reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Nie mam. Zostaję tak czy siak w Klinice, czas pokaże. Zastanawiam się tylko co będą robić jak się okaże ze Mala nie rośnie?

Dreams ale dzidzia rosnie ladnie poki co. Ja 3 tyg temu na badaniu uslyszalam ze dzidzia wazy ok 670g i to w siatce wagowej jaka dostalam po wizycie miescilo sie to w gornych granicach, wiec u ciebie waga jest ok.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dreams ale dzidzia rosnie ladnie poki co. Ja 3 tyg temu na badaniu uslyszalam ze dzidzia wazy ok 670g i to w siatce wagowej jaka dostalam po wizycie miescilo sie to w gornych granicach, wiec u ciebie waga jest ok.

Tak, apki średnia wagę pokazują 500gramów. Tylko obawiam się, że w pewnym momencie przestanie rosnąć bo będzie miala większe potrzeby....nie wiem sama to wymyslilam nie wiem czy to tak działa

Tak, apki średnia wagę pokazują 500gramów. Tylko obawiam się, że w pewnym momencie przestanie rosnąć bo będzie miala większe potrzeby....nie wiem sama to wymyslilam nie wiem czy to tak działa

Dreams, jak bedzie taki moment to czytalas co u anetki zrobili - podali steryd. Jesli nie zadziala to cc. W najgorszym przypadku bedziesz grudniowka.

A mialam Was pytac - czym smarujecie brzuchy?
Bo ja od samego poczatku bio oilem i wczoraj sie naczytalam ze to wcale nie jezt dobry pomysl... co prawda dotarlam do opini producenta ze zawarta w nim wit A i rozmaryn sa w zbyt malych ilosciach zeby zaszkodzic ale wiekszosc wypowiedzi na przeroznych stronach mowi zeby unikac[emoji20]
Ja smaruje masłem do Ciała z firmy Vianek i balsamem Biolaven. Oba są naturalne; )

Nie mam. Zostaję tak czy siak w Klinice, czas pokaże. Zastanawiam się tylko co będą robić jak się okaże ze Mala nie rośnie?

Moja zawsze jest mniejsza od Twojej i nie uważam że jezt za mała.....
Nie wszystkie rosną tak samo ....
Nie nakręcaj sobie filmów ....na zapas nie warto ....
I nie czytaj internetow za dużo.....
Pozytywnie i do przodu!!!!!!!!

reklama
Do góry