reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Właśnie tez się dziwie mam u niej jeszcze jedna wizytę przed to podpytam jeszcze raz . W klinice jest jakiś specjalista co to robi i w sumie pierwszy raz mam z nim styczność. A co do płci to prawda ze na prenatalnych już może coś zobaczyć ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No ja miałam robione w innej klinice niż chodzilam. U mnie na pierwszych zapytał czy wiem co będzie. Mówi mu, ze podejrzewam chłopaka i tez tak mi powiedział. I dwa tyg później na wizycie u lekarza potwierdził, że będzie chlopak

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój nie był ze mną ani razu na wizycie . Tylko raz wszedł jak był ze mną na pogotowiu . Na prenatalnych tez ma wyjazd i troszkę chyba żałuje bo chciałabym go wziaść ze sobą .

Mój tylko raz był ze mną, żeby zobaczyć i posłuchać serduszka. A na ktg ze mną cały czas chodził

Dziewczynki mam pytanko do którego tygodnia robi się Usg dopochwowe a kiedy przez brzuch ?i jak robią prenatalne to jak właśnie ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Cały czas robia dopochwowo zeby szyjke sprawdzić-chyba. Powloki brzuszne gdzies 12tc

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Ja do końca ciąży miałam ręcznie, usg dopochwowo i przez brzuch. Prenatalne przez brzuch robią :)

Ewelin Kochana przepraszam ale wydalam w aptece 300zl ale akurat zaden z tych lekow które masz...

No widzicie bo moja powiedziała mi ze na prenatalnych będę miała i tak i tak a jak oglądałam filmiki to tylko widziałam przez brzuch . A czy na prenatalnych byłyście same czy z partnerami ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja na prenatalnych mialam i tak i tak. Tak byłam z mężem

Właśnie tez się dziwie mam u niej jeszcze jedna wizytę przed to podpytam jeszcze raz . W klinice jest jakiś specjalista co to robi i w sumie pierwszy raz mam z nim styczność. A co do płci to prawda ze na prenatalnych już może coś zobaczyć ?

Tak

@dreamscometrue muszę Ci powiedzieć że znam bardzo dużo Zosiek i to wspaniałe dziewczyny. Na prawdę jest coś chyba w charakterach dzieci o tych samych imionach że są podobne, a Zośki są cudowne i smykowate ale takie mega pozytywnie smykowate i nie dają się nudzić rodzicom. Wszystkie Zosie które znam uwielbiam!

reklama
@dreamscometrue muszę Ci powiedzieć że znam bardzo dużo Zosiek i to wspaniałe dziewczyny. Na prawdę jest coś chyba w charakterach dzieci o tych samych imionach że są podobne, a Zośki są cudowne i smykowate ale takie mega pozytywnie smykowate i nie dają się nudzić rodzicom. Wszystkie Zosie które znam uwielbiam!
Hehe to super. To imię po mojej ukochanej babci która byla najwspanialsza osoba na świecie jakąkolwiek poznalam [emoji5]

Do góry