reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
O boshe i ja z bólem głowy... znowu. Nie wiem czy to migrena czy poprostu źle spalam. Mam nadzieje, że to drugie i przejdzie jeszcze dziś. Na razie wypiłam kawę, zaraz głowę umyje w chłodnej wodzie i zibacze czy uda się bez paracetamolu. Kiedyś gdzieś przyeczytalam, że jakieś badania pokazały zły jego wpływ też na męskie narządy dziecka , wiec tym bardziej czuje że muszę się wystrzegac.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Ewunka dobrze , że się odezwalas. Jak tak ktoś zagląda na forum codziennie , A raptem nie odzywa się kilka dni to różne myśli do głowy przychodzą.

Rupuszko, która zawsze będziesz dla mnie Roszpunka , bo tak przeczytałam jak pojawiłas się na forum ;)
Dopisz mnie na wizytę z usg 9.08. Dziękuję

U mnie 21 tydz. A zmęczenie mnie nie opuszcza. Ja się pytam.gdzie te cudowne samopoczucie, gdzie ten zastrzyk energii ?!?!?! Gdzie ?!
Na dodatek czuje, że tyje... I boję się stanąć na wage...

U mnie 21 tydz. A zmęczenie mnie nie opuszcza. Ja się pytam.gdzie te cudowne samopoczucie, gdzie ten zastrzyk energii ?!?!?! Gdzie ?!
Na dodatek czuje, że tyje... I boję się stanąć na wage...

Ja się boję ze przytyję za duzo przez leżenie

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Dalej migreny? Współczuję mnie jak trochę głowa zaboli to mam dosc

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
To już nie tak silne jak te pierwsze migreny ale głowa boli ....... paracetamol pije często leżę i leżę ......... Bo jak wstanę będę rzygać :hmm: .
Dziś jest lepiej tfu tfu .
] @AniaCh83 czemu nie przyszło Ci do głowy nic dobrego tylko same złe rzeczy :errr:
A mimo że leżę i leżę i leżę :huh: czasem z rana uda mi się wyjść na spacer i jakieś promocjie dla Marceliny to jeszcze nie wróciłem do wagi z dnia transferu jestem 2.5 kg na minusie o_O[/USER]

reklama
Do góry