reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Marcysiowa, trzymam kciuki aby pobyt był krótki i wszystko było OK!

Misia, Miliaa, udanych wizyt życzę!

Ja już naprawdę jestem zła na tą zimę... od rana w Waw śnieżyca, z domu nie można się ruszyć, dosłownie czuję się uziemiona a człowiek chciałby trochę pospacerować i się zrelaksować. Dziś coś mówili, że po 10 kwietnia jest szansa na jakieś ocieplenie - oby, oby....

Ja już po wizycie. Prawie wszystko ok. Prawie bo prawa nerka jest nieznacznie powiększona - mam się tym nie przyjmować, bo często tak jest a później wraca do normy i może być spowodowane wypełnionym pęcherzem u dziecka a tak było u nas. Przy okazji kolejnej wizycie mamy się raz jeszcze przyjrzeć ale... zgodnie z zaleceniem mojej Dr postaram się nie martwić.
Poza tym - OK. Malutka waży 880 gram - jesteśmy kilka dni do przodu. Serduszko pięknie bije, rączki, kręgosłup, narządy - OK. Szyjka długa i zamknięta, łożysko nadal na przedniej ścianie (nic się nie ruszyło od ostatniej wizycie).

Aisha, wiesz, że nasza Pani Dr będzie miała już za kilka dni nowe USG? 3d/4d i inne cuda będzie miało :)

Lilonka, trzymam mocno kciuki za szczęśliwą końcówkę :)

Aduś, Gotadora - czekamy na Wasze relacje!

A wiesz ze dawala wywiad w tvn24? :))) Na temat in vitro- super jej poszlo :) I jeszcze w jednym programie brała udział :-) ale to wczesniej. No mowila ze bedzie miala wlasnie 3d, ale u mnie juz za pozno na to usg.

Tak, właśnie mi wczoraj powiedziała o tym wywiadzie u Miecugowa - zamierzam go dziś obejrzeć. Wcześniejsze - te, do których podawałaś linki już obejrzałam.
Ja nie sądziłam, że ją jeszcze spotkam na swojej drodze - bo pamiętam ją jak z 10 lat temu biegałam do niej do Medicovera po tabletki... Super lekarz.

Hej Kbietki,

Miliaa, Misa powodzena na wizycie

Marcysiowa, powodzenia i wracaj szybciutko

Gotadora, czyli wiesz juz ,ze masz jednego rozrabiake i jednego spioszka w brzuszku ;-) Ciesze sie bardzo,ze wszystko u Was dobrze. Zrobili Ci jednak przeziernosc mimo wczesniejszego przebadania zarodkow??? Moja wizyta juz w poniedzialek i sie denerwuje. Nie bardzo wiem o co pytac. Mam tylko kilka pytan w glowie. No i zobaczymy ,czy wizyta zakonczy sie na administracj ,czy zrobia mi jednak usg.

MILEGO DNIA!!!!

dziekuje misiaki za kciuki, ale ja wczoraj miałam wizyte u lekarza...tylko taka slaba. polowkowe mam 6 kwietnia, w ta sobote!:tak: mierzenie, liczenie, sprawdzanie...az się boje:eek:

Gotadora, czyli wiesz juz ,ze masz jednego rozrabiake i jednego spioszka w brzuszku ;-) Ciesze sie bardzo,ze wszystko u Was dobrze. Zrobili Ci jednak przeziernosc mimo wczesniejszego przebadania zarodkow??? Moja wizyta juz w poniedzialek i sie denerwuje. Nie bardzo wiem o co pytac. Mam tylko kilka pytan w glowie. No i zobaczymy ,czy wizyta zakonczy sie na administracj ,czy zrobia mi jednak usg.

MILEGO DNIA!!!!

doktor robił usg więc chyba nie było kłopotu, aby zerknąć na nie dokładniej. Ten co spał to jednak się obudził - może dr go obudził tym wibratorem :-) no ale wtedy mogliśmy zobaczyć jak się przemieszcza z góry na dół - rany, jakie to jest niesamowite, takie kruszynki, a mają już i rączki, i nóżki, i w ogóle wszystko ... szczerze mówiąc, to w niedziele poczułam "coś" innego w brzuchu, dlatego myślę,że to maluszki poczułam, wczoraj w nocy znowu "to" poczułam :-)

Agapl trzymam kciuki za Twoją wizytę i aby zrobili Ci usg &&&&&

Marcysiowa trzymam za Ciebie kciuki i myślę o Tobie często - wracaj szybko do domu! &&&&&

reklama
coleta to prawda super z niej babka i lekarz. Czasem sie na nia wkurzalam, ale w chwili obecnej ufam jej jak jakis glupol. Jest swietna, jak bylam w szpitalu to odebrala ode mnie telefon nawet w wielkanoc i nie byla zla, ze dzwonie itd. No tylko wizyty moglaby miec tansze:baffled:

Do góry