reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Aduś i po co było te głupie historie czytać. Wszystko ok!!

Ja już po wizycie. Pan doktor mi dzisiaj powiedział, że jedna bliźniacza ciąża na dzień mu wystarcza. Gotadora nie możemy się razem na jeden dzień umawiać! :-D Dziewczyny ok, rosną jak na drożdżach. Ala ma 1250gr a Ewa 1280gr więc są duże i równe. Moje wyniki też niezłe. Co do bakterii w moczu to powiedział, że leukocyty są nisko więc pewnie to zafałszowanie próbki. Za to z podwoziem kiepsko. Jutro idę do szpitala. Coś czułam sprawę. Mam niby szyjkę na 2,5cm ale powstał "lejek" tzn powoli się rozwiera. Idę na sterydy na płucka. Nie denerwuje się ale nie chcę iść. Wolę w domku z mężem czas spędzać. Jak wyniki będę mieć dobre to puszczą mnie po 4-5dniach.

reklama
super wiesci jak milo czytac takie wpisy :) oby tylko takie były :) ja mam stresa przed moja wizyta strasznie sie boje o to zwapnienie na serduszku u mojego synusia.......ah.... do tych wizyt czas tak wolno leci

Aduś bardzo się cieszę że wszystko ok:-D

Marcysiowa trzymam kciuki żebyś po 4 dniach była już w domku:tak:

kiciabp za twojego synusia też zaciskam

mnie coś brzuszek troszkę kłuje i nie wiem już jak mam się ułożyć...ale u mnie to norma więc już się nie martwię...pewnie od leżenia bo dziś pół dnia rozpłaszczona przed tv spędziłam:-D

Marcysiowa jak mus to mus, dasz radę w szpitalu, troszkę potęsknisz za mężusiem i za chwilę będziecie znowu razem w domku :tak:Gratuluję prawie równej wagi dziewczynek.

Kiciabp kiedy masz wizytę? Ja dopiero 22 kwietnia, jeszcze tyle dni :-( Nie smuć się na razie tym zwapnieniem, jeszcze nic nie jest na 100% potwierdzone, mam nadzieję, że ono zniknie.

Marcysiowa a co Ci beda robic w szpitalu, to jest zwiazane z ta rozchyloną szyjka? Lepiej przez pare dni polezec pod okiem lekarzy b w domu to sie jeszcze nalezysz jak dziewczyny piszą ;-)

A co z Gotadora... ? czekamy na wiesci o maluchach :tak:
Ja sie wczoraj naczytalam o waszych brzuchach i zmierzylam wkoncu swój... 94 cm :szok: to troche sporo jak na 4ty miesiąc a ja przeciez zawsze należałam do szczupłych ... :zawstydzona/y: Lecze gardło herbata z cytryną, głowa boli, zmierzylam temp i jest 37.. chyba nie jest to grozne na dzieciątka w 2 trymestrze?

reklama
Aduś ja przeszłam chorobę w I trymestrze a z maluchem ok :-) Kuruj się i kup sobie syrop *spam* z czosnkiem i malinami, naprawdę pomaga i jest dla kobiet w ciąży. Podczas choroby wypiłam go aż 3 buteleczki.

Do góry