reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A na kiedy masz termin porodu ? Ja również miałam transfer 27.10 i u mnie jest 24 tc a dokładnie 23 + 5 termin na 17.07 .
Masz rację pomieszałam wg ostatniego połówkowe go jestem w 24+1, a na początku lekarka podała mi termin na 20 lipca. Teraz mam na 16, a był już i 13 także w zależności od badania USG.
A jak będzie to się okaże.
Jesteśmy na tym samym etapie :-) :)
Powiedz mi jak tam u Ciebie z zakupami dla dzidziusia?

reklama
Dziewczyny, piszecie, że zmienia się Wam termin porodu w zależności od usg, a mi na polowkowym mocno uznany profesor powiedział, że po invitro liczy się tylko raz uwzględniając termin transferu i nie można go zmieniać

Dziewczyny, piszecie, że zmienia się Wam termin porodu w zależności od usg, a mi na polowkowym mocno uznany profesor powiedział, że po invitro liczy się tylko raz uwzględniając termin transferu i nie można go zmieniać
U mnie na usg prenatalnym 1 miałam termin 7.7.2017, na drugim 11.07.2017 r.
Ale moja Pani ginekolog zawsze patrzy na termin,który mam wpisany w karcie ciazy, ten wyliczony zaraz po zabiegu. Nawet ostatnio pytalam ja o te różne terminy z usg, powiedziała że dla niej ważny jest ten z karty.
Więc może coś w tym jest, ale wiadomo ilu lekarzy tyle opinii :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Masz rację pomieszałam wg ostatniego połówkowe go jestem w 24+1, a na początku lekarka podała mi termin na 20 lipca. Teraz mam na 16, a był już i 13 także w zależności od badania USG.
A jak będzie to się okaże.
Jesteśmy na tym samym etapie :-) :)
Powiedz mi jak tam u Ciebie z zakupami dla dzidziusia?

U mnie termin od transferu i z usg taki sam.
Jeżeli chodzi o zakupy jeszcze nie zaczęłam, co prawda mam teraz urlop ale wracam jeszcze na 2 tyg. do pracy jak będę na zwolnieniu zacznę :tak:
Jak na razie jadę dziś po lóżeczko do koleżanki, bo będę szyć kołderkę ,mam już ubranka 2 reklamówy roz.56 nawet i pampersy po chrześniaku .

U mnie termin od transferu i z usg taki sam.
Jeżeli chodzi o zakupy jeszcze nie zaczęłam, co prawda mam teraz urlop ale wracam jeszcze na 2 tyg. do pracy jak będę na zwolnieniu zacznę :tak:
Jak na razie jadę dziś po lóżeczko do koleżanki, bo będę szyć kołderkę ,mam już ubranka 2 reklamówy roz.56 nawet i pampersy po chrześniaku .

A co do zakupów zakochałam się w tym wózku ma go któraś z Was ? Na necie opinie podzielone.

A co do zakupów zakochałam się w tym wózku ma go któraś z Was ? Na necie opinie podzielone.
Ja mam mutsy evo, tylko w czerwonym kolorze. Jest bardzo lekki i m.in. dlatego go wybrałam. Znajomi mają ten wózek i są zadowoleni, ja będę mogła się wypowiedzieć za 1,5 miesiąca :)
Jeśli chodzi o opinie w necie, to ze wszystkimi wózkami tak jest - jedni chwalą, drudzy ganią. Chyba wszystko zależy od tego, czego oczekujesz.

reklama
Mutsy jest bardzo dobra firma. Sama mam z mutsy ale starszy model. Minusem jest tylko to ze jest drogi i za kazda dodatkowa czesc np moskitiera parasolka deszczownica koszyk trzeba placic oddzielnie i wtedy jest kolosalna suma...

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry