reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Madzialenak...zmniejszam luteine do 1tabl lutinusa dziennie. Powiedz mi jak lepiej brać, albo jak kazał ci lekarz rano czy wieczorem?

reklama
Kicia witaj z powrotem. Nie przemeczaj się z przeprowadzka bo to dla dzidzi nie dobre.
Milia ja co prawda biorę luteine nie lutiniusa ale gdybym miała wybór to bym brała na noc. Wydaje mi się ze nie ma jakichś konkretnych wskazan czy rano czy wieczorem.

Madzialenak...zmniejszam luteine do 1tabl lutinusa dziennie. Powiedz mi jak lepiej brać, albo jak kazał ci lekarz rano czy wieczorem?

Miliaa
ja cały czas mam brać 2x2 tabletki luteiny jeszcze przez 2 tygodnie, a później przez kolejne 2 tygodnie 2x1 tabletka. Wizytę mam 22 kwietnia i wtedy będziemy odstawiać, ale ja mam zapas luteiny to i tak będę brała po jednej dziennie nic nie mówiąc dr. Na Twoim miejscu wzięłabym na noc bo wydaje mi się, że lepiej się wchłonie jak śpisz a rano może wyciec poprzez chodzenie :-)

Dorex w Gdyni też sypie, już mam dość tej pogody :angry: Ulica znów jest biała a na ogrodzie to mam tyle śniegu że hoho. Pies mój wydeptał sobie ścieżkę i tylko nią chodzi bo jak wejdzie w ten biały puch to ma go ponad łokietki i wtedy musi skakać jak zajączek :-D

Witajcie :)
U mnie też piękne słonko świeci...tylko wieje...ale przez okno - niemal jakby wiosna już była :-D
Miłego dzionka Wam życzę :)

dzięki madzialenak, ja biore jeszcze po jednej tabl duphastonu...lekarz mi kazal odstawić, ale akurat tego tez mam zapas, wiec sobie będę brala po 1 tabl dziennie;-) my to same sobie lekarzami jesteśmy najlepszymi wg mnie:-D u mnie tez masakra z pogoda...po prostu jestem zalamana...smialam się dzisiaj rano ogladajac tvn24, ze w Krakowie pada snieg...wyglądam w Radomiu za okno i :szok:tez sypie...chyba sama sobie jestem winna. :-p poza tym ogladalam w tv, ze podobno meteorolodzy twierdza, ze nie będzie już wiosny i jesieni tylko zima i lato...:-(

madzialenak...wiosna to tez moja najpiekniejsza i najbardziej ulubiona pora roku! ja się urodziłam w prima aprilis, wiec jakos ta wiosna zawsze była na moje urodziny a tu taka niespodzianka...:no:

reklama
Z dwojga złego lepiej by było żeby było więcej lata a nie zimy...bo na razie dominuje nad innymi porami roku :crazy:
Też uwielbiam wiosnę.... 100_6244.jpg 100_6246.jpg
To zdjęcia z zeszłego roku z mojego balkonu :)
Teraz popatzreć sobie tylko można bo nic nie zapowiada żebym miała niedługo sadzić kwiaty...

Załączniki

• 100_6244.jpg
    100_6244.jpg
    43,4 KB · Wyświetleń: 26
  • 100_6246.jpg
    100_6246.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 22
Do góry