Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zimny kompres może pomożeGłowa mnie boli .......
Nadrabiam jak mogę .
Głowa mnie boli .......
Nadrabiam jak mogę .
Głowa mnie boli .......
Nadrabiam jak mogę .
No to fajnie z tego co pamiętam to Pisanka tez z bólem głowy walczyła. Ale leci to jyz 14tc i zaraz połowa będzieCzuje się ...... dobrze ha ha ha
Boli mnie głowa ciągle czasem boli czasem napi.... że na oczy nie widzę ....ale jest coraz lepiej .Progesteron już dawno odstawiony zaczelam odstawiac w 8 tc w 11 tc nam już "czysta"
Teraz już 14+3
Marcelina ma się dobrze więc jest dobrze
Ostatecznie wczoraj bylam u internisty. Powiedzial ze.w.ciazy przeziebienie moze trwacc troche i ze yo nic dziwnego. Sprawdzil gardlo i powiedzial ze zmian anginowych nie widzi, posluchal pluca i powieszial ze wg niego nic w plucach i oskrzelach nie ma. Dostalam ten pren alen ale w syropie, tantum verde do psikania gardla i pastylki isla do.ssania. powiedzial zebym na wlasna reke leczyla sie herbata z miodem czy malinami itp tak jak do tej.pory. jak do wtorku nie przejdzie, mam mu sie jeszcze raz.pokazac.
Dziewczyny czy budzicie swoje dzieci na karmienie????