reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Millia ale fajnie buzke widac maluchowi :-) i widze że imie tez już wybrane :tak: A czy to jest z połówkowego USG?

Ja mam teraz usg dopiero za 3 tygodnie :-( nie wiem jak ja tak dlugo wytrzymam.. ale na szcescie czuje juz cos w brzuchu, najczesciej jak jem albo zaraz po jedzeniu wiec jestem troszke spokojniejsza...
Spróbuje wstawić ostatnie zdjęcie malucha ale nie wiem cz\y bede wiedziec jak to zrobic..

Miliaa, przystojniak!

Czy u Was też słońce?
Bosko - byłam z mężem na długim spacerem, po drodze oglądaliśmy wózki spacerowiczów ;-) Naprawdę chce już wiosny.

Aduś jak naciśniej box, w którym piszesz odpowiedz na posta to masz takie obrazki w drugim rządku od góry i trzeci za kulami ziemskimi to służy do wstawienia obrazka - na pewno dasz radę :tak: próbuj bo się nie mogę doczekać

Dzięki Gotadora, spróbowałam i nie wiem czy mi wyszlo bo niewidze zdjęcia w edytorze..

Coleta u nas nad morzem tez slońce :tak: Ja zamiast spaceru z mężem dzis odwiozłam męża na lotnisko i do 26 kwietnia tęsknota mi pozostała :-(

Załączniki

• Maksiu.jpg
    Maksiu.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 59
O qcze! udało sie :-) Widac naszego Maxymilianka :tak: Ujęcie od strony pupki, gdzie pokazał nam że nie jest jednak dziewczynką:tak:, spod rączek za łokciem widac nosek.. patrzalam troche na to zdjecie zeby dojrzec jak się mały ułożył :-)

Dziewczyny ja mam takie moze troche głupie pytanie, ale jakos się pogubiłam w tym wszystkim. Chodzi o tygodnie ciąży jak np na suwaczku mam napisane 5tydzien i 5dzien to jest to 6 tydzien ciąży czy 5? bo jak byłam na usg to właśnie był mój 5t i 5d a lekarz mówił ze jestem w 6 tygodniu, a ja myślałam że to 5 tak jak jest napisane na suwaczku i no i już nie wiem:baffled: dziś na suwaczku mam że jestem w 6 tyg ciązy, a jutro bezie 6t i 1d to jak mam mówić ze to 7 tydzien czy 6???
Milia, Aduś piękne dzieciaczki:-)

Miliaa no przystojniacha, jaki ładny portret masz.
Aduś a twój synuś nam pupkę pokazał:-) ale też śliczna:)
Roxi tak. liczy się do przodu, ale to trochę dla mnie głupota i zawsze mówię tak jak suwaczek pokazuje, czyli w 12 tyg jestem.

reklama
Sony, Roxi, racja z tymi tygodniami ale podaje sie tydzień który biegnie a nie skończony, tak jak jest z miesiącami ciaży, będąc w 16tc jest się w 4tym miesiącu mimo iż zleciało jakies 3,5 miesiąca :-) Zdjęcie pupki to jedyne jakie dostałam tym razem, doktorem tym razem w tamte okolice zaglądał, zreszta mąż sie o nie upomnial bo ja byłam w takim szoku że mi mowę odjęło i o mało bym bez zdjęcia wyszła :(

Do góry