reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jestem po, wszystko jest ok, doktor bardzo zadowolony z wyników. Super gość cały czas żartował i mnie luzowal, wszystko dokładnie pokazywał i tłumaczył. Nawet widać było że już wszystko pomierzył ale tak jeszcze jeździł po brzuchu żebyśmy mogli się napatrzeć. Potem mówi do mnie "a teraz pokaże Wam że się rusza" i kazał mi się powracać na boki i faktycznie tak nim porzucalo w srodku:) jestem bardzo zadowolona z tej wizyty i oczywiście z wyników, teraz czekamy na test podwójny! Dziękuję Wam dziewczyny za kciuki, bardzo się przydały :*

Bardzo się cieszę [emoji846] fajne takie efekty specjalne [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny super zdjecia . Ropuszka super ze stres masz za sobą a tamten dr powinien oddać kasę !
A tak z mojej ciekawości jak jest po cc -chodzi mi o to czy można coś zjeść ? Moja szwagierka miała w niedz cc i niby jej zabronili jeść przez dobę a na druga tylko suchary?! Jakieś to dla mnie dziwne ?
Ja dziś szybkie spotkanie z położna zaliczyłam i Eryczek juz bardzo nisko główka i jest podobno spory . Położna twierdzi ze jeszcze w sierpniu urodzę :) . W tym tyg spakuje torbę do szpitala niech juz czeka i zacznę w weekend pranie i prasowanie ubranek . Na plusie juz 17kg a jeszcze ze 4 tyg. Choć widzę ze troszkę mi sie waga wyhamowała ufff:) brzusio mam naprawdę duży i chodzę jak pingwin :))

Dziewczyny super zdjecia . Ropuszka super ze stres masz za sobą a tamten dr powinien oddać kasę !
A tak z mojej ciekawości jak jest po cc -chodzi mi o to czy można coś zjeść ? Moja szwagierka miała w niedz cc i niby jej zabronili jeść przez dobę a na druga tylko suchary?! Jakieś to dla mnie dziwne ?
Ja dziś szybkie spotkanie z położna zaliczyłam i Eryczek juz bardzo nisko główka i jest podobno spory . Położna twierdzi ze jeszcze w sierpniu urodzę :) . W tym tyg spakuje torbę do szpitala niech juz czeka i zacznę w weekend pranie i prasowanie ubranek . Na plusie juz 17kg a jeszcze ze 4 tyg. Choć widzę ze troszkę mi sie waga wyhamowała ufff:) brzusio mam naprawdę duży i chodzę jak pingwin :))

Ja urodzilam przez cc o 19h30, o 20h00 opuscilam sale operacyjna, a o 2h00 w nocy dostalam goraca kolacje z dwoch dan, wiec na pewno nie trzeba czekac calej doby.

Ja już zaczynam chodzić jak pingwin a ja dopiero 21tc :D:D

Ogólnie po 24h można suchary a po opuszczeniu sali pooperacyjnej można już jeść normalnie

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

U nas dzisiaj bez wizyt ale życzę wszystkim miłego dnia bo zapewne słoneczny będzie [emoji846]

****MAMUSIOWY KALENDARZ***

***WITAMY NA ŚWIECIE***

CZERWIEC
28: BeataWarszawa- córeczka Kaja
LIPIEC
02: Truskawka89 - córeczka Liliana
07: Liza1321-synek Michałek
07: kasik99- córeczka Ania
LIPIEC
14: Rustynka - synek Franciszek
18: Jaskolcia - córeczka Zosia

***WIZYTY***

LIPIEC

SIERPIEŃ

03: M@gda - wizyta na ubezpieczenie
04: dreamscometrue - wizyta u lekarza prowadzącego
08: kropka129 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
08: Ilona 88 - wizyta u gin prowadzącego
09: AniaCh83 - usg
09: Oska305 - usg + wizyta
10: Ropuszka666 - wizyta u gin prowadzącej ciąże
11: Jogo - ostatnie usg przed porodem
16 : M@gda - wizyta u gin prowadzącego ciąże
16 : natalix0 - wizyta u gin prowadzącego ciąże
16: Ilona 88 - wizyta z funduszu zdrowia
16: Joko86 - połówkowe
21: adunnnia90 - wizyta u lekarza prowadzącego
21: Joko86 - wizyta u gin prowadzącego ciąże
24: dreamscometrue - połówkowe
24: Ewunka - II badanie prenatalne
29: kropka129 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: Joko86 - wizyta luxmed
WRZESIEŃ
04: Ilona 88 - usg prenatalne
05: natalix0 - badanie prenatalne
Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisać !

Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3

19.07.2017 - mokate66 : [emoji128]Pawełek
22.08.2017 - ambicja1987: ???
03.09.2017- Jogo: [emoji128]Eryk
28.10.2017 - anetka303 :[emoji1286]Ola i Piotruś
26.11.2017- Nataliaa93 - [emoji1283]dziewczynka ???
02.12.2017- AniaCh83 - [emoji128]chłopiec
04.12.2017- Juliett222 : [emoji1284]2 chłopców
06.12.2017 - Oska305 [emoji1286] Sara i Tobiasz
13.12.2017 - M@gda [emoji1283] Żywia
28.12.2017 - Joko86 [emoji128] chłopiec
29.12.2017 - adunnnia90 [emoji1286] Oliwia i Filip
07.01.2018- dreamscometrue : [emoji1283] Zosia
09.01.2018- Ewunka : [emoji1283] Marcelinka
09.02.2018- ropuszka666 [emoji1283] dziewczynka
11.02.2018 - kropka129 ???
03.03.2018 - gosia2889 ???

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Czas szybko leci , niedługo będziesz miała swoje maleństwo przy sobie [emoji4]zazdroszczę [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, rzadko tak mi się ciuchy podobają, że wrzucam jakieś linki, ale ta stonka mnie urzekła... ciuszki są piękne!!! Choć niestety dość drogie, ale teraz jest promo i może komuś coś na tyle się spodoba, że choć jedną sztukę kupi. Ja mam już chyba całą wyprawkę, a zastanawiam się jeszcze nad czymś Link do: Great Deals & Discounts on All Clothing & Accessories

Dziewczyny, rzadko tak mi się ciuchy podobają, że wrzucam jakieś linki, ale ta stonka mnie urzekła... ciuszki są piękne!!! Choć niestety dość drogie, ale teraz jest promo i może komuś coś na tyle się spodoba, że choć jedną sztukę kupi. Ja mam już chyba całą wyprawkę, a zastanawiam się jeszcze nad czymś Link do: Great Deals & Discounts on All Clothing & Accessories

M@dzia widzę ze mamy podobne gusta . Tez ja często przeglądam [emoji846] Mój mnie cały czas stopuje nie pozwala mi nic kupować . Nie mam jeszcze nic a teraz jak już wiem ze dziewczynka to bym wszystko brała tylko skąd te pieniądze naprodukować [emoji12]Dla mnie tez fajne ciuszki są na tej stronce i znośne cenowo
Link do: UBRANIA - bee a star

reklama
Do góry