reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
a przygotowujesz sie jakos specjalnie do porodu sn?
ja tez bym chciala sprobowac i sie zastanawiam jak sie przygotowac by to sprawnie poszlo:)

Nie wiem czy na poród da radę się przygotować chyba tylko ćwiczyć mięśnie kegla , zapisać się do szkoły rodzenia. Ja idę na żywioł ale chce wziąść położną do porodu. Nie dam się pociąć po ostatniej lapatpskopii bardzo źle wspominam .

Natula gratulacje córeczki . Porod miałam taki sam jak ty skurcze parte co 2 min i brak rozwarcia :( jednak mnie przetrzymali i po 12h urodziłam . Mam nadzieje ze teraz pójdzie sprawniej i najpierw będzie rozwarcie potem wody i na końcu skurcze parte :)

Ewka trzymam kciukasy B.mocno !!!
Dziewczyny a czy ktoś podgląda wątek kto po in vitro ? Jakoś nikt po mnie nie dochodzi na listę ?! Zostanę tu sama na końcu ???

Natula gratulacje córeczki . Porod miałam taki sam jak ty skurcze parte co 2 min i brak rozwarcia :( jednak mnie przetrzymali i po 12h urodziłam . Mam nadzieje ze teraz pójdzie sprawniej i najpierw będzie rozwarcie potem wody i na końcu skurcze parte :)

Ewka trzymam kciukasy B.mocno !!!
Dziewczyny a czy ktoś podgląda wątek kto po in vitro ? Jakoś nikt po mnie nie dochodzi na listę ?! Zostanę tu sama na końcu ???

Ja czytam i co jakiś czas zapraszam dziewczyny na ciężarówki ale nie ma odzewu.

*** MAMUSIOWY KALENDARZ***

***WITAMY NA ŚWIECIE***
07.03.2107 Ma_rta: córeczka Ola
14.03.2017 Peugeotka36: córeczka Nicole
20.03.2017 Łucja & Łukasz - skarby Lile
27.03.2017 nieagatka - córeczka Liliana
30.03.2017 husann - synek Kubuś

KWIECIEŃ
13: Butterfly1331 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: Rustynka-wizyta u gin prowadzącego ciążę
25: Jogo - badania połówkowe
27: cytrynkaxxxx84 - wizyta 3D

Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisać !!!

Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3

28.03.2017 - natula: Natalia
18.04.2017 - Atena33: Wiktor
08.05.2017 - Butterfly1331: Staś cc
14.05.2017 - Katharina203: Maja
22.05.2017 - cytrynkaxxxx84: chłopiec
24.05.2015 - mona993: dziewczynka
19.06.2017 - ema51: chłopiec
07.07.2017 - BeataWarszawa: Kaja
17.07.2017 - Rustynka: Franio
19.07.2017 - mokate66 : Pawełek
20.07.2017 - Truskawka 89: dziewczynka
30.07.2017 - Jaskolcia: Zosia
08.09.2017 - Jogo: ???
22.08.2017 - ambicja1987: ???
Zgodnie z zaleceniem jestem [emoji6]
Cześć dziewczyny, krótko o mnie - ponad 3 lata starałam się o dziecko naturalnie, w zeszłym roku nerwy mi puściły, po 4 poronieniach zdecydowaliśmy się na ivf. Od października zaczęłam stymulację a w sumie nawet dwie pod rząd, zbieraliśmy zarodki do pgs. Z 5 zarodków 4 okazały się być zdrowe i 7 lutego odbył się pierwszy transfer - pierwszy i udany [emoji7] jestem w 15 tc bliźniaczej i czekam na córcie i synka, termin porodu to 28.10 ale czeka mnie cesarka i pewnie we wrześniu dowiem się kiedy stawić się do szpitala.

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Do góry