reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Straw, Katharina- macie te katarki do odkurzacza? A da się to na początku używać "ustnie", bez podłączania do odkurzacza? Bo obawiam się, że będziemy się tego bać przy noworodku :(
Te katarki do odkurzacza to dla mnie jest jakiś obłęd...Ja bym się bała, zresztą mój P powiedział, że nie będzie odkurzaczem wyciągał smarków z noska i kupiiśmy najnormalniejszą w życiu gruszkę. Te wszystkie "wynalazki" po prostu do mnie nie przemawiają.... :)

reklama
To smazone w koncu mozna jesc czy nie? Czyli wszystko mozna jesc? Bo ja dalej zdycham na samym chlebie prawie i miesie gotowanym i marchewce gotowanej. Cala moja dieta.
Lile, nie pomysl, ze sie Ciebie czepiam, poprostu niech mi to w koncu ktos wyjasni co mozna a co nie. Bo ja caly czas slysze sprzeczne informacje. W internecie pisze ze jesc wszystko, a mama mi gada ze ona ma wieksze doswiadczenie bo 3 dzieci wychowala i wie lepiej ode mnie i ze mozna tylko gotowane i jalowe. Jablek nie, zupy pomidorowej nie itp. A ja juz zdycham z glodu. Opycham sie chlebem i dupa rosnie.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jem wszystko.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Bo mi mama powiedziala ze pomidorowa kwasna i nie mozna, jablek surowych tez nie mozna bo chyba tez kwasne.
Ja juz naprawde jestem tak wyglodzona i przez to gadanie boje sie cokolwiek jesc oprocz tych 3 rzeczy.

A jak mamie mowilam, ze nie ma diety matki karmiacej to mi powiedziala, ze teraz wydziwiaja, a od lat kobiety byly na diecie i bylo dobrze.

Moja położna mówi, że teraz kobiety po ciąży są przezroczyste właśnie przez to, że wszystkiego sobie odmawiają. A wystarczy wprowadzać produkty pojedynczo i obserwować czy dziwecko nei ma uczulenia. Jeść wszystko i tyle. Na zdrowie :)

Bo mi mama powiedziala ze pomidorowa kwasna i nie mozna, jablek surowych tez nie mozna bo chyba tez kwasne.
Ja juz naprawde jestem tak wyglodzona i przez to gadanie boje sie cokolwiek jesc oprocz tych 3 rzeczy.

A jak mamie mowilam, ze nie ma diety matki karmiacej to mi powiedziala, ze teraz wydziwiaja, a od lat kobiety byly na diecie i bylo dobrze.

Moja mama tez ciągle mowi zebym uwazala co jem i jak jade do nich na obiad to dla mnie jest... Mieso z zupy [emoji3] ale w domu jem normalnie. Chociaz mięso gotowane lubię wiec to tez dla mnie normalnie [emoji6]

Straw no to jak dla nie zbyt dobrze to się nie odżywiasz.. Jem pomidorową, ogórki, pomarańcze, jogurty. Piję kawę z mlekiem, sok jabłkowy i herbatę :) ciastka i inne słodycze też [emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez [emoji3] ostatnio zrobiłam taką kwaśny ogorkowa ze buzię wykrzywialo [emoji6] ale taką lubie. Kawę piję pol na pól_- łyżeczka rozpuszczalnej i lyzeczka inki ale to dlatego ze przez cała ciążę nie pilam i sie ozdzwyczailam

Te katarki do odkurzacza to dla mnie jest jakiś obłęd...Ja bym się bała, zresztą mój P powiedział, że nie będzie odkurzaczem wyciągał smarków z noska i kupiiśmy najnormalniejszą w życiu gruszkę. Te wszystkie "wynalazki" po prostu do mnie nie przemawiają.... :)
Ja yez używam gruszki a mieliśmy kupić katarek i do tej pory nie możemy kupić :D

Ja tez [emoji3] ostatnio zrobiłam taką kwaśny ogorkowa ze buzię wykrzywialo [emoji6] ale taką lubie. Kawę piję pol na pól_- łyżeczka rozpuszczalnej i lyzeczka inki ale to dlatego ze przez cała ciążę nie pilam i sie ozdzwyczailam

Oo widzisz jutro spróbuję zrobić kawę tak jak Ty :) bo cały czas inke pije :D

Ja jem czekoladę w dużych ilościach. Nic jej się nie dzieje.
Brzuszek bolał ją po mleku, które dodawałam do kawy, więc zmieniłam na sojowe lub migdałowe

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez jem czekolade . na początku się bałam ale spróbowałem po kosteczce i teraz wcianam normalnie. O dziwo przed ciąża słodkie mnie nie interesowalo. Tetaz uwielbiam

reklama
Do góry