reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Sony...jak się cudownie czyta twoje posty ostatnio, sa takie optymistyczne i sloneczkowe! dzięki tobie az mnie się mordka smieje:-D ja dziś ide do kosmetyczki na woskowanie, uda mi zarosły, mój M. się smieje, ze nawet male wloski na du.pie u mnie zauwazyl :zawstydzona/y:, wiec dziś wszystkiego się pozbędziemy. :tak:;-)

Dorex no nie wiem czy nie w tym samym mieście;-)
Miliaa cieszę się, że tak cię moje posty rozweselają :)
Na 12 jadę do lekarza sprawdzić wyniki czy mój wirusek się przez ciążę nie aktywował, oby nie. Bo to paskudny wirus.

Różyczko, piękna długaśna szyjka. Gratuluję rosnących maluszków i trzymam kciuki za stópki. Dobrze, że już zdiagnozowane i plan ustalony.

Zaliczyłam dziś glukozę i naprawdę nie było tak źle - tyle się naczytałam, że takie sensacje się dzieją, że nie dobre - miodzio to nie jest, wypiłam na 2 razy i tyle. Najgorsze to czekanie. Jutro będę miała wyniki - mam nadzieję, że będzie OK.

Różyczko - jakie wielkie juz Twoje Maluchy!!!
Coleta - ja też jakoś to wypiłam raz dwa - ale potem mnie mdliło 1,5 h.
A ja teraz dieta i usg woreczka - niestety z tym trzeba się męczyć do końca.

Dziewczyny odebrałam wynik moczu, nie ma już drożdży, za to są nieliczne bakterie, leukocyty 5-10 i dość liczne pasma śluzu. Powiedzcie czy miałyście coś podobnego? Najbardziej martwią mnie pasma śluzu. Co brałyście na poprawę wyników?

madzialenak śluz w moczu u kobiet to norma a nie patologia więc bez obaw a przy tylu leukocytach jak u ciebie mi lekarz kazał brać żurawit i dużo pić bo w ciąży to jest jeszcze ok wynik i może próbkę przy pobieraniu zanieczyściłaś, za 2 tyg miałam powtórzyć i już było wszystko dobrze.

madzialenak, ja też miałam taką przypadłość, robiłam posiew i wyszedł OK. Czasem jest to kwestia źle pobranej próbki - tak przynajmniej było u mnie.

reklama
czesc dziewczyny wracam po dłuższej nieobecnosci bo przeprowadzamy sie a to wymaga meeeega energii u mnie jako tako czuje od ponad tyg ruchy i to jest naprawde wspaniałe uczucie a mój synus ujawnil swoje zadowolenie lub niezadowolenie w trakcie ogladania filmu (horroru dodam!!!) niestety lekarz zauwazyl na serduszku w lewej komorze jaies zwapnienie i niestey sie nieco powiekszylo od ostatniego razu i mega sie martwie.......... czekam na echo i 2 prenatalne :-(

Do góry