reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Sony..no cos się ruszylo, nawet przez bluzke widać już cos, no i spodnie ciążowe zakupione pary 2! jedne rurki a drugie prosta nogawka...sa na prawde bardzo ladne i dobry material, za niewiele pieniędzy:tak: to jak zrobilas zdjecie to chwal nam się tu...albo dawaj na nasze fotki prywatne z endometriozy:-) co do wagi to ja na początku schudłam jakies 5kg...ale teraz już mam 1,5kg dodatku wiec będzie się powoli wyrownywac:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Sony...jaki cudny brzusio! jest sliczny i tak wystaje jak na chłopaka...mowia, ze jak nie jest okragly to na chłopaka:-p moj tez podobny, może nawet taki sam:-)

hej dziewczyny, bylam dzisiaj na wizycie u poloznej, tutaj takie rutynowe spotkania z polozna sa srednio osiem razy w ciagu ciazy, dostalam rozne norweskie gazetki, zbadala mnie i zwazyla, slyszalam serduszko co bylo dla mnie najwazniejsze, powiedziala, ze mam sie nie przejmowac ze brzuch jest jeszcze bardzo malo widoczny bo taka mam budowe i na pewno za kilka tygodni bedzie juz widac, zbadala tez mocz takim patyczkiem lakmusowym, no i znowu musze zaniesc na badania do przychodni, bo chyba dalej jakas bakteria. Pozdrawiam

Cześć dziewczyny, ładna wiosnę mamy za oknem sypie śniegiem i wieje chyba będziemy mieć śniegus-dyngus. Humor trochę mi się poprawił dzieki Wam. M chyba poczuł wyrzuty sumienia i urywa się z pracy żeby ugotować obiad, zadzwonił i był słodki jak miód. My to faktycznie jesteśmy jak ogień i woda ale przeciwieństwa się przyciągają i tak sobie jesteśmy razem już 17 lat. Zmieniając temAt na wózki ja mam trojkolowy Jane slom pro który ma pomalowane koła. Duży plus to funkcjonalność wózka gonda nosidelko wszystko wpinane i wypinane bez wysiłku, składanie działa super bez szarpaniny jednym pociągnieciem. Minus to trzy koła na pojazdach dla wózków trzeba go niestety unosić i wyjeżdżać na tylnich kołach z maluchem to pestka ale jak dziecko już trochę waży to życzę powodzenia. Teraz polowalabym na czterokolowca skrętne koła są super wygodne. Siostra ma x-landera którego będę brać na spacery po terenie gdzie trzeba użyć pojazdów.

Sony - waga wg mnie ok. Piekny, zgrabny brzusio chłopcowy.
Kiwisia - dobrze, że już lepiej.
Mój A. od rana wózki oglądał - jego typ to nieodwracalnie Mutsy urban rider i bebe car stylo AT ( z uwagi na podobno ciekawe rozwiązania techniczne). Meczy go bardzo, że my taki tradycyjny wózek mamy, bo on gadżeciarz. Powtarza, ze nawet gdniazdka do nawigacji nie ma w wózku :-)

reklama
Do góry