reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

*** MAMUSIOWY KALENDARZ***

***WITAMY NA ŚWIECIE***
02.04.2017 Natula: Natalka
05.04 2017 Anetka33 : syn Wiktorek

MAJ

5:Katharina203 - poród przez cc
6: M@gda- wizyta serduszkowa ❤❤❤
10: M@gda - wizyta u gin. prowadzącego ciążę
12: Rustynka-wizyta u gin. prowadzącego ciążę
12: Juliett222- wizyta u nowego lekarza
15: Jaskolcia - wizyta u gin. prowadzącego ciążę

Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisać !!!

Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3

05.05.2017 - Katharina203: Maja
08.05.2017 - Butterfly1331: Staś cc
22.05.2017 - cytrynkaxxxx84: chłopiec
24.05.2015 - mona993: dziewczynka
19.06.2017 - ema51: chłopiec
01.07.2017 - Kasik 99: Ania
07.07.2017 - BeataWarszawa: Kaja
17.07.2017 - Rustynka: Franio
19.07.2017 - mokate66 : Pawełek
20.07.2017 - Truskawka 89: dziewczynka
20.07.2017 - Liza1321: Michałek (na 90%)
30.07.2017 - Jaskolcia: Zosia
22.08.2017 - ambicja1987: ???
08.09.2017- Jogo:???
28.10.2017 - anetka303 :Ola i Piotruś
13.12.2017 - M@gda : ???

reklama
Jaka cisza na tym wątku! Coś niesamowitego, dziewczyny na październikowych mamach nawijaja kilkanaście stron dziennie, nie nadazam za nimi a tutaj absolutna cisza [emoji44]

[emoji127] 28.10.2017

Sliczny ko

sliczny komplecik. Zdolniacha :)

Dziękuję jak z kołderką i podusią poradziłam sobie szybko tak z ochraniaczani na szczebelki walczyłam od 11 do teraz i jeszcze ze 30 min.na dokonczenie ale plecy zaczęły boleć więc dokończę rano :yes:
Między innymi dlatego nie było mnie na forum cały dzień.
@katharina203 jak u Ciebie jak będziesz w stanie daj znać.

Mam pytanie do Was dziewczyny ;-)
W którym tygodniu ciąży robi się usg normalnie przez brzuch, a nie dopochwowo. Zaczynam 9 tydzień, a w poniedziałek mam wizytę i mąż chce iść ze mną i nie wiem, czy lekarz pozwala wchodzić mężowi jak jest usg dopochwowo robione kiedyś tak słyszałam i nie wiem ile w tym prawdy. Nie ukrywam, że chce żeby mąż poszedł ze mną bo będę miała zakładana kartę ciąży i będę czuła się lepiej.
I jeszcze jedno pytanie czy w karcie ciąży macie wpisane ciąża invitro bo kiedyś słyszałam, że była afera bo dziewczyna urodziła dziecko i debile w szpitalu do książeczki zdrowia dziecka napisali dziecko po invitro zupełnie tak jak by miało HIV czy co masakra jakaś,nie chce czegoś takiego nie pozwolę w życiu na taki zapis

W którym tygodniu ciąży robi się usg normalnie przez brzuch, a nie dopochwowo. Zaczynam 9 tydzień, a w poniedziałek mam wizytę i mąż chce iść ze mną i nie wiem, czy lekarz pozwala wchodzić mężowi jak jest usg dopochwowo robione kiedyś tak słyszałam i nie wiem ile w tym prawdy. Nie ukrywam, że chce żeby mąż poszedł ze mną bo będę miała zakładana kartę ciąży i będę czuła się lepiej.
I jeszcze jedno pytanie czy w karcie ciąży macie wpisane ciąża invitro bo kiedyś słyszałam, że była afera bo dziewczyna urodziła dziecko i debile w szpitalu do książeczki zdrowia dziecka napisali dziecko po invitro zupełnie tak jak by miało HIV czy co masakra jakaś,nie chce czegoś takiego nie pozwolę w życiu na taki zapis
Ja do 39tc miałam dopochwowo i przez brzuch. Spokojnie mąż może wejść jak tylko dr zrobi usg dopochwowo. Przynajmniej tak było u mnie

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Nic nie mialam wpisane, że to ciąża z in vitro.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

U mnie mąż był na każdym usg bez względu na to jak robione. A co do in vitro w karcie - mnie lekarz zapytał czy pisać czy nie. Ja chciałam, żeby był pełny obraz ale wiem że niektóre osoby się nie zgadzały :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry