reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A ja po raz kolejny, zwlaszcza dla tych, u ktorych krucho z budzetem, polecam Aliexpress :)
Zamowilam tam sporo rzeczy dla Lilki i praktycznie wszytsko fajnej jakosci. Nadal czekam, zeby moc jej zalozyc mojego faworyta:

1501684550-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Te z jednorożcem to z Auchan :D:D

Męża do 3 zagnałam, bo zostały same 90, a ja chciałam mniejsze, ostatecznie i tak na 74 się skończyło... Ja wiem, że to na roczne dziecko, ale nie mogłam się powstrzymać. Zresztą cenowo też bardzo przystępnie wypadły :D:D

Super sa [emoji16]
Moja ma teraz 4 mies z hakiem i nosi 62, wiec optymistycznie zakladam, ze 74 bedzie w grudniu, ale jak widac po Gabrysiu Ewelin - roznie bywa [emoji16]

A ja po raz kolejny, zwlaszcza dla tych, u ktorych krucho z budzetem, polecam Aliexpress :)
Zamowilam tam sporo rzeczy dla Lilki i praktycznie wszytsko fajnej jakosci. Nadal czekam, zeby moc jej zalozyc mojego faworyta:

1501684550-aaaaaa.jpeg

sliczne! ja weszlam na te strone i jakos nie moge sie odnalezc:D nie podeszlo mi

1501684550-aaaaaa.jpeg

Śliczne, jakoś mam trochę opory co do aliexpresa ze względu na jakość. Ale mówisz, że dobra??

reklama
Do góry