Fasolka89
Fanka BB :)
Bardzo dobry jest sok z buraka mi w tydzień hemoglobine podniósł pięknie.NA anemie chyba szpinak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo dobry jest sok z buraka mi w tydzień hemoglobine podniósł pięknie.NA anemie chyba szpinak
A na wypisie ze szpitala mam jakiś skrót czemu cc było i nie mam pojęcia jaki to skrót [emoji14]U mnie mąż był na każdym usg bez względu na to jak robione. A co do in vitro w karcie - mnie lekarz zapytał czy pisać czy nie. Ja chciałam, żeby był pełny obraz ale wiem że niektóre osoby się nie zgadzały
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mój mąż był na każdej wizycie. Przy usg dopochwowym siedział za kotarką, później przychodził na usg przez brzuch - do 33tc zawsze miałam jedno i drugie.Mam pytanie do Was dziewczyny ;-)
W którym tygodniu ciąży robi się usg normalnie przez brzuch, a nie dopochwowo. Zaczynam 9 tydzień, a w poniedziałek mam wizytę i mąż chce iść ze mną i nie wiem, czy lekarz pozwala wchodzić mężowi jak jest usg dopochwowo robione kiedyś tak słyszałam i nie wiem ile w tym prawdy. Nie ukrywam, że chce żeby mąż poszedł ze mną bo będę miała zakładana kartę ciąży i będę czuła się lepiej.
I jeszcze jedno pytanie czy w karcie ciąży macie wpisane ciąża invitro bo kiedyś słyszałam, że była afera bo dziewczyna urodziła dziecko i debile w szpitalu do książeczki zdrowia dziecka napisali dziecko po invitro zupełnie tak jak by miało HIV czy co masakra jakaś,nie chce czegoś takiego nie pozwolę w życiu na taki zapis
Też na wypisie u małego i w książeczce nie ma informacji o in vitroMój mąż był na każdej wizycie. Przy usg dopochwowym siedział za kotarką, później przychodził na usg przez brzuch - do 33tc zawsze miałam jedno i drugie.
W karcie ciąży mam wpisane, że ciąża jest po in vitro, to samo na skierowaniu do szpitala na CC. Ale jesteśmy umówieni, że na wypisie Małego i w jego książeczce nie będzie o tym mowy. Mogą to zaznaczyć na moim wypisie ze szpitala, na to się zgodziłam.
Ja mam pytanie a czemu mąż by nie mógł być przy usg ? Przez myśl by mi nie przeszło że nie może .....U mnie mąż był na każdym usg bez względu na to jak robione. A co do in vitro w karcie - mnie lekarz zapytał czy pisać czy nie. Ja chciałam, żeby był pełny obraz ale wiem że niektóre osoby się nie zgadzały
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bo chyba nie chciałby widzieć jak dr wkłada usg dopochwowoJa mam pytanie a czemu mąż by nie mógł być przy usg ? Przez myśl by mi nie przeszło że nie może .....
On nie idzie patrzeć jak mi wkłada tylko obraz usg. Na transferze też mi wkłada A mąż stoi obok i trzyma za rękę .Bo chyba nie chciałby widzieć jak dr wkłada usg dopochwowo
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
No ja wiem [emoji14] u mnie wchodził jak juz skończył dopochwowo robić [emoji14] przy transferze nie mógł byćOn nie idzie patrzeć jak mi wkłada tylko obraz usg. Na transferze też mi wkłada A mąż stoi obok i trzyma za rękę .
Mój był zawsze przy transferze i będzie przy każdym usg !No ja wiem [emoji14] u mnie wchodził jak juz skończył dopochwowo robić [emoji14] przy transferze nie mógł być
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie mąż był na każdej wizycie . Od razu wchodzil ze mną. Zawsze mialam badanie gin usg dopochwowe i przez brzuch. M byl w gabinecie tylko badanie normalne za parawanem a jak robila usg to podchodzil i zagladal przez parawan [emoji3] w karcie ciąży mialam wpis ze ciąża po in vitro w książeczce nic takiego nie mamMam pytanie do Was dziewczyny ;-)
W którym tygodniu ciąży robi się usg normalnie przez brzuch, a nie dopochwowo. Zaczynam 9 tydzień, a w poniedziałek mam wizytę i mąż chce iść ze mną i nie wiem, czy lekarz pozwala wchodzić mężowi jak jest usg dopochwowo robione kiedyś tak słyszałam i nie wiem ile w tym prawdy. Nie ukrywam, że chce żeby mąż poszedł ze mną bo będę miała zakładana kartę ciąży i będę czuła się lepiej.
I jeszcze jedno pytanie czy w karcie ciąży macie wpisane ciąża invitro bo kiedyś słyszałam, że była afera bo dziewczyna urodziła dziecko i debile w szpitalu do książeczki zdrowia dziecka napisali dziecko po invitro zupełnie tak jak by miało HIV czy co masakra jakaś,nie chce czegoś takiego nie pozwolę w życiu na taki zapis