reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Cześć dziewczyny. Może u was dowiem się czegoś więcej o Invicta Warszawa?? Warto? Nie warto? Mają teraz darmowy program konsultacji po nie udanym in vitro... Zastanawiam się czy warto tam w ogóle pojechać? Czy któraś z was może tam się leczyła?
Kropka 129, jadę na umówiną wizytę;) nie rozmyślałam się :)

No miałam do Ciebie pisać we wtorek za tydzień że jeszcze tylko tydzień został :) jak mają darmowe wizyty to się nie zastanawiaj tylko jedz- to zawsze jakaś opinia więcej i będziesz miała większy pogląd Na temat klinik, lekarzy i propozycji leczenia!

reklama
Dziś u nas spokój w kalendarzu. Pogoda bynajmniej nad morzem paskudna i deszczowa , aż się z łóżka nie chce wychodzić . Dziękuje dziewczyny za porady już zrobiłam listę zakupów i zobaczymy czy coś ruszy . Chciałam was zapytać bo w piątek mam prenatalne i czy miałyście te badania nagrywane na płytkę czy wydruk ? Niestety mój M musi wyjechać a chciałabym żeby mógł tez zobaczyć bo to takie pewnie dokładniejsze usg niż na zwykłej wizycie .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja mam fragment na płytce

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Cześć dziewczyny. Może u was dowiem się czegoś więcej o Invicta Warszawa?? Warto? Nie warto? Mają teraz darmowy program konsultacji po nie udanym in vitro... Zastanawiam się czy warto tam w ogóle pojechać? Czy któraś z was może tam się leczyła?
Kropka 129, jadę na umówiną wizytę;) nie rozmyślałam się :)
Ja z Poznania jestem

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

No miałam do Ciebie pisać we wtorek za tydzień że jeszcze tylko tydzień został :) jak mają darmowe wizyty to się nie zastanawiaj tylko jedz- to zawsze jakaś opinia więcej i będziesz miała większy pogląd Na temat klinik, lekarzy i propozycji leczenia!
Już się nie mogę doczekać;) wiesz, chciałam zasięgnąć opinii , będzie wiesz czasami nawet nie warto jechać...popatrzyłam w rankingu z 2014 roku i np. Invicta Warszawa nie ma rewelacji w ilości uzyskanych ciąż ...niestety ...

Dziewczyny nie straszcie bo ja sie właśnie buduje i za dwa lata chce zjechać na stałe . Tez mam wątpliwości ... dlatego właśnie planuje otworzyć w pl swój biznes. Mam juz plan i będę sie starać o dofinansowanie z UE . Zobaczymy ....
O ile nasz do tego czasu nie wypieprza :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

W Barcelonie burza straszna była i Cartagena . Tak mówili w tv :).
My leżymy pod polma i jemy arbuza :D sardynki i kalmary ( ja nie lubie ale Marcelina ma chec o_O)dzis czas wracać bo jutro jak to mówi mój mąż mamy widzenie z Marcelina :D
Czy rosniemy cos tam powoli rosniemy wieczorem jak mam wzdęcia to patrzę na siebie i mówię kurde 7
miesiąc coś przespałam:o
Pozdrawiamy
U mnie Żywia tez zajadala sie kalmarami... a krewetki, ktore tak lubie jej kategorycznie nie smakowaly. I osmiornica jej tez smakowala :)

Dziś u nas spokój w kalendarzu. Pogoda bynajmniej nad morzem paskudna i deszczowa , aż się z łóżka nie chce wychodzić . Dziękuje dziewczyny za porady już zrobiłam listę zakupów i zobaczymy czy coś ruszy . Chciałam was zapytać bo w piątek mam prenatalne i czy miałyście te badania nagrywane na płytkę czy wydruk ? Niestety mój M musi wyjechać a chciałabym żeby mógł tez zobaczyć bo to takie pewnie dokładniejsze usg niż na zwykłej wizycie .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja za prenatalne zaplacilam 350... ale już plytke nagrali "gratis" ;)

reklama
U mnie Żywia tez zajadala sie kalmarami... a krewetki, ktore tak lubie jej kategorycznie nie smakowaly. I osmiornica jej tez smakowala :)

Lepsze kalmarki czy osmiorniczki niz czekolada... Moja Lilka miala nia ochote bez przerwy, slinotok na sama mysl. Efekt: +17kg [emoji52] Bedzie za to miec szlaban na czekolade do 30tki [emoji16][emoji13][emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry