reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

dziewczyny, z okazji 5tej rocznicy ślubu (28 lipca)... zabieram męża na połówkowe dobrego specjalisty, potem może smażone sushi ( o ile "Orzeszkowa" będzie miała ochotę) Właśnie się zapisałam, jeszcze stolik zarezerwuję :)
Super[emoji6]mój też był na połówkowym i byliśmy zadowoleni[emoji7]
My 1.08 mamy 8 rocznicę ślubu -ale ten czas leci [emoji2]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dziewczyny, z okazji 5tej rocznicy ślubu (28 lipca)... zabieram męża na połówkowe dobrego specjalisty, potem może smażone sushi ( o ile "Orzeszkowa" będzie miała ochotę) Właśnie się zapisałam, jeszcze stolik zarezerwuję :)

Prawie jak u mnie my wczoraj mieliśmy rocznicę i w prezencie mogliśmy popodgladac Kruszynke i termin mam też wyznaczony w dniu urodzin :) tyle szczęścia :)

Super pomysł [emoji846] Hmm mi lekarka zabroniła sushi a uwielbiam ! My w tym roku tez mamy 5 lat i w sumie narazie brak pomysłu bo u nas to tak wszystko na raz . 13.09 mój ma urodziny 18.09 ja mam urodziny 19.09 mamy rocznice i jeszcze 16.09 wypadło nam wesele kuzynki . Chyba w tym roku odpuszczę [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
My na smazone sushi pojdziemy. Nic surowego tam nie bedzie, jak sie np do sushi wola w warszawie pojdzie i poprosi sushi smazone dla ciezarnych to zrobia je tak, zebys migla spokojnie zjesc :)

Same panny, a dzidzia wodnik :) moj maz i brat to panny i sa dobrymi ludzmi. Brat ma nawet urodziny jak ty ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

My na smazone sushi pojdziemy. Nic surowego tam nie bedzie, jak sie np do sushi wola w warszawie pojdzie i poprosi sushi smazone dla ciezarnych to zrobia je tak, zebys migla spokojnie zjesc :)

Same panny, a dzidzia wodnik :) moj maz i brat to panny i sa dobrymi ludzmi. Brat ma nawet urodziny jak ty ;)

A nie pomylka, 19.09 to wasza rocznica :)

Prawie jak u mnie my wczoraj mieliśmy rocznicę i w prezencie mogliśmy popodgladac Kruszynke i termin mam też wyznaczony w dniu urodzin :) tyle szczęścia :)
Super rozbierana impra u ginekologa. Niby glupota a ile szczescia... na kiedy masz termin?

Kurcze ale fajnie z tym sushi u mnie nie ma takiej opcji. Pozostaje tylko bez ryby :( jednak Warszawa to Warszawa.
A panny są super-bo ja też jestem panna;)

Kurcze ale fajnie z tym sushi u mnie nie ma takiej opcji. Pozostaje tylko bez ryby :( jednak Warszawa to Warszawa.
A panny są super-bo ja też jestem panna;)
No w Wawie większy wybór. Jak byłam w ciąży to siostra mnie namawiała, żebym specjalnie na sushi do niej przyjechała :D

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry