reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Malinuś, dołączam do rad mądrych dziewczyn :) - ja prawie tydzień leżałam, choć niby nie ma takich wskazań, nie pracowałam, na komputerze sprawdzałam tylko forum staraczek i wątki na innych forach poświęcone IVF :) Oglądałam bajki i komedie (podobno dobry nastrój sprzyja zagnieżdżeniu), a jak już wstałam po tygodniu to też ostrożnie, nic nie dźwigałam. Pracować zaczęłam powoli i ostrożnie, w zasadzie odważniej dopiero gdzieś w 7-8 tygodniu. Bądź dobrej myśli! :-)

reklama
image.jpg
Aby nadchodzące Święta Wielkanocne napełniły Wasze serca radością i nadzieją, a chwile spędzone w gronie najbliższych dodawały otuchy i pozwalały przezwyciężyć wszystkie trudności.

Jestem juz w domku, dziękuję za slowa otuchy i wsparcie !!
jesteście kochane!

wszystkim Mamusiom, ktore mają za chwilkę urodzinki skladam najserdeczniejsze życzenia !!

Marcysiowa śliczny prezencik :-)

Malinuś dbaj o siebie, odpoczywaj duzo, pij duzo wody i 3mam kciuki kochana!!! Kiedy testujesz?

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    46,1 KB · Wyświetleń: 29
Ja znowu z tą moją hemoglobiną :zawstydzona/y: bo zmartwiłam się jak znalazłam daty moich badań i wyniki...
transfer 30.01
hemoglobina 11.02 - 14,7
hemoglobina 19.02 - 12,2
hemoglobina 29.03 - 11,2
Muszę się za siebie wziąć! Nie chciałabym brać tabletek, więc znalazłam, że muszę jeść dużo wołowiny i cielęciny i do tego surówka z wit C, najlepiej kiszona kapusta i sok z wyciskanych pomarańczy lub mój ulubiony "limonka" z Tymbarka + pęczek pietruszki (miksuje w blenderze). Nie będę robić tego zakwasu tylko kupię sokowirówkę i będę wycikać sok z buraków! O i jeszcze żółtka kurze mają dużo żelaza a teraz Święta, więc się nawtryniam jaj :-)

malinuś a jeszcze co mi się przypomniało - oglądałam bajki a wieczorem przed snem puszczałam sobie i dzidzi kołysankę :-) i zresztą słuchamy jej do tej pory :-D kolysanka dla dzieci na dobranoc - YouTube

Malinuś ja również starałam się oszczędzać, zresztą na relanium to niewiele można zdziałać, dwa razy dziennie spacerowałam z psem, dużo spałam - trzymam kciuki, aby to był ten szczęśliwy raz &&&&

dziewczyny życzę Wam zdrowych i wesołych Świąt, smacznego jajka :-)

easter_bunny_wallpaper_5-normal.jpg

Załączniki

• easter_bunny_wallpaper_5-normal.jpg
    easter_bunny_wallpaper_5-normal.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 71
Dziękuje ślicznie drogie ciężarówki:) dostosuje sie ma ile to będzie możliwe do Waszych rad. Wadze rady są bezcenne!:)

Dziewczynki ja mam takie pytanko, od kiedy tzn od ktrego tygodnia ciąży zaczełyscie odczuwać takie typowe objawy np mdłosci itd, itp? Bo ja zaczynam się martwić, dziś zaczął się 5tc i nic kompletnie nic nie czuję, boję się że coś jest nie tak:sorry2:Usg dopiero 8 kwietnia, a nie mam mozliwości zrobienia bety żeby sprawdzić czy przyrasta, zostają mi sikance ale wiadomo one nie oddadzą w pełni sytuacji, nawet jak zarodek przestał się rozwijać czy coś to testy przez jakiś czas i tak będą wychodziły pozytywne. Jak to było u was z tymi objawami????

reklama
Roxii, mnie mdlosci zaczely sie od 6tyg i dopiero teraz przechodza tzn. juz od 2 dni mialam spokoj i mam nadzieje,ze tak zostanie.
Misia ma racje nie ma za czym tesknic.

Do góry