reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej - czyżby wirus jakiś panował na forum??? :szok::szok::szok:
Mnie dzisiaj z rana jak pognało do wc...to myślałam że nie wstanę z kibelka :no: Już panikować zaczęłam że to zwiastun zbliżającego się porodu :sorry: Na szczęście jest już chyba ok....

Dorex - powodzenia na wizycie Ci życzę. Trzymam kciuki za dłuuuugą szyjkę &&&&
Marcysiowa - fajny wózek :) A powiedz mi - dużo przytyłaś? Ja się dzisiaj zważyłam i mam +8,8kg...Do tego przekroczyłam 1m w pasie :) Czyli przybyło mi jakieś...20cm :)

reklama
Dorex, Misia powodzenia na dzisiejszej wizycie.

Różyczka, Marcysiowa
mam nadzieję, że już nie biegacie do wc.

Aduś Twój maluszek już sporo urósł :-) i całe szczęście, że już pożegnałaś INVICTĘ.

Marcysiowa bardzo ładne kolorki wózka wybraliście :-) Czekam na fotki Twoich zakupów, które już zapewne odebrałaś:happy:

Miłego dnia dla Wszystkich.

Witajcie cieżaróweczki w ten zimowy poranek:-D
Kiwsia nic się nie martw, mój chłopteż do aniołków nie należy. Śniadań, kolacji, obiadów nierobi. Nawet jak idzie sobie kawę zrobić to nie zapyta czy coś chcę.Mój tak już nauczony, że mamusia jak był w domu to mu wszystkorobiła. No jak pracował za granicą to musiał sobie wszystko samrobić, ale teraz jak jest w domu to wszystko ja.
Dorex trzymamy kciuki za wizytę.
Marcysiowa może coś zjadłaś co cizaszkodziło i szybko przejdzie. Szybkiego powrotu do zdrówka życzę.
Różyczka ładną masz wagę. Też bymchciała tylko 8 kg przytyć. Niestety perspektywy nie są kolorowe:-)
Aduś kobietom dawno usg nie robiono irodziły w polu. Moja św. pam. Babcia rodziła z tego co wiem 7 razyz tego dwa razy dzieci martwe. Ja sobie teraz tego nie wyobrażam,teraz można zapobiegać itp. Jakbym żyła w tamtych czasach to bybyła norma, ale teraz – o nie, nie wyobrażam sobie kobiet którepiszą że mają tylko 3 usg w ciąży.
Misia to macie fachowca od wózków:) Powodzenia na wizycie.
Gotadora pewnie się już usg nie możesz doczekać?j
Madzialenak dziękuję i również życzę miłego dnia.

Madzialenak , moim zdaniem bardzo wcześnie czujesz ruchy , ja pierwsze czułam gdzieś w 22 tygodniu , za to teraz mały chyba nadrabia i daje mi popalić , zwłaszcza kiedy idę spać:)

SonySony - a dużo już przytyłaś? Ja na bliźniaki czekam więc biorę na to poprawkę... Z tego co widzę to teraz zaczyna mi się faza tycia - ok 1 kg tygodniowo :eek: Biorąc pod uwagę że chcę donosić Maluszki do 38tc...to przede mną jeszcze 12-13kg przede mną :p

Kiwisia, mam nadzieję, że atmosfera szybko się zmieni. U nas oboje mamy "charakterki" ale staramy się nie dopuszczać do cichych dni tylko od razu kawa na ławę. Nie było lekko na początku ale... człowiek się uczy i szybko docenia co w życiu ważne.

Ja też nie jestem za trójkołowcami - wydają mi się niestabilne (zwłaszcza jak dziecko będzie bardziej ruchliwe) ale 3 użytkowniczki takowych wózków, które znam bardzo je chwalą i nie narzekają na stabilność.

Misia, Dorex trzymam kciuki za wizyty.

Hi Girls :-)

SonySony tak, nie mogę się doczekać, a jeszcze tydzień trzeba poczekać, ale chyba ten tydzień szybciej zleci, bo będę mieć M przy sobie, bo właśnie jedzie ( dojedzie w nocy) ..i tak odnośnie mężow to mojego "muszę" pochwalić, prawdziwy skarb, potrafił on mi gotować po ciężkim dniu pracy, nie że ja nie chciałam, tylko on chciał od czasu do czasu, albo pozmywać, ale ze zmywaniem to było,że później no i jednak zwykle ja zmywałam ... bardzo smutno samej bez niego, ale tak się zdecydowaliśmy dla maluszków - wole tutaj zostać pod opieką lekarską, nie mam zaufania do UK

życzę wszystkim miłego dnia i przesyłam trochę słonka, które u mnie pięknie świeci :-)

Różyczka ja mam +1,5 kg ale to ciąża pojedyncza i dopiero zaczynam :-) Dużo robi to, że nie chodzę do pracy i od 6 tyg jestem na zwolnieniu.
Miliaa jak tam brzusio, bo ja dziś z rana mojemu już foty cykałam.
Coleta zazdroszczę wygrzania, oj jak mi słoneczka brakuje.

Ja chcę images.jpg

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 23
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry