reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ale w Polsce to jakiś inaczej ......
Głodza na sucharach i dieta matki karmiącej ........
Suchary tak, ale z dietą to raczej mit. U mnie w szpitalu normalne jedzenie było. Nawet pediatra co codziennie badala dzieci mówiła, że nie ma czegoś takiego jak dieta matki karmiącej

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie miałam pisac, że M@gda szybko zaszalala z wyprawka :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Jak dobrze pójdzie w tym tyg kupię łóżeczko ( udało mi się znaleźć używkę) musze ją tylko obejrzeć. Wózek też używany - jak jeszcze będzie za 1,5 tyg to kupię, bo wtedy na Śląsk jedziemy a wózek tam sprzedają.

ja się nie mogę doczekać kiedy z łóżka wyjdę !!!! to coś kupię :p przez internet też czesciowo kupuje ale ciuszki jakos wole w sklepie obejrzec

reklama
ja się nie mogę doczekać kiedy z łóżka wyjdę !!!! to coś kupię :p przez internet też czesciowo kupuje ale ciuszki jakos wole w sklepie obejrzec
Ja to robię zakupy ciuszkowe w różnych miejscach... nawet auchan :D :D

Mam kilka fotek nowych rzeczy, które kupiłam, ale to nie wszystko co w ogóle kupiłam. chce ktoś zobaczyć??

Nie ma to jak się chwalić - sorki dziewczyny, ale jestem taka szczęśliwa :)

Do góry