reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Nie rośnie wolniej, teraz jest wszystko w normie. Oczywiście martwię się na zapas

Też bym się martwila bo znam siebie pewnie wariowalabym czytając głupie fora i jeszcze głupsze odpowiedzi. Pamiętam lekarz chyba w 3 miesiącu powiedział mi że mam nie szaleć bo to szkodzi dziecku., wspomniał że miał pacjentkę która straciła ciążę w 20 tyg bo wciąż biagala po lekarzach i dzwoniła do niego czy jej dziecko umrze bo wzięła wit C. Byłam trochę zła na niego poczułam się jak furiatka., a taka nie jestem:)Ale po przemyśleniu stwierdziłam że mial trochę racji. Ciąża to dla mnie czas kiedy trzeba uzbroić się w cierpliwość ., spokój i pozytywne myślenie :) u Ciebie na pewno będzie wszystko dobrze tylko nie martwimy się na zapas , trzymam mocno kciuki :)

reklama
Dziewczyny musze sie pochwalic, dzis wozek odebralismy z fotelikami i bazami ze sklepu bo dzwonili ze przyszlo nasze zamowienie i nie moge sie napatrzec [emoji7][emoji7][emoji7]
1504954508-aaaaaa.jpeg
1504954517-aaaaaa.jpeg
1504954527-aaaaaa.jpeg
1504954534-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny musze sie pochwalic, dzis wozek odebralismy z fotelikami i bazami ze sklepu bo dzwonili ze przyszlo nasze zamowienie i nie moge sie napatrzec [emoji7][emoji7][emoji7]
1504954508-aaaaaa.jpeg
1504954517-aaaaaa.jpeg
1504954527-aaaaaa.jpeg
1504954534-aaaaaa.jpeg

Super :) tez nie mogłam się doczekać kiedy kupie wózek :)
Śliczny :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

1504954508-aaaaaa.jpeg
1504954517-aaaaaa.jpeg
1504954527-aaaaaa.jpeg
1504954534-aaaaaa.jpeg

Rewelacja [emoji7] Ja was Mamuśki bliźniaków podziwiam . Ja mam problem z ogarnięciem się do jednego dziecka a co dopiero do dwójki . Kurczę ale jeżdżenie takim tandemem to musi tez być wyczyn . Maluszką przypadną do gustu i będzie bardzo wygodnie . Pewnie jeździłaś już po domu [emoji6]Ja swoim tez a M się śmiał żebym wsadziła sobie psa i pojeździła po dworze jak się nie mogę doczekać [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Rewelacja [emoji7] Ja was Mamuśki bliźniaków podziwiam . Ja mam problem z ogarnięciem się do jednego dziecka a co dopiero do dwójki . Kurczę ale jeżdżenie takim tandemem to musi tez być wyczyn . Maluszką przypadną do gustu i będzie bardzo wygodnie . Pewnie jeździłaś już po domu [emoji6]Ja swoim tez a M się śmiał żebym wsadziła sobie psa i pojeździła po dworze jak się nie mogę doczekać [emoji12]

Jezdzilam po domku i maz tez [emoji3] patrz nie pomyslalam zeby psiaka wlozyc zeby pierwsza wyprobowala [emoji28] jutro skręcamy lozeczka bo tez dzis odebralismy [emoji4] oj tez bys ogarnela wyprawke dla dwójki [emoji106]

reklama
Jezdzilam po domku i maz tez [emoji3] patrz nie pomyslalam zeby psiaka wlozyc zeby pierwsza wyprobowala [emoji28] jutro skręcamy lozeczka bo tez dzis odebralismy [emoji4] oj tez bys ogarnela wyprawke dla dwójki [emoji106]

No tak w przypadku bliźniaków to nigdy nic nie wiadomo i lepiej być przygotowanym szybciej na przyjęcie dzieciaczków . To czekamy na zdjęcia łóżeczek [emoji846] u nas musieliśmy zamknąć wózek przed psem bo tak była podniecona ze jakbym jej pozwoliła to by do niego wskoczyła . [emoji12]

Do góry