reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A na kiedy masz termin porodu ? Ja również miałam transfer 27.10 i u mnie jest 24 tc a dokładnie 23 + 5 termin na 17.07 .
Masz rację pomieszałam wg ostatniego połówkowe go jestem w 24+1, a na początku lekarka podała mi termin na 20 lipca. Teraz mam na 16, a był już i 13 także w zależności od badania USG.
A jak będzie to się okaże.
Jesteśmy na tym samym etapie :-) :)
Powiedz mi jak tam u Ciebie z zakupami dla dzidziusia?

reklama
Dziewczyny, piszecie, że zmienia się Wam termin porodu w zależności od usg, a mi na polowkowym mocno uznany profesor powiedział, że po invitro liczy się tylko raz uwzględniając termin transferu i nie można go zmieniać

Dziewczyny, piszecie, że zmienia się Wam termin porodu w zależności od usg, a mi na polowkowym mocno uznany profesor powiedział, że po invitro liczy się tylko raz uwzględniając termin transferu i nie można go zmieniać
U mnie na usg prenatalnym 1 miałam termin 7.7.2017, na drugim 11.07.2017 r.
Ale moja Pani ginekolog zawsze patrzy na termin,który mam wpisany w karcie ciazy, ten wyliczony zaraz po zabiegu. Nawet ostatnio pytalam ja o te różne terminy z usg, powiedziała że dla niej ważny jest ten z karty.
Więc może coś w tym jest, ale wiadomo ilu lekarzy tyle opinii :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Masz rację pomieszałam wg ostatniego połówkowe go jestem w 24+1, a na początku lekarka podała mi termin na 20 lipca. Teraz mam na 16, a był już i 13 także w zależności od badania USG.
A jak będzie to się okaże.
Jesteśmy na tym samym etapie :-) :)
Powiedz mi jak tam u Ciebie z zakupami dla dzidziusia?

U mnie termin od transferu i z usg taki sam.
Jeżeli chodzi o zakupy jeszcze nie zaczęłam, co prawda mam teraz urlop ale wracam jeszcze na 2 tyg. do pracy jak będę na zwolnieniu zacznę :tak:
Jak na razie jadę dziś po lóżeczko do koleżanki, bo będę szyć kołderkę ,mam już ubranka 2 reklamówy roz.56 nawet i pampersy po chrześniaku .

U mnie termin od transferu i z usg taki sam.
Jeżeli chodzi o zakupy jeszcze nie zaczęłam, co prawda mam teraz urlop ale wracam jeszcze na 2 tyg. do pracy jak będę na zwolnieniu zacznę :tak:
Jak na razie jadę dziś po lóżeczko do koleżanki, bo będę szyć kołderkę ,mam już ubranka 2 reklamówy roz.56 nawet i pampersy po chrześniaku .

A co do zakupów zakochałam się w tym wózku ma go któraś z Was ? Na necie opinie podzielone.

A co do zakupów zakochałam się w tym wózku ma go któraś z Was ? Na necie opinie podzielone.
Ja mam mutsy evo, tylko w czerwonym kolorze. Jest bardzo lekki i m.in. dlatego go wybrałam. Znajomi mają ten wózek i są zadowoleni, ja będę mogła się wypowiedzieć za 1,5 miesiąca :)
Jeśli chodzi o opinie w necie, to ze wszystkimi wózkami tak jest - jedni chwalą, drudzy ganią. Chyba wszystko zależy od tego, czego oczekujesz.

reklama
Mutsy jest bardzo dobra firma. Sama mam z mutsy ale starszy model. Minusem jest tylko to ze jest drogi i za kazda dodatkowa czesc np moskitiera parasolka deszczownica koszyk trzeba placic oddzielnie i wtedy jest kolosalna suma...

Do góry