reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Suchary tak, ale z dietą to raczej mit. U mnie w szpitalu normalne jedzenie było. Nawet pediatra co codziennie badala dzieci mówiła, że nie ma czegoś takiego jak dieta matki karmiącej

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

No, ale kurde. Iles tam godz przed cc juz nie mozes jesc, potem przez 24h nie daja nic, a potem laskawie suchary? Przeciez to jest masakra jakas w zaden sposob medycznie nieuzasadniona. Skad masz miec sile na opieke nad maluchem i skad ma sie pokarm brac jesli jesc nie daja?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to robię zakupy ciuszkowe w różnych miejscach... nawet auchan :D :D

Mam kilka fotek nowych rzeczy, które kupiłam, ale to nie wszystko co w ogóle kupiłam. chce ktoś zobaczyć??

Nie ma to jak się chwalić - sorki dziewczyny, ale jestem taka szczęśliwa :)
Jaaaaa chce :D

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

To jest tylko to co mam nowe i u siebie w domu. Bo ogolnie jak pisalam masa rzeczy jeszcze do mnie jedzie, albo mam u rodzicow, albo uzywki, ktorych juz nie fotografowalam.
1501682094-aaaaaa.jpeg
1501682103-aaaaaa.jpeg
1501682112-aaaaaa.jpeg
1501682121-aaaaaa.jpeg
1501682138-aaaaaa.jpeg
1501682148-aaaaaa.jpeg
1501682164-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Aaaa i jeszcze to nie wszystko, bo fotki sprzed 1,5 tyg :D:D po połówkowych jeszcze dokupiłam :D:D

Pamiętam, że mówiłyście, że takie kopertowe body najlepsze, te są ok?

reklama
Do góry