reklama
gotadora wiesz niby moja dr mowila ze to normalne jak wczesniej bolalo, moze do czwartku przejdzie, nie mam jak isc na to usg wczesniej, bo nie ma miejsc a jak nawet by bylo to na rano a nie mam sie tam z kim rano dostac.
Czesc Dzeiwuszki,
Aisha, bardzo Ci wspolczuje tego bolu. Mam nadzieje,ze szybko przejdzie.
Miliaa, ciesze sie z Twoich dobrych wiesci a co do lozyska nie znam sie ale dziewczyny tutaj bardziej doswiadczone juz sie wypowiedzialy i wierze ,ze wszsytko sie zmieni na lepsze.
Marcysiowa, jak sie dzis miewasz??? Samopoczucie juz sie polepszylo??? Wiadome,ze pobyt w szpitalu to nic do pozazdroszczenia ale to wszsytko dla dobra Twoich malenstw. Zycze Ci szybkiego powrotu do domciu.
MILEJ NIEDZIELI DZIEWCZYNY!!!
Aisha, bardzo Ci wspolczuje tego bolu. Mam nadzieje,ze szybko przejdzie.
Miliaa, ciesze sie z Twoich dobrych wiesci a co do lozyska nie znam sie ale dziewczyny tutaj bardziej doswiadczone juz sie wypowiedzialy i wierze ,ze wszsytko sie zmieni na lepsze.
Marcysiowa, jak sie dzis miewasz??? Samopoczucie juz sie polepszylo??? Wiadome,ze pobyt w szpitalu to nic do pozazdroszczenia ale to wszsytko dla dobra Twoich malenstw. Zycze Ci szybkiego powrotu do domciu.
MILEJ NIEDZIELI DZIEWCZYNY!!!
madzialenak
mama na pełen etat
Marcysiowa musisz dać radę, wiem pobyt w szpitalu jest strasznie dołujący, ale robisz to dla swoich dziewczynek. Trzymaj się.
Aisha współczuję bólu. Mam nadzieję, że szybko odpuści czego Ci z całego ♥ życzę.
Miłej niedzieli ciężaróweczki :-)
Aisha współczuję bólu. Mam nadzieję, że szybko odpuści czego Ci z całego ♥ życzę.
Miłej niedzieli ciężaróweczki :-)
Miliaa Wow jaki duży chłopak.Sama się dziwię, że tak późno ci brzuszek wychodzi, ale wczoraj
rozmawiałam ze znajomą i mówiła, że jej brzuszek wyszedł po 6 miesiącu. Nic się łożyskiem nie przejmuj, dużo kobiet to ma. Jak na tak dużego chłopaka to dobrze, że będziesz mieć CC.
Marcysiowa trzymaj się kochana cieplutko, jesteś w szpitalu pod opieką będzie dobrze.
Aisha współczuje bólu. Sama się zastanawiam jak u mnie później będzie.
Również życzę miłej i spokojnej niedzieli.
rozmawiałam ze znajomą i mówiła, że jej brzuszek wyszedł po 6 miesiącu. Nic się łożyskiem nie przejmuj, dużo kobiet to ma. Jak na tak dużego chłopaka to dobrze, że będziesz mieć CC.
Marcysiowa trzymaj się kochana cieplutko, jesteś w szpitalu pod opieką będzie dobrze.
Aisha współczuje bólu. Sama się zastanawiam jak u mnie później będzie.
Również życzę miłej i spokojnej niedzieli.
daje wam fotke mojego urwisa i tak nie jest rewelacyjna, bo zle widać...no ale zawsze. mój synek Marcel Zobacz załącznik 550550 przez jego buzke przechodzi pepowina, bo jest odwrócony glowa w dol.
madzialenak
mama na pełen etat
Miliaa super fotka, przystojniak Ci w brzuszku rośnie :-)
Aisha wiem co czujesz ja taki ból miałam ok 24 tc tak mnie to bolało że przez 3 czy 4 dni prawie chodzić nie mogłam ( do WC to na kolanach albo szurałam nogami po podłodze bo podnoszenie nóg było męczarnią). Mi się wydaje że to od małej ilości ruchu i ciągłego leżenia bo mnie to po szpitalu dopadło a teraz jak mam gorszy dzień i więcej leżę to też na drugi dzień gorzej mi się chodzi bo coś tam pobolewa...
Marcysiowa jak byłam w szpitalu to dziewczyna po magnezie miała straszne wahania nastroju i kołatanie serca i szybko zmniejszyli jej dawkę a potem dostała coś innego w tabletkach i było ok, ty też może źle na to reagujesz...
Marcysiowa jak byłam w szpitalu to dziewczyna po magnezie miała straszne wahania nastroju i kołatanie serca i szybko zmniejszyli jej dawkę a potem dostała coś innego w tabletkach i było ok, ty też może źle na to reagujesz...
reklama