reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dorex cos w tym jest, dzis pogotowalam troche- fakt prawie calyczas siedzialam, bo przeciez mam lezec....ale jakbym to rozchodzila. Tylko co z tego, jak potem sie polozylam i jak znow chcialam wstac to bolalo podwojnie :( i chrzęści coś tam. A jak stałam przy kuchni to cos mnie szczypalo w dole brzucha, oby to nie szyjka.
Dziewczyny super zdjecia :)) Fajne maluszki!
tak z tymi tygodniami to jest tak ,ze jak jest np 20 tydzien 1 dzien to juz sie mowi, ze leci 21 tydzien, z kolei wiekszosc lekarzy liczy skonczone tygodnie. Ja jestem np w 33 tygodniu i 5 dniu, i ja mowie ze jestem w 34 tygodniu, a moja dr by mowila, ze jestem w 33 tyg- jakbym teraz urodzila (tfu!tfu!) to tez zapisali by 33 tydzien.

Aisha no własnie mój lekarz odwrotnie, jak miałam 5t 5d to on że jestem w 6 tygodniu:baffled: dlatego pogubiłam sie z tym wszystkim i już wkońcu nie wiem jak powinno sie mówić:sorry2:

mój geniusz prowadzący ostatnio stwierdził, ze jestem w 22tc:-D mój jest dobrym endokrynologiem i ginem jak ciaza jest prawidlowa, ale jak już cos się dzieje, to nie wie co robic...chyba czas na zmiany;-) Radom to jednak zaglebie konowalow:sorry2: Roxi...gratuluje ci pecherzyka! doczekalas się i ty! super:tak:

Ostatnia edycja:
Ja chodzę do 2 lekarzy i każdy liczy inaczej :-) Widać są 2 szkoły.

Aduś - gratuluję - fotka super!

Przespałam całą noc i już nie wyglądam jak zombi! Poza tym u mnie słonko i dziś w planie spacer + małe zakupy wyprawkowe - z akcesoriami / kosmetykami chce poczekać do szkoły rodzenia - liczę na jakieś rekomendacje / produkty godne polecenia.

Witam KObietki,

Miliaa, Twoj urwisek jest przeslodki :-)

Adus, Twoj Maksiu niezly numerek hihi pupe nam pokazal ale slodziak :-)

Dzis popoludniu mam pierwsza wizyte u mojego lekarza prowadzacego ciaze. Napisze wieczorem jak przebiegla wizyta.

MILEGO DNIA!!!!

Roxi no widzsz, moze dlatego ze juz bylo 5 i 5 a jakby bylo np. 5 i 2 to by jeszcze mowil ze jest 5 tygodni, ciezko go wyczuc. Moze zapytaj go wprost.

Witajcie :)

Milia i Aduś - fajnie zdjęcia :)))))) Super że możecie Maluszki zobaczyć - moje łobuzy cały czas się odwracają i do tej pory nie udało nam się zobaczyć ich twarzy...Może w sobotę....idziemy na echo serduszek to może uda się podejrzeć :)

Marcysiowa - jak się trzymasz w szpitalu???? Poprawiło Ci się samopoczucie? Pomyśl że wszystko dla dobra córeczek i głowa do góry :) Trzymam za Was kciuki mocno &&&&& Na pewno w tym tygodniu Was wypuszczą :)

Roxii - witaj na forum - GRATULUJĘ :-)

A u mnie na wadze dzisiaj +10kg i 102 cm w brzuszku....

Agapl powodzenia na dzisiejszej wizycie:) mam nadzieje, ze zrobia Ci dokladne usg:)
Marcysiowa jak sie czujesz? Mam nadzieje, ze wszystko dobrze. Ja wlasnie czekam na dostawe mebli kuchennych, bo nareszcie bedziemy miec nowa. Milego dnia:)

reklama
Zrobiłam dzisiaj zdjęcie brzuszka to Wam podsyłam zgodnie z obietnicą :
DSCN0614.jpg

Załączniki

• DSCN0614.jpg
    DSCN0614.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 42
Do góry