Ewunka
Fanka BB :)
5.....Dziś mam termin z Polski . Według mojego lekarza miał to być 28-29 sierpień. Troszkę boli mnie brzuch a potem przechodzi i znowu nachodzi a ja czekam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
5.....Dziś mam termin z Polski . Według mojego lekarza miał to być 28-29 sierpień. Troszkę boli mnie brzuch a potem przechodzi i znowu nachodzi a ja czekam
Obstawiam 1 wrzesnia a co!Dziś mam termin z Polski . Według mojego lekarza miał to być 28-29 sierpień. Troszkę boli mnie brzuch a potem przechodzi i znowu nachodzi a ja czekam
Dziewczynki pewnie nie zbyt mnie tu kojarzycie czasem się udzielam, jednak nie często. Wracamy właśnie od lekarza u nas 9 tydzień. Dzidzia Jest jedna tzn były podane dwa zarodki i beta jak i usg wskazywała na 2 . Jednak rozwija się jeden dzidziuś. Ma już całe 2 cm ostatnie usg było 10 dni temu wtedy widziałam mega malutka kropeczke dziś dało się dostrzec główkę jestem zakochana po uszy I mega szczęśliwa <3
Piekne uczucie, ja wczoraj tez miala usg w 8tc2d i nasze szczescie ma 1, 91cm fajnie jak juz zarys człowieczka widac [emoji7]Dziewczynki pewnie nie zbyt mnie tu kojarzycie czasem się udzielam, jednak nie często. Wracamy właśnie od lekarza u nas 9 tydzień. Dzidzia Jest jedna tzn były podane dwa zarodki i beta jak i usg wskazywała na 2 . Jednak rozwija się jeden dzidziuś. Ma już całe 2 cm ostatnie usg było 10 dni temu wtedy widziałam mega malutka kropeczke dziś dało się dostrzec główkę jestem zakochana po uszy I mega szczęśliwa <3
Dziewczyny a widzialyscie drugi pecherzyk na usg? Bo ja na pierwszym usg mialam tylko jeden a ostatnio byly dwa ale jeden lekarz mowil ze jest pusty (w drugim bilo serduszko[emoji173][emoji7])
I ciekawa jestem czy on sie wchlonie czy co? Wizyte z usg mam w piatek dopiero..
U mnie nic nie bylo widac, tylko jeden zostal i postanowil nam szczęście dac [emoji3]Dziewczyny a widzialyscie drugi pecherzyk na usg? Bo ja na pierwszym usg mialam tylko jeden a ostatnio byly dwa ale jeden lekarz mowil ze jest pusty (w drugim bilo serduszko[emoji173][emoji7])
I ciekawa jestem czy on sie wchlonie czy co? Wizyte z usg mam w piatek dopiero..
Dziewczynki pewnie nie zbyt mnie tu kojarzycie czasem się udzielam, jednak nie często. Wracamy właśnie od lekarza u nas 9 tydzień. Dzidzia Jest jedna tzn były podane dwa zarodki i beta jak i usg wskazywała na 2 . Jednak rozwija się jeden dzidziuś. Ma już całe 2 cm ostatnie usg było 10 dni temu wtedy widziałam mega malutka kropeczke dziś dało się dostrzec główkę jestem zakochana po uszy I mega szczęśliwa <3
Gratuluę od całego serca! Też miałam podanych dwa zarodki a jeden maluch został ze mną. Jutro rozpocznę 9ty tydzień
Piekne uczucie, ja wczoraj tez miala usg w 8tc2d i nasze szczescie ma 1, 91cm fajnie jak juz zarys człowieczka widac [emoji7]
To idziemy prawie łeb w łeb !Gratuluę od całego serca! Też miałam podanych dwa zarodki a jeden maluch został ze mną. Jutro rozpocznę 9ty tydzień