reklama
Dorex cos w tym jest, dzis pogotowalam troche- fakt prawie calyczas siedzialam, bo przeciez mam lezec....ale jakbym to rozchodzila. Tylko co z tego, jak potem sie polozylam i jak znow chcialam wstac to bolalo podwojnie i chrzęści coś tam. A jak stałam przy kuchni to cos mnie szczypalo w dole brzucha, oby to nie szyjka.
Dziewczyny super zdjecia ) Fajne maluszki!
tak z tymi tygodniami to jest tak ,ze jak jest np 20 tydzien 1 dzien to juz sie mowi, ze leci 21 tydzien, z kolei wiekszosc lekarzy liczy skonczone tygodnie. Ja jestem np w 33 tygodniu i 5 dniu, i ja mowie ze jestem w 34 tygodniu, a moja dr by mowila, ze jestem w 33 tyg- jakbym teraz urodzila (tfu!tfu!) to tez zapisali by 33 tydzien.
Dziewczyny super zdjecia ) Fajne maluszki!
tak z tymi tygodniami to jest tak ,ze jak jest np 20 tydzien 1 dzien to juz sie mowi, ze leci 21 tydzien, z kolei wiekszosc lekarzy liczy skonczone tygodnie. Ja jestem np w 33 tygodniu i 5 dniu, i ja mowie ze jestem w 34 tygodniu, a moja dr by mowila, ze jestem w 33 tyg- jakbym teraz urodzila (tfu!tfu!) to tez zapisali by 33 tydzien.
mój geniusz prowadzący ostatnio stwierdził, ze jestem w 22tc mój jest dobrym endokrynologiem i ginem jak ciaza jest prawidlowa, ale jak już cos się dzieje, to nie wie co robic...chyba czas na zmiany;-) Radom to jednak zaglebie konowalow Roxi...gratuluje ci pecherzyka! doczekalas się i ty! super
Ostatnia edycja:
Ja chodzę do 2 lekarzy i każdy liczy inaczej :-) Widać są 2 szkoły.
Aduś - gratuluję - fotka super!
Przespałam całą noc i już nie wyglądam jak zombi! Poza tym u mnie słonko i dziś w planie spacer + małe zakupy wyprawkowe - z akcesoriami / kosmetykami chce poczekać do szkoły rodzenia - liczę na jakieś rekomendacje / produkty godne polecenia.
Aduś - gratuluję - fotka super!
Przespałam całą noc i już nie wyglądam jak zombi! Poza tym u mnie słonko i dziś w planie spacer + małe zakupy wyprawkowe - z akcesoriami / kosmetykami chce poczekać do szkoły rodzenia - liczę na jakieś rekomendacje / produkty godne polecenia.
Witam KObietki,
Miliaa, Twoj urwisek jest przeslodki :-)
Adus, Twoj Maksiu niezly numerek hihi pupe nam pokazal ale slodziak :-)
Dzis popoludniu mam pierwsza wizyte u mojego lekarza prowadzacego ciaze. Napisze wieczorem jak przebiegla wizyta.
MILEGO DNIA!!!!
Miliaa, Twoj urwisek jest przeslodki :-)
Adus, Twoj Maksiu niezly numerek hihi pupe nam pokazal ale slodziak :-)
Dzis popoludniu mam pierwsza wizyte u mojego lekarza prowadzacego ciaze. Napisze wieczorem jak przebiegla wizyta.
MILEGO DNIA!!!!
Różyczka82
Fanka BB :)
Witajcie
Milia i Aduś - fajnie zdjęcia ))))) Super że możecie Maluszki zobaczyć - moje łobuzy cały czas się odwracają i do tej pory nie udało nam się zobaczyć ich twarzy...Może w sobotę....idziemy na echo serduszek to może uda się podejrzeć
Marcysiowa - jak się trzymasz w szpitalu???? Poprawiło Ci się samopoczucie? Pomyśl że wszystko dla dobra córeczek i głowa do góry Trzymam za Was kciuki mocno &&&&& Na pewno w tym tygodniu Was wypuszczą
Roxii - witaj na forum - GRATULUJĘ :-)
A u mnie na wadze dzisiaj +10kg i 102 cm w brzuszku....
Milia i Aduś - fajnie zdjęcia ))))) Super że możecie Maluszki zobaczyć - moje łobuzy cały czas się odwracają i do tej pory nie udało nam się zobaczyć ich twarzy...Może w sobotę....idziemy na echo serduszek to może uda się podejrzeć
Marcysiowa - jak się trzymasz w szpitalu???? Poprawiło Ci się samopoczucie? Pomyśl że wszystko dla dobra córeczek i głowa do góry Trzymam za Was kciuki mocno &&&&& Na pewno w tym tygodniu Was wypuszczą
Roxii - witaj na forum - GRATULUJĘ :-)
A u mnie na wadze dzisiaj +10kg i 102 cm w brzuszku....
Agapl powodzenia na dzisiejszej wizycie mam nadzieje, ze zrobia Ci dokladne usg
Marcysiowa jak sie czujesz? Mam nadzieje, ze wszystko dobrze. Ja wlasnie czekam na dostawe mebli kuchennych, bo nareszcie bedziemy miec nowa. Milego dnia
Marcysiowa jak sie czujesz? Mam nadzieje, ze wszystko dobrze. Ja wlasnie czekam na dostawe mebli kuchennych, bo nareszcie bedziemy miec nowa. Milego dnia
reklama
Różyczka82
Fanka BB :)