reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Roxi - a u mnie mimo bliźniaków dopiero koło 9-10tc zaczęło się cokolwiek dziać. Wcześniej ani spanie ani mdłości.mnie.nie dopadły.

My ciągle w trójpaku, ale mam wrażenie że brzuch rośnie z godziny na godzinę.Ledwo daję radę się podnosić ze szpitalnego łóżka.

Weslołych świąt ciężaróweczki :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kobietki. Ale tu cicho. Chyba wszystkie świętujecie. Ja dalej męczę się z biegunką. To już 4 dzień. Zaczynam się martwić. Macie jakiś dobry sposób na rozwolnienie?

Marcysiow moze czarna czekolada pomoze, ja dzisiaj mialam dwa razy bardzo mocne uklucia w dole brzucha, bardzo sie wystraszylam ale juz nie boli, czy w drugim trymestrze czesto zdarzaly sie Wam bole brzucha?

Kate071 a moze za duzo chodzilas lub zbyt dlugo siedzialas w jednej pozycji?
ja tak mam.. Wtedy warto duzo lezec. Ja przez moje uparte checi pracy jak dawniej przesadzilam i wyladowalam w szpitalu.
prosze uwazaj na siebie
bo moj synuś ułozyl się zbyt nisko przez to

a tak to....
jupiiii!!!!!
od kilku dni czuje maluszka
coraz bardziej i częściej :-)
hurrrrrraaa!!!!!

Kate mi się jeszcze nie zdarzył ból brzucha w II trymestrze więc nie wiem co może być powodem. Odpoczywaj jak najwięcej.

Marcysiowa mi pomógł węgiel leczniczy. Wzięłam 3x4 tabletki.

WESOŁYCH ŚWIĄT CIĘŻARÓWECZKI!!!!! Oby ten śnieg jak najszybciej się zamienił w śliczne pąki na drzewkach i zieloną trawkę żeby nasze maleństwa przyszły na świat w wiosenno-letniej atmosferze :tak:
Kate ja zauważyłam że odkąd zaczął się drugi trymestr to kłucia i ciągnięcie ustają, choć niekiedy są ale delikatne.

Miliaa, Gotadora, Madzialenakwszystkiego najlepszego, dużo uśmiechu i miłości 100 lat.
Roxi ja do teraz nie wymiotowałam,czasami mnie zemdliło, ale to delikatnie. Nie mam napadów głodu,ani smaków też za bardzo nie. Bałam się że coś nie tak, ale jaksię okazuje brak objawów też jest dobrym znakiem.
Lilonka cieszę się, że już tyle w trójpaku wytrzymałaś:tak: Czekam na wieści.

Z tymi biegunkami to czasami jest tak, że jak coś zjadłyśmy niedobrego to organizm chce to jak najszybciej z nas wydalić, ale jeśli to trwa za długo to może idź do lekarza, bo się możesz odwodnić.

U mnie też śniegu jak diabli, wczoraj cały dzień sypało. Mój mi auto odśnieżył i zanim wsiadł do auta to już nic nie widziałam, bo szyby miałam zasypane. Jechałam do teściowej, która mieszka w tym samym mieście ok 4 km obok, a tak się bałam że szok. Nic nie widziałam, jakbym w czołgu jechała:-D Śnieżyca na całego. Dziś już nie sypie, ale śniegu pełno. Nic tylko na sanki się wybrać.

Dziś jak się obudziłam i założyłam okulary na nos to odczułam ból za uchem, tam gdzie się kończy bok od okularów, myślałam że mnie okularki ścisnęły, a jednak nie. Coś mi tam rośnie i strasznie boli, nie mogę się obrócić. Jakiś twardy guz. Żeby mnie tylko ucho nie zaczęło boleć:-(

reklama
SonySony dziękuje :-) i ja Tobie życzę wszystkiego najlepszego!!!

wiesz czasami mi się coś podobnego za uchem robiło, taka boląca gula, ale samo znikało równie szybko jak się pojawiało, może to być od zimna

Do góry