Ewunka
Fanka BB :)
Coś bym zjadła a czasem jedyne co mi wchodzi to espumisan i reniWiem wiem. A to jest najgorsze. Tu byś coś zjadla a żołądek odmawia
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś bym zjadła a czasem jedyne co mi wchodzi to espumisan i reniWiem wiem. A to jest najgorsze. Tu byś coś zjadla a żołądek odmawia
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam na przemian wzdęcia i biegunkę....No .
Teraz mam problem z zatwierdzeniem a potem się zera.... ze szczescia
To chyba dobry bilansJa mam na przemian wzdęcia i biegunkę....
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
[emoji16]To chyba dobry bilans
Ja wzdęcia i wzdęcia i kozie bobki
Dobra koniec tematu
Dziewczyny, nadrobię Was później, ale chcialam Wam oznajmić, że od wtorku Zosia jest z nami na Świecie 10/10 w skali Apgar, 3410 g. Jesteśmy już w domu. Ja walczę o laktację, cyce jak donice mi się zrobiły, a prawie nic nie leci. Mała jest moim cudem
Dziewczyny, nadrobię Was później, ale chcialam Wam oznajmić, że od wtorku Zosia jest z nami na Świecie 10/10 w skali Apgar, 3410 g. Jesteśmy już w domu. Ja walczę o laktację, cyce jak donice mi się zrobiły, a prawie nic nie leci. Mała jest moim cudem
Ogromne gratulacje[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji9]Dziewczyny, nadrobię Was później, ale chcialam Wam oznajmić, że od wtorku Zosia jest z nami na Świecie 10/10 w skali Apgar, 3410 g. Jesteśmy już w domu. Ja walczę o laktację, cyce jak donice mi się zrobiły, a prawie nic nie leci. Mała jest moim cudem
Gratulacje Kochana. Dużo zdrówka dla Was ! [emoji11]Dziewczyny, nadrobię Was później, ale chcialam Wam oznajmić, że od wtorku Zosia jest z nami na Świecie 10/10 w skali Apgar, 3410 g. Jesteśmy już w domu. Ja walczę o laktację, cyce jak donice mi się zrobiły, a prawie nic nie leci. Mała jest moim cudem