kasia_basia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj miałam niezłe zamieszanie, rano badania krwi później badania prenatalne i na koniec Ikea U juniora wszystko dobrze, ułożenie główkowe waga ok 1300 i oczywiście jajka i fujarka na swoim miejscu. Buźkę zasłaniał rączkami@Liza1231 jak po wizycie ?
Ja badania AFP nie miałam, badania piersi też nie, ale na każdej wizycie miałam normalne badanie ginekologiczne, potem USG dopochwowe i na końcu przez brzuch. Na każdą wizytę robiłam też badania krwi i moczu. Do dentysty chodziłam regularnie, lekarz zwracał na to uwagę, to samo z wizytą u okulisty. Nikogo więcej nie zaliczyłam.Witajcie,
Czy mialyscie w okolicach 20 tygodnia zalecenie badania AFP. Wczoraj na wizycie lekarz kazał je wykonać. Potem dotyczytalam ze dot. wad cewy nerwowej i wad genetycznych płodu. Nie wiem, czy ma jakieś podejrzenia i obawy czy to standardowe badanie?
Pytanie drugie- cały czas chodzę do lekarza z kliniki in vitro. Jak dotąd nigdy nie miałam badanych piersi, nie wspominał też o wizycie u dentysty lub innych specjalistów istotnych w okresie ciazy. Obawiam się czy w związku z tą opieką ukierunkowana na utrzymanie ciazy nie zostają zaniedbane inne obszary. Jak to wygląda u Was. Czy mam powody do niepokoju?
Wczoraj miałam niezłe zamieszanie, rano badania krwi później badania prenatalne i na koniec Ikea U juniora wszystko dobrze, ułożenie główkowe waga ok 1300 i oczywiście jajka i fujarka na swoim miejscu. Buźkę zasłaniał rączkami
Dzisiaj 29 i 2 tak jak TyNiczym mój syn zawsze pokazuje się od d... strony A przypomnij który jesteś tydzień?
Ja nic z tych badań co piszesz nie miałam. Do dentysty sama chodzilam. Do okulisty tez.Witajcie,
Czy mialyscie w okolicach 20 tygodnia zalecenie badania AFP. Wczoraj na wizycie lekarz kazał je wykonać. Potem dotyczytalam ze dot. wad cewy nerwowej i wad genetycznych płodu. Nie wiem, czy ma jakieś podejrzenia i obawy czy to standardowe badanie?
Pytanie drugie- cały czas chodzę do lekarza z kliniki in vitro. Jak dotąd nigdy nie miałam badanych piersi, nie wspominał też o wizycie u dentysty lub innych specjalistów istotnych w okresie ciazy. Obawiam się czy w związku z tą opieką ukierunkowana na utrzymanie ciazy nie zostają zaniedbane inne obszary. Jak to wygląda u Was. Czy mam powody do niepokoju?