reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
melduje się po powrocie z dolnego śląska:-D
autostrada czuściutka szybko się jechało:tak: ale i tak się cieszę że jestem już u siebie:-D
Kate mi się kłucia zdarzały w II trymestrze (czułam się gorzej niż w I i teraz w III) ale ja zawsze mam wszystko na odwrót:-D;-)

Ilionka - super, że wszystko ok, ale nie zazdroszczę Ci świąt w szpitalu. Oj Ty się biedna teraz namęczysz.
Dorex - dobrze, ze droga była ok. Ja patrzę w okno i nie zazdroszczę tym, co gdzieś muszą jechać.
My dziewczyny przenosimy między pokojami. Po nieprzespanej nocy zakupiłam Lidce kosze ikea trofast. Muszę pojechać w tygodniu do stolarza i zamówić jej dwa dodatkowe regaliki z tymi koszami. Wydaje mi się, że to najbezpieczniejsze rozwiązanie dla dziecka. Chodzę teraz po domu i wszędzie widzę rogi, kąty itp., o które może się uderzyć. Dobrze, żeby chociaż u niej w pokoju było bezpiecznie. Będzie miała sosnowe meble barwione na orzech, ale z tymi koszami (24 kosze!!!) zamiast szuflad.
Zając przyniósł mi sukienkę o super kroju - nie jest ciążowa, ale można ja nosić w ciąży, bo brzuszek mi się w niej swobodnie mieści. Pochwalę się, bo może któraś z Was szuka sukienki, kt. będzie można potem też założyć.
3039403070

Misia - święta jak święta. Te w ogóle były jakieś pomieszane przez ten śnieg. Przed nami jeszcze tyle świąt z maluchami, że te jedne nie robią różnicy. Z resztą teraz głównie podsypiam. Niewiele ze mnie pożytku i przy stole bym nie wysiedziała. W pojedynczej ciąży pewnie jest łatwiej, a w bliźniaczej teraz nawet ubranie majtek jest wyzwaniem.

Wszystkim dzisiejszym jubliatkom - sto lat i spokojnego ciążowania :-)

Dziękuję za życzenia i najlepszego pozostałym babeczkom!!

Ja już w domku w pozycji horyzontalnej. Jak mi dobrzeeeee..............

Dzięki za info o węglu.

Gotadora kiedy i gdzie idziesz robić badania na wizytę? Ja idę jutro z samego rana do wojewódzkiego. Może się tam spotkamy?

Marcysiowa ja już zrobiłam badania w piątek, mamy napięty grafik więc wolałam mieć szybciej zrobione

ps. jutro będziemy dość długo w Olsztynie więc możemy się gdzieś spotkać na soczek czy zupkę :-) ( jakoś ostatnio bardzo dużo jem :szok: )

Misia bardzo łądna sukienka, super pomysł z tymi koszami zamiast szuflad

Ostatnia edycja:
Gotadora a w wojewódzkim robiłaś? Spotkamy się jak męża Twojego nie będzie. Naciesz się nim. No i trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę. Dla męża to będzie pierwsza więc na pewno jest przejęty.

Ja już po badaniach. Nawet udało mi się męża zaciągnąć. Zrobił badania na boleriozę, które miał w październiku robić. :dry: Ale zrobił. Czekam na tel przypominający o wizycie. Nie mogę się doczekać...

ja zrobiłam w laboratorium przygoda, lubie tam - miłe panie, brak kolejki, no i wynik do odebrania w internecie - to te samo labo jeśli poszłabym tu na miejscu, aby zrobić badania, oni je tam wożą, a że my byliśmy akurat w piątek obok labo u notariusza to zrobiłam tam wyniki

już się cieszę na spotkanie :-)

reklama
Witam po świętach :)

Dobrze że się skończyły....jedzenie i siedzenie przy stole mi nie służy - wymęczyłam się strasznie...
Gotadora - powodzenia na wizycie :)

Stanęłam dzisiaj na wagę - mam już +10kg....a będzie tego jeszcze więcej...ehhh....

Do góry