AniaCh83
Fanka BB :)
Z czarnymi wlosami do polowy szyja i bez okularów [emoji6]A jak??
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z czarnymi wlosami do polowy szyja i bez okularów [emoji6]A jak??
Kiedyś wam pisałam, że ja mogłabym być czarownicąZ czarnymi wlosami do polowy szyja i bez okularów [emoji6]
Gadają tak tylko te , które zaszły na pstrykniecie palcami , w ciąży nic im nie dolega i rodzą w 2 godziny i pewnie maja jedno dziecko i zadnego porownania. Niestety ciąże bywają rozne.
To i ja może dołączę?
W sumie to mam do Was pytanie. Jak długo zażywałyście steryd i luteinę?
I tak się zastanawiam, bo muszę zmienić lekarza, który ma mnie prowadzić. Czy warto chodzić na NFZ i dodatkowo prywatnie, czy raczej nie kombinować i iść tylko prywatnie? Jak to u Was wygląda?
Kurcze jestem zielona, a nie wiem co lepsze... też po tylu latach starań, chciałabym być pod dobrą opieką.
Ja dostałam złota radę od (uwaga to będzie skomplikowane) żony kuzyna mojego męża - która aktualnie była w ciąży, zaszła po 7 miesiącach oczywiście naturalnie oboje zdrowi ale w jej poczuciu mieli wielkie problemy, jej rada brzmiała "musisz się wyluzowac i nie myśleć o tym, jak się za bardzo starasz nigdy nie wyjdzie-wiem z własnego doświadczenia i dobrze Ci radzę żebys znalazła sobie nowe hobby". O radę oczywiście nie pytałam chyba nie muszę mówić jakiego koloru była moja twarz jak to usłyszałam a właściwie przeczytalam bo rada została wysłana smsem. Ludzie nie mają taktu i Ci którzy nie mieli PRAWDZIWYCH problemow nigdy nie zrozumieją i będą się stawiali na równi z nami.
Ja chodzilam prywatnie. Steryd encorton jadlam do ok 10tc a luteine duphaston i prolutex do 16tc a akard do konca ciazy...To i ja może dołączę?
I tak się zastanawiam, bo muszę zmienić lekarza, który ma mnie prowadzić. Czy warto chodzić na NFZ i dodatkowo prywatnie, czy raczej nie kombinować i iść tylko prywatnie? Jak to u Was wygląda?
Kurcze jestem zielona, a nie wiem co lepsze... też po tylu latach starań, chciałabym być pod dobrą opieką.
To i ja może dołączę?
Ty jej też poradź zmianę hobby, bo nasze narodowe hobby polegające na udzielaniu rad, o które nikt nie prosi jest słabe.Ja dostałam złota radę od (uwaga to będzie skomplikowane) żony kuzyna mojego męża - która aktualnie była w ciąży, zaszła po 7 miesiącach oczywiście naturalnie oboje zdrowi ale w jej poczuciu mieli wielkie problemy, jej rada brzmiała "musisz się wyluzowac i nie myśleć o tym, jak się za bardzo starasz nigdy nie wyjdzie-wiem z własnego doświadczenia i dobrze Ci radzę żebys znalazła sobie nowe hobby". O radę oczywiście nie pytałam chyba nie muszę mówić jakiego koloru była moja twarz jak to usłyszałam a właściwie przeczytalam bo rada została wysłana smsem. Ludzie nie mają taktu i Ci którzy nie mieli PRAWDZIWYCH problemow nigdy nie zrozumieją i będą się stawiali na równi z nami.