Dalej migreny? Współczuję mnie jak trochę głowa zaboli to mam doscGłowa mnie boli .......
Nadrabiam jak mogę .
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dalej migreny? Współczuję mnie jak trochę głowa zaboli to mam doscGłowa mnie boli .......
Nadrabiam jak mogę .
Mój na początku sam wstawał co 3h a później budzilam. Ale polozna mówiła, że jak przybiera na wadze to można nie budzić. Tylko my dopiero po 2 mc jyz nie budzilismyDziewczyny czy budzicie swoje dzieci na karmienie????
Ja się boję ze przytyję za duzo przez leżenieU mnie 21 tydz. A zmęczenie mnie nie opuszcza. Ja się pytam.gdzie te cudowne samopoczucie, gdzie ten zastrzyk energii ?!?!?! Gdzie ?!
Na dodatek czuje, że tyje... I boję się stanąć na wage...
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
To już nie tak silne jak te pierwsze migreny ale głowa boli ....... paracetamol pije często leżę i leżę ......... Bo jak wstanę będę rzygać .Dalej migreny? Współczuję mnie jak trochę głowa zaboli to mam dosc
Ja się boję ze przytyję za duzo przez leżenie
Nie ma co przejmować się waga. Ważne, żeby dzieciaczki rosły i były zdrowe, a waga po ciąży sama pójdzie w dół