Te katarki do odkurzacza to dla mnie jest jakiś obłęd...Ja bym się bała, zresztą mój P powiedział, że nie będzie odkurzaczem wyciągał smarków z noska i kupiiśmy najnormalniejszą w życiu gruszkę. Te wszystkie "wynalazki" po prostu do mnie nie przemawiają....Straw, Katharina- macie te katarki do odkurzacza? A da się to na początku używać "ustnie", bez podłączania do odkurzacza? Bo obawiam się, że będziemy się tego bać przy noworodku
reklama
Ja jem wszystko.To smazone w koncu mozna jesc czy nie? Czyli wszystko mozna jesc? Bo ja dalej zdycham na samym chlebie prawie i miesie gotowanym i marchewce gotowanej. Cala moja dieta.
Lile, nie pomysl, ze sie Ciebie czepiam, poprostu niech mi to w koncu ktos wyjasni co mozna a co nie. Bo ja caly czas slysze sprzeczne informacje. W internecie pisze ze jesc wszystko, a mama mi gada ze ona ma wieksze doswiadczenie bo 3 dzieci wychowala i wie lepiej ode mnie i ze mozna tylko gotowane i jalowe. Jablek nie, zupy pomidorowej nie itp. A ja juz zdycham z glodu. Opycham sie chlebem i dupa rosnie.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja położna mówi, że teraz kobiety po ciąży są przezroczyste właśnie przez to, że wszystkiego sobie odmawiają. A wystarczy wprowadzać produkty pojedynczo i obserwować czy dziwecko nei ma uczulenia. Jeść wszystko i tyle. Na zdrowieBo mi mama powiedziala ze pomidorowa kwasna i nie mozna, jablek surowych tez nie mozna bo chyba tez kwasne.
Ja juz naprawde jestem tak wyglodzona i przez to gadanie boje sie cokolwiek jesc oprocz tych 3 rzeczy.
A jak mamie mowilam, ze nie ma diety matki karmiacej to mi powiedziala, ze teraz wydziwiaja, a od lat kobiety byly na diecie i bylo dobrze.
Moja mama tez ciągle mowi zebym uwazala co jem i jak jade do nich na obiad to dla mnie jest... Mieso z zupy [emoji3] ale w domu jem normalnie. Chociaz mięso gotowane lubię wiec to tez dla mnie normalnie [emoji6]Bo mi mama powiedziala ze pomidorowa kwasna i nie mozna, jablek surowych tez nie mozna bo chyba tez kwasne.
Ja juz naprawde jestem tak wyglodzona i przez to gadanie boje sie cokolwiek jesc oprocz tych 3 rzeczy.
A jak mamie mowilam, ze nie ma diety matki karmiacej to mi powiedziala, ze teraz wydziwiaja, a od lat kobiety byly na diecie i bylo dobrze.
Ja tez [emoji3] ostatnio zrobiłam taką kwaśny ogorkowa ze buzię wykrzywialo [emoji6] ale taką lubie. Kawę piję pol na pól_- łyżeczka rozpuszczalnej i lyzeczka inki ale to dlatego ze przez cała ciążę nie pilam i sie ozdzwyczailamStraw no to jak dla nie zbyt dobrze to się nie odżywiasz.. Jem pomidorową, ogórki, pomarańcze, jogurty. Piję kawę z mlekiem, sok jabłkowy i herbatę ciastka i inne słodycze też [emoji85]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin86
Fanka BB :)
Ja yez używam gruszki a mieliśmy kupić katarek i do tej pory nie możemy kupićTe katarki do odkurzacza to dla mnie jest jakiś obłęd...Ja bym się bała, zresztą mój P powiedział, że nie będzie odkurzaczem wyciągał smarków z noska i kupiiśmy najnormalniejszą w życiu gruszkę. Te wszystkie "wynalazki" po prostu do mnie nie przemawiają....
ewelin86
Oo widzisz jutro spróbuję zrobić kawę tak jak Ty bo cały czas inke pijeJa tez [emoji3] ostatnio zrobiłam taką kwaśny ogorkowa ze buzię wykrzywialo [emoji6] ale taką lubie. Kawę piję pol na pól_- łyżeczka rozpuszczalnej i lyzeczka inki ale to dlatego ze przez cała ciążę nie pilam i sie ozdzwyczailam
ewelin86
Myślę że możemy utworzyć ta grupęJa tam robie ustenie i daje rade
To co tworzymy grupe na fb ??
Ja tez jem czekolade . na początku się bałam ale spróbowałem po kosteczce i teraz wcianam normalnie. O dziwo przed ciąża słodkie mnie nie interesowalo. Tetaz uwielbiamJa jem czekoladę w dużych ilościach. Nic jej się nie dzieje.
Brzuszek bolał ją po mleku, które dodawałam do kawy, więc zmieniłam na sojowe lub migdałowe
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja przestałam pić kawę koło 11 tygodnia bo tak mi kołatało serce, ze nie dawałam rady (chociaż piłam słabą). Od tamtej pory piję inkę ale nie mogę się już doczekać jak wrócę do kawkiOo widzisz jutro spróbuję zrobić kawę tak jak Ty bo cały czas inke pije