reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

robia razem tsh ,ft4 razem w",nie powinna cie zbyc,powiedz masz problem z tarczyca I beda cie sprawdzac,Ja w sumie nie mowilam sami zdecydowali sprawdzac bo bralam od czasu transferu levothyroxine (letrox 50), i tak potem jak JuZ przeszlam na gp to nie wiedzieli czemu biore leki;),Teraz mam dawke 100 a wyniki msc temu 1.49, tf 4-10.700,
Gp dzwoni do kliniki na konsultacje;), jestem w szoku Ale ciesze sie bo gp to nie lekarz z ivf a z ivf wie lepiej .....nic tylko zycze ci abys znalalzla dobra polozna ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuje . Wierze ze nie będę musiała lecieć do Polski z taka błachostka.

reklama
Czesc Dziewczynki :)
Jak bedziecie zamykaly watek nie zapomnijcie o mnie. Ja Was podczytuje ale malo pisze, bo przy dwojce dzieci (w tym jeden rozbrykany ze hoho) czasami ciezko cos skrobnac.

Kasia_Basia mi sie tez szalenie podoba imie Kaja i wszystkie podobne Gaja, Zoja. Cudowne <3

Butterfly wow, to tesciowka ma pomysl z ta porodowka, masakra...

Ktos pytal o monitor baby sense 5. My mamy, uzywamy, ale do konca mu nie ufam.
Raz nam nie zadzwonil :'(

A moj lobuziak rosnie super. Zaliczmy kontrole u specjalistow, na szczescie jest wszystko ok. Smigamy na rehabilitacje i widzimy super poprawe.

Buziaki dla mam, dzieciaczkow tych na swiecie i w brzuszkach <3

Moi teściowie są bardzo w porządku, mieliśmy super relacje, ale coś im odwaliło odkąd jestem w ciąży. Najchętniej to by chcieli teraz z nami zamieszkać, żeby mieć kontakt z wnukiem.
Pocieszyłyście mnie, że nie tylko oni chcieli być na porodówce :)

Skonsultuj to jeszcze ze swoją gin,ale mam nadzieję że to co powiedziała moja chociaż na ten czas Cie troszkę uspokoi :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Gin mi odpisala, ze mam sie nie martwic, bo nie ma w moich wynikach nic niepokojacego. Mam czekac na wizyte i kontrolowac cisnienie.
Dzieki za wczoraj :)

Nieagatka na szczescie!!!

Czytam was o tesciach to szok wspolczuje;///
Moi ani razu nie zapytali kiedy dzueci JuZ predzej moje siostry,nie pierwszy raz di nas przylatuja na tak dluzszy okres bo to wkoncu 3 msce pod jednym dachem a mimo to bardzo Sue ciesze na ich przyjazd
Kiedys mieszkalismy razem i ani razu tesciowa nie weszla nam do pokoju a jak ribilam pranie to poskladala i dala rzeczy do salonu abym tam je mogla wziasc,do nas nie weszla nigdy [emoji3][emoji108],znam Ja od 11 lat to nie sadze ze teraz jej COs odwali Po przylocie i Po porodzie wnuczki......

Ja dzus polozna i uslysze niuni serduszko yupiiiiii

A ja wczoraj bylam ogladac porodowke i jestem bardzo zadowolona. Sale pojedyncze z lazienka, jedna polozna od poczatku do konca, znieczulenie podawane malymi dawkami zeby ulzylo, ale nie zasklocalo akcji i w razie cesarki maz moze tez byc. Zadeklarowalam tez, ze oddam im krew pepowinowa.

reklama
Moi teściowie są bardzo w porządku, mieliśmy super relacje, ale coś im odwaliło odkąd jestem w ciąży. Najchętniej to by chcieli teraz z nami zamieszkać, żeby mieć kontakt z wnukiem.
Pocieszyłyście mnie, że nie tylko oni chcieli być na porodówce :)
Buterfly, moze poprostu oni sie tak ciesza z wnuka ktory sie pojawi? Jak piszesz, ze mieliscie wczesniej super kontakt.

Moja tesciowa tez oszalala z radisci odkad jest wnuk. Caly czas kupuje mu ubranka, paskudne jak diabli. Nie sa brzydkie, tylko paskudne, a ona sie cieszy ze cos wnusiowi przyniosla. Powiedzielismy zeby nie kupowala mu ubranek, bo mamy strasznie duzo i Tymek nawet nie zdazy w niektorych pochodzic. Nie chcielismy jej przykrosci sprawic, to tak sklamalismy. Teraz sie obawiam ze wpadnie na pomysl kupowania mu zabawek[emoji15]
Dziewczyny, ja nie wiem czy ze mna cos nie tak, ale ja nie chce zeby mi ktos kupowal zabawki czy ubranka dla dziecka. To moje wymarzone dziecko i ja chce sama mu wszystko wybierac i kupowac, tym bardziej ze to co dostaje jest brzydkie, bardzo brzydkie[emoji15] Dawniej inaczej sie dzieci ubieralo, teraz inaczej.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry