reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jestem po, wszystko jest ok, doktor bardzo zadowolony z wyników. Super gość cały czas żartował i mnie luzowal, wszystko dokładnie pokazywał i tłumaczył. Nawet widać było że już wszystko pomierzył ale tak jeszcze jeździł po brzuchu żebyśmy mogli się napatrzeć. Potem mówi do mnie "a teraz pokaże Wam że się rusza" i kazał mi się powracać na boki i faktycznie tak nim porzucalo w srodku:) jestem bardzo zadowolona z tej wizyty i oczywiście z wyników, teraz czekamy na test podwójny! Dziękuję Wam dziewczyny za kciuki, bardzo się przydały :*

Bardzo się cieszę [emoji846] fajne takie efekty specjalne [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny super zdjecia . Ropuszka super ze stres masz za sobą a tamten dr powinien oddać kasę !
A tak z mojej ciekawości jak jest po cc -chodzi mi o to czy można coś zjeść ? Moja szwagierka miała w niedz cc i niby jej zabronili jeść przez dobę a na druga tylko suchary?! Jakieś to dla mnie dziwne ?
Ja dziś szybkie spotkanie z położna zaliczyłam i Eryczek juz bardzo nisko główka i jest podobno spory . Położna twierdzi ze jeszcze w sierpniu urodzę :) . W tym tyg spakuje torbę do szpitala niech juz czeka i zacznę w weekend pranie i prasowanie ubranek . Na plusie juz 17kg a jeszcze ze 4 tyg. Choć widzę ze troszkę mi sie waga wyhamowała ufff:) brzusio mam naprawdę duży i chodzę jak pingwin :))

Dziewczyny super zdjecia . Ropuszka super ze stres masz za sobą a tamten dr powinien oddać kasę !
A tak z mojej ciekawości jak jest po cc -chodzi mi o to czy można coś zjeść ? Moja szwagierka miała w niedz cc i niby jej zabronili jeść przez dobę a na druga tylko suchary?! Jakieś to dla mnie dziwne ?
Ja dziś szybkie spotkanie z położna zaliczyłam i Eryczek juz bardzo nisko główka i jest podobno spory . Położna twierdzi ze jeszcze w sierpniu urodzę :) . W tym tyg spakuje torbę do szpitala niech juz czeka i zacznę w weekend pranie i prasowanie ubranek . Na plusie juz 17kg a jeszcze ze 4 tyg. Choć widzę ze troszkę mi sie waga wyhamowała ufff:) brzusio mam naprawdę duży i chodzę jak pingwin :))

Ja urodzilam przez cc o 19h30, o 20h00 opuscilam sale operacyjna, a o 2h00 w nocy dostalam goraca kolacje z dwoch dan, wiec na pewno nie trzeba czekac calej doby.

Ja już zaczynam chodzić jak pingwin a ja dopiero 21tc :D:D

Ogólnie po 24h można suchary a po opuszczeniu sali pooperacyjnej można już jeść normalnie

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

U nas dzisiaj bez wizyt ale życzę wszystkim miłego dnia bo zapewne słoneczny będzie [emoji846]

****MAMUSIOWY KALENDARZ***

***WITAMY NA ŚWIECIE***

CZERWIEC
28: BeataWarszawa- córeczka Kaja
LIPIEC
02: Truskawka89 - córeczka Liliana
07: Liza1321-synek Michałek
07: kasik99- córeczka Ania
LIPIEC
14: Rustynka - synek Franciszek
18: Jaskolcia - córeczka Zosia

***WIZYTY***

LIPIEC

SIERPIEŃ

03: M@gda - wizyta na ubezpieczenie
04: dreamscometrue - wizyta u lekarza prowadzącego
08: kropka129 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
08: Ilona 88 - wizyta u gin prowadzącego
09: AniaCh83 - usg
09: Oska305 - usg + wizyta
10: Ropuszka666 - wizyta u gin prowadzącej ciąże
11: Jogo - ostatnie usg przed porodem
16 : M@gda - wizyta u gin prowadzącego ciąże
16 : natalix0 - wizyta u gin prowadzącego ciąże
16: Ilona 88 - wizyta z funduszu zdrowia
16: Joko86 - połówkowe
21: adunnnia90 - wizyta u lekarza prowadzącego
21: Joko86 - wizyta u gin prowadzącego ciąże
24: dreamscometrue - połówkowe
24: Ewunka - II badanie prenatalne
29: kropka129 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: Joko86 - wizyta luxmed
WRZESIEŃ
04: Ilona 88 - usg prenatalne
05: natalix0 - badanie prenatalne
Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisać !

Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3

19.07.2017 - mokate66 : [emoji128]Pawełek
22.08.2017 - ambicja1987: ???
03.09.2017- Jogo: [emoji128]Eryk
28.10.2017 - anetka303 :[emoji1286]Ola i Piotruś
26.11.2017- Nataliaa93 - [emoji1283]dziewczynka ???
02.12.2017- AniaCh83 - [emoji128]chłopiec
04.12.2017- Juliett222 : [emoji1284]2 chłopców
06.12.2017 - Oska305 [emoji1286] Sara i Tobiasz
13.12.2017 - M@gda [emoji1283] Żywia
28.12.2017 - Joko86 [emoji128] chłopiec
29.12.2017 - adunnnia90 [emoji1286] Oliwia i Filip
07.01.2018- dreamscometrue : [emoji1283] Zosia
09.01.2018- Ewunka : [emoji1283] Marcelinka
09.02.2018- ropuszka666 [emoji1283] dziewczynka
11.02.2018 - kropka129 ???
03.03.2018 - gosia2889 ???

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Czas szybko leci , niedługo będziesz miała swoje maleństwo przy sobie [emoji4]zazdroszczę [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, rzadko tak mi się ciuchy podobają, że wrzucam jakieś linki, ale ta stonka mnie urzekła... ciuszki są piękne!!! Choć niestety dość drogie, ale teraz jest promo i może komuś coś na tyle się spodoba, że choć jedną sztukę kupi. Ja mam już chyba całą wyprawkę, a zastanawiam się jeszcze nad czymś Link do: Great Deals & Discounts on All Clothing & Accessories

Dziewczyny, rzadko tak mi się ciuchy podobają, że wrzucam jakieś linki, ale ta stonka mnie urzekła... ciuszki są piękne!!! Choć niestety dość drogie, ale teraz jest promo i może komuś coś na tyle się spodoba, że choć jedną sztukę kupi. Ja mam już chyba całą wyprawkę, a zastanawiam się jeszcze nad czymś Link do: Great Deals & Discounts on All Clothing & Accessories

M@dzia widzę ze mamy podobne gusta . Tez ja często przeglądam [emoji846] Mój mnie cały czas stopuje nie pozwala mi nic kupować . Nie mam jeszcze nic a teraz jak już wiem ze dziewczynka to bym wszystko brała tylko skąd te pieniądze naprodukować [emoji12]Dla mnie tez fajne ciuszki są na tej stronce i znośne cenowo
Link do: UBRANIA - bee a star

reklama
Do góry