reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Cześć wszystkim,

Ja jak zwykle wpadam na chwilkę, jak prawie codziennie zresztą, ale jestem niestety jedynym żywicielem rodziny (mąż pomaga mi w działalności jak może, ale niestety to ja większość muszę robić), więc pracuję normalnie... Czyli dużo.
Sznurki, misia - współczuję dolegliwości, mam nadzieję, że uda się przynajmniej do rozwiązania polepszyć stan - ja miałam bóle od kręgosłupa w zeszłym roku, jakby mi ktoś szpilki wbijał, to nacisk na nerwy - i pomogła mi seria masaży, wiem, że w ciąży też robią, tylko trzeba trafić na dobrego specjalistę.
Madzialenak - wiem, że mój gin ignorował w wyniku "nieliczne bakterie", bo mówił, że to zwykła flora bakteryjna, która jest zawsze.
Aga - bardzo miło Cię tu widzieć! U Ciebie już 10 tydzień, wow!

Wszystkim życzę wesołych świąt! Będziemy chyba mieć bałwanka zamiast zajączka... :-)

balwan.jpg
(źródło: Czekoladą utkane: Kokosowe babeczki z Malibu - wielkanocne króliczki)

Załączniki

• balwan.jpg
    balwan.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 26
Yupii !!! - nie mam cukrzycy ciążowej. Bardzo się cieszę!

Sznurki, niech się szybko poprawi i wracaj do domku - a dalej to już wiesz co trzeba robić -> oszczędzać się !

Wszystkim życzę już dziś Wesołych Świąt - spokojnych, rodzinnych, zaryzykuję - wiosennych ;-), da tych w drodze -uważajcie na siebie i jedzcie ostrożnie!

Dziewczyny ja też z prima aprilis jestem. Najlepsza data urodzin pod słońcem :-D

Skoro pora na życzenia to i jak się dołączam. Najlepszego kobietki z okazji mroźnych i śnieżnych świąt wielkiej nocy.

Wielkanoc-61.jpg

A u mnie był zajączek i przyniósł dwa prezenty. Mąż z pracy wrócił o 12 :szok: ze szczęścia mało nie dostałam zawału. A drugi prezencik przedstawia zdjęcie poniżej:

fura-gotowa.jpg

Załączniki

• Wielkanoc-61.jpg
    Wielkanoc-61.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 28
  • fura-gotowa.jpg
    fura-gotowa.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Marcysiowa śliczny wózek, piękne kolory. A jak to wyszło, że już go masz przecież 6 tygodni miałaś czekać :baffled: Czyżby zajączek oszukał bo chciał niespodziankę zrobić?

Do góry