M@gda
Moderatorka
Sliczne pieski!!!Zobacz załącznik 821593 pozdrawiam z wakacji
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sliczne pieski!!!Zobacz załącznik 821593 pozdrawiam z wakacji
Dreams ale dzidzia rosnie ladnie poki co. Ja 3 tyg temu na badaniu uslyszalam ze dzidzia wazy ok 670g i to w siatce wagowej jaka dostalam po wizycie miescilo sie to w gornych granicach, wiec u ciebie waga jest ok.
Tak, apki średnia wagę pokazują 500gramów. Tylko obawiam się, że w pewnym momencie przestanie rosnąć bo będzie miala większe potrzeby....nie wiem sama to wymyslilam nie wiem czy to tak działaDreams ale dzidzia rosnie ladnie poki co. Ja 3 tyg temu na badaniu uslyszalam ze dzidzia wazy ok 670g i to w siatce wagowej jaka dostalam po wizycie miescilo sie to w gornych granicach, wiec u ciebie waga jest ok.
Dreams, jak bedzie taki moment to czytalas co u anetki zrobili - podali steryd. Jesli nie zadziala to cc. W najgorszym przypadku bedziesz grudniowka.
Tyle ile min dasz rade pochodzic w ciazy
Ja smaruje masłem do Ciała z firmy Vianek i balsamem Biolaven. Oba są naturalne; )A mialam Was pytac - czym smarujecie brzuchy?
Bo ja od samego poczatku bio oilem i wczoraj sie naczytalam ze to wcale nie jezt dobry pomysl... co prawda dotarlam do opini producenta ze zawarta w nim wit A i rozmaryn sa w zbyt malych ilosciach zeby zaszkodzic ale wiekszosc wypowiedzi na przeroznych stronach mowi zeby unikac[emoji20]
Moja zawsze jest mniejsza od Twojej i nie uważam że jezt za mała.....
Nie moje psiepsiólkiSliczne pieski!!!