reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczynki pewnie nie zbyt mnie tu kojarzycie czasem się udzielam, jednak nie często. Wracamy właśnie od lekarza u nas 9 tydzień. Dzidzia Jest jedna tzn były podane dwa zarodki i beta jak i usg wskazywała na 2 . Jednak rozwija się jeden dzidziuś. Ma już całe 2 cm :D ostatnie usg było 10 dni temu wtedy widziałam mega malutka kropeczke:happy2: dziś dało się dostrzec główkę :oops: jestem zakochana po uszy :szok: I mega szczęśliwa <3

Dziewczynki pewnie nie zbyt mnie tu kojarzycie czasem się udzielam, jednak nie często. Wracamy właśnie od lekarza u nas 9 tydzień. Dzidzia Jest jedna tzn były podane dwa zarodki i beta jak i usg wskazywała na 2 . Jednak rozwija się jeden dzidziuś. Ma już całe 2 cm :D ostatnie usg było 10 dni temu wtedy widziałam mega malutka kropeczke:happy2: dziś dało się dostrzec główkę :oops: jestem zakochana po uszy :szok: I mega szczęśliwa <3

Gratuluę od całego serca! Też miałam podanych dwa zarodki a jeden maluch został ze mną. Jutro rozpocznę 9ty tydzień :)

Dziewczyny a widzialyscie drugi pecherzyk na usg? Bo ja na pierwszym usg mialam tylko jeden a ostatnio byly dwa ale jeden lekarz mowil ze jest pusty (w drugim bilo serduszko[emoji173][emoji7])
I ciekawa jestem czy on sie wchlonie czy co? Wizyte z usg mam w piatek dopiero..

Piekne uczucie, ja wczoraj tez miala usg w 8tc2d i nasze szczescie ma 1, 91cm fajnie jak juz zarys człowieczka widac [emoji7]

Dziewczyny a widzialyscie drugi pecherzyk na usg? Bo ja na pierwszym usg mialam tylko jeden a ostatnio byly dwa ale jeden lekarz mowil ze jest pusty (w drugim bilo serduszko[emoji173][emoji7])
I ciekawa jestem czy on sie wchlonie czy co? Wizyte z usg mam w piatek dopiero..

Ja na pierwszych wizytach widziałam trzy pęcherzyki, w dwóch były zarodeczki z bijącymi serduszkami i trzeci był pusty zapytałam pani doktor jak mój organizm pozbędzie się tego pustego pęcherzyka to mi powiedziała że po prostu on zaniknie jak tamte dwa będą rosnąć...i faktycznie potem już im większe były te dwa pęcherzyki to ten trzeci się wytracił (w sensie wchłoną).

U mnie nic nie bylo widac, tylko jeden zostal i postanowil nam szczęście dac [emoji3]

Gratuluę od całego serca! Też miałam podanych dwa zarodki a jeden maluch został ze mną. Jutro rozpocznę 9ty tydzień :)

Piekne uczucie, ja wczoraj tez miala usg w 8tc2d i nasze szczescie ma 1, 91cm fajnie jak juz zarys człowieczka widac [emoji7]

Dziewczyny super wieści i cieszę się ze jesteście wśród nas przyszłych Mam [emoji846]Jeśli znacie i macie ochotę to podajcie datę narodzin waszych maleństw i wasze wizyty to wpisze was w nasz kalendarz [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry