reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Madzialenak dziękuje, a ja nawet telefon w autku zostawiłam, więc byłabyś zmartwiona że ja nie odpisuje ...

tak, mąż bardzo przeżywał usg :-) to jest niesamowite widzieć takie dwie kruszynki, dwa nowe życia, sobie tam fikają w brzuszku a ja nic nie czuje ... widać było rączki, nóżki, buźki - do tej pory przeżywamy!

Marcysiowa, więc weekend spędzisz w szpitalu ... nie martw się - szybko minie, mąż na pewno będzie Cię stale odwiedzał, a dzidziulki będą pod stałą opieką

reklama
Dziewczyny świetnie, że same dobre wieści.
Ja po laryngologu i ucho czyste. Przypomniałam sobie że w niedzielę jak byłam u teściowej, tak sypał śnieg, że szybko wsiadałam do auta i miałam kaptur założony, niestety nie zauważyłam że za mało się nachyliłam i przytrąbiłam głową (okolice skroni) w dach. Troszkę bolało, ale szybko przestało. W poniedziałek zaczęły się te bóle za uchem, ale jakoś tego nie skojarzyłam. Dopiero dr mi dziś mówi że pewnie się krwiak zrobił i mi to zeszło koło ucha, dlatego tak cholernie boli:-( no albo to zapalenie wyrostka sutkowatego, ale na to raczej się choruje po zapaleniu ucha, a ja nie byłam chora.
To jest własnie baba w ciąży, rozkojarzona i teraz mam za swoje, boli jak cholera i głową mało co ruszam. Oby to szybko przeszło.

SonySony ale dobrze, że przynajmniej wiadomo co się stało, a dostałaś jakieś leki?życzę Ci, aby ból jak najszybciej minął

Dziś nie dostałam nic, dzwoniłam do gina i pozwolił mi brać tą maść co mi rodzinna przepisała, ale tylko 3 dni. Oby mi to jutro zelżyło. Może dziś chociaż noc prześpię, bo tak to się przy każdym ruchu budziłam, bo ból był okropiczny. No nic kładę się spać i oby do jutra. Moje prenatalne dopiero w następny czwartek, więc troszkę poczekam na widok maluszka.
Dobranoc.

Witajcie :)

Gotadora - super że wszystko jest ok, GRATULACJE!!!
Dziewczyny jak ja źle sypiam...masakra...z boku na bok się przewracam całą noc...jest mi niewygodnie....ehhhh...chyba już nigdy się nie wyśpię :p

Różyczka u mnie też ze spaniem coraz gorzej a najgorsze wstawanie w nocy do WC (dziś "tylko" 4 razy:angry::baffled:), jedyne pocieszenie że jak 2 noce się przemęczę to trzecią przesypiam jak dziecko;-)

Hej kobietki.

Sony to ty się zrobiłaś jak ja. Ja potrafię się potknąć o własne nogi.

Ja już po śniadaniu zbieram się na IP. Odezwę się jak będę mogła.

reklama
Do góry