reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny myślałam ze padnę dzisiaj . Byłam u tego lekarza co mnie prawie wykończył psychicznie i co najlepsze on mnie nie pamiętał . Nie miał pojęcia o czym do niego mówię zdziwił się ze mnie nie zbadał ostatnio !! Nie miał pojęcia o tetnie!! A dentysta go nie interesowal!! kazał iść na krew jak już byłam!!! i mówił cały czas Dżoanka do Mnie . Ja nie wierzyłam jak to widziałam . Mała tętno 163 wszystko dobrze wyniki pappa super dziecko zdrowe . Przysięgam ze jestem w szoku .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny myślałam ze padnę dzisiaj . Byłam u tego lekarza co mnie prawie wykończył psychicznie i co najlepsze on mnie nie pamiętał . Nie miał pojęcia o czym do niego mówię zdziwił się ze mnie nie zbadał ostatnio !! Nie miał pojęcia o tetnie!! A dentysta go nie interesowal!! kazał iść na krew jak już byłam!!! i mówił cały czas Dżoanka do Mnie . Ja nie wierzyłam jak to widziałam . Mała tętno 163 wszystko dobrze wyniki pappa super dziecko zdrowe . Przysięgam ze jestem w szoku .

Bosze... Może on ma jakieś rozdwojenie jaźni albo dwubiegunową osobowość...

Chyba był naćpany......

Co za koleś, najpierw Cię nastraszył a teraz nie kojarzy ...a za te usg chyba nie musiałaś drugi raz płacić?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A tak w ogóle to poszłam po karmę dla psa i obok był Smyk i jak zobaczyłam odzież letnia -70% nie mogłam się powstrzymać . Wydałam 220 zł za cała siatkę ciuszków . Brałam 68-74 rozmiary bluzki po 10 zł -8zl . Najdroższa chyba 20 zł rzecz . Jak M to zobaczy to chyba mnie z domu pogoni [emoji12]
1501842535-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Co za koleś, najpierw Cię nastraszył a teraz nie kojarzy ...a za te usg chyba nie musiałaś drugi raz płacić?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Zadzwoniłam dwa dni wcześniej się upewnić czy nie będę płacić . Dlatego dziś pojechałam bo tak bym nie poszła . Najlepsze jak mówi ze on nie będzie mi mówił jeszcze jaka płeć a Ja do niego dziewczynka a in takie oczy skąd Pani wie ? Instynkt kobiecy [emoji12]

reklama
A tak w ogóle to poszłam po karmę dla psa i obok był Smyk i jak zobaczyłam odzież letnia -70% nie mogłam się powstrzymać . Wydałam 220 zł za cała siatkę ciuszków . Brałam 68-74 rozmiary bluzki po 10 zł -8zl . Najdroższa chyba 20 zł rzecz . Jak M to zobaczy to chyba mnie z domu pogoni [emoji12]
1501842535-aaaaaa.jpeg

Hahaha padlam [emoji16]
Dobra robota [emoji122][emoji122]
Calkiem niewiele zaplacilas jak za taka ilosc [emoji4]

Do góry