wpół cały brzuch mnie kłuje nie wiem co jest a ta moja lekarka zlecila mi jeszcze jechać na badania krwi rano nie wiem jak się zwlekę...

Dreams... nie wiem jak cię pocieszyć. Przepływy są ważne i musisz je kontrolować koniecznie, więc szkoda, że twoja lekarka tego nie robi. A nie ma innego lekarza, u którego byś się dobrze czuła, który też robi te przepływy??

A za malutką trzymam kciuki :)

Dreams... nie wiem jak cię pocieszyć. Przepływy są ważne i musisz je kontrolować koniecznie, więc szkoda, że twoja lekarka tego nie robi. A nie ma innego lekarza, u którego byś się dobrze czuła, który też robi te przepływy??

A za malutką trzymam kciuki :)
Nie mam. Zostaję tak czy siak w Klinice, czas pokaże. Zastanawiam się tylko co będą robić jak się okaże ze Mala nie rośnie?

reklama
Ja uzywam zwykłych nawilzajacych typu dove i palmersa.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry