reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Cześć dziewczyny. Może u was dowiem się czegoś więcej o Invicta Warszawa?? Warto? Nie warto? Mają teraz darmowy program konsultacji po nie udanym in vitro... Zastanawiam się czy warto tam w ogóle pojechać? Czy któraś z was może tam się leczyła?
Kropka 129, jadę na umówiną wizytę;) nie rozmyślałam się :)

No miałam do Ciebie pisać we wtorek za tydzień że jeszcze tylko tydzień został :) jak mają darmowe wizyty to się nie zastanawiaj tylko jedz- to zawsze jakaś opinia więcej i będziesz miała większy pogląd Na temat klinik, lekarzy i propozycji leczenia!

reklama
Dziś u nas spokój w kalendarzu. Pogoda bynajmniej nad morzem paskudna i deszczowa , aż się z łóżka nie chce wychodzić . Dziękuje dziewczyny za porady już zrobiłam listę zakupów i zobaczymy czy coś ruszy . Chciałam was zapytać bo w piątek mam prenatalne i czy miałyście te badania nagrywane na płytkę czy wydruk ? Niestety mój M musi wyjechać a chciałabym żeby mógł tez zobaczyć bo to takie pewnie dokładniejsze usg niż na zwykłej wizycie .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja mam fragment na płytce

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Cześć dziewczyny. Może u was dowiem się czegoś więcej o Invicta Warszawa?? Warto? Nie warto? Mają teraz darmowy program konsultacji po nie udanym in vitro... Zastanawiam się czy warto tam w ogóle pojechać? Czy któraś z was może tam się leczyła?
Kropka 129, jadę na umówiną wizytę;) nie rozmyślałam się :)
Ja z Poznania jestem

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

No miałam do Ciebie pisać we wtorek za tydzień że jeszcze tylko tydzień został :) jak mają darmowe wizyty to się nie zastanawiaj tylko jedz- to zawsze jakaś opinia więcej i będziesz miała większy pogląd Na temat klinik, lekarzy i propozycji leczenia!
Już się nie mogę doczekać;) wiesz, chciałam zasięgnąć opinii , będzie wiesz czasami nawet nie warto jechać...popatrzyłam w rankingu z 2014 roku i np. Invicta Warszawa nie ma rewelacji w ilości uzyskanych ciąż ...niestety ...

Dziewczyny nie straszcie bo ja sie właśnie buduje i za dwa lata chce zjechać na stałe . Tez mam wątpliwości ... dlatego właśnie planuje otworzyć w pl swój biznes. Mam juz plan i będę sie starać o dofinansowanie z UE . Zobaczymy ....
O ile nasz do tego czasu nie wypieprza :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

W Barcelonie burza straszna była i Cartagena . Tak mówili w tv :).
My leżymy pod polma i jemy arbuza :D sardynki i kalmary ( ja nie lubie ale Marcelina ma chec o_O)dzis czas wracać bo jutro jak to mówi mój mąż mamy widzenie z Marcelina :D
Czy rosniemy cos tam powoli rosniemy wieczorem jak mam wzdęcia to patrzę na siebie i mówię kurde 7
miesiąc coś przespałam:o
Pozdrawiamy
U mnie Żywia tez zajadala sie kalmarami... a krewetki, ktore tak lubie jej kategorycznie nie smakowaly. I osmiornica jej tez smakowala :)

Dziś u nas spokój w kalendarzu. Pogoda bynajmniej nad morzem paskudna i deszczowa , aż się z łóżka nie chce wychodzić . Dziękuje dziewczyny za porady już zrobiłam listę zakupów i zobaczymy czy coś ruszy . Chciałam was zapytać bo w piątek mam prenatalne i czy miałyście te badania nagrywane na płytkę czy wydruk ? Niestety mój M musi wyjechać a chciałabym żeby mógł tez zobaczyć bo to takie pewnie dokładniejsze usg niż na zwykłej wizycie .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja za prenatalne zaplacilam 350... ale już plytke nagrali "gratis" ;)

reklama
U mnie Żywia tez zajadala sie kalmarami... a krewetki, ktore tak lubie jej kategorycznie nie smakowaly. I osmiornica jej tez smakowala :)

Lepsze kalmarki czy osmiorniczki niz czekolada... Moja Lilka miala nia ochote bez przerwy, slinotok na sama mysl. Efekt: +17kg [emoji52] Bedzie za to miec szlaban na czekolade do 30tki [emoji16][emoji13][emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry