reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

robia razem tsh ,ft4 razem w",nie powinna cie zbyc,powiedz masz problem z tarczyca I beda cie sprawdzac,Ja w sumie nie mowilam sami zdecydowali sprawdzac bo bralam od czasu transferu levothyroxine (letrox 50), i tak potem jak JuZ przeszlam na gp to nie wiedzieli czemu biore leki;),Teraz mam dawke 100 a wyniki msc temu 1.49, tf 4-10.700,
Gp dzwoni do kliniki na konsultacje;), jestem w szoku Ale ciesze sie bo gp to nie lekarz z ivf a z ivf wie lepiej .....nic tylko zycze ci abys znalalzla dobra polozna ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuje . Wierze ze nie będę musiała lecieć do Polski z taka błachostka.

reklama
Czesc Dziewczynki :)
Jak bedziecie zamykaly watek nie zapomnijcie o mnie. Ja Was podczytuje ale malo pisze, bo przy dwojce dzieci (w tym jeden rozbrykany ze hoho) czasami ciezko cos skrobnac.

Kasia_Basia mi sie tez szalenie podoba imie Kaja i wszystkie podobne Gaja, Zoja. Cudowne <3

Butterfly wow, to tesciowka ma pomysl z ta porodowka, masakra...

Ktos pytal o monitor baby sense 5. My mamy, uzywamy, ale do konca mu nie ufam.
Raz nam nie zadzwonil :'(

A moj lobuziak rosnie super. Zaliczmy kontrole u specjalistow, na szczescie jest wszystko ok. Smigamy na rehabilitacje i widzimy super poprawe.

Buziaki dla mam, dzieciaczkow tych na swiecie i w brzuszkach <3

Moi teściowie są bardzo w porządku, mieliśmy super relacje, ale coś im odwaliło odkąd jestem w ciąży. Najchętniej to by chcieli teraz z nami zamieszkać, żeby mieć kontakt z wnukiem.
Pocieszyłyście mnie, że nie tylko oni chcieli być na porodówce :)

Skonsultuj to jeszcze ze swoją gin,ale mam nadzieję że to co powiedziała moja chociaż na ten czas Cie troszkę uspokoi :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Gin mi odpisala, ze mam sie nie martwic, bo nie ma w moich wynikach nic niepokojacego. Mam czekac na wizyte i kontrolowac cisnienie.
Dzieki za wczoraj :)

Nieagatka na szczescie!!!

Czytam was o tesciach to szok wspolczuje;///
Moi ani razu nie zapytali kiedy dzueci JuZ predzej moje siostry,nie pierwszy raz di nas przylatuja na tak dluzszy okres bo to wkoncu 3 msce pod jednym dachem a mimo to bardzo Sue ciesze na ich przyjazd
Kiedys mieszkalismy razem i ani razu tesciowa nie weszla nam do pokoju a jak ribilam pranie to poskladala i dala rzeczy do salonu abym tam je mogla wziasc,do nas nie weszla nigdy [emoji3][emoji108],znam Ja od 11 lat to nie sadze ze teraz jej COs odwali Po przylocie i Po porodzie wnuczki......

Ja dzus polozna i uslysze niuni serduszko yupiiiiii

A ja wczoraj bylam ogladac porodowke i jestem bardzo zadowolona. Sale pojedyncze z lazienka, jedna polozna od poczatku do konca, znieczulenie podawane malymi dawkami zeby ulzylo, ale nie zasklocalo akcji i w razie cesarki maz moze tez byc. Zadeklarowalam tez, ze oddam im krew pepowinowa.

reklama
Moi teściowie są bardzo w porządku, mieliśmy super relacje, ale coś im odwaliło odkąd jestem w ciąży. Najchętniej to by chcieli teraz z nami zamieszkać, żeby mieć kontakt z wnukiem.
Pocieszyłyście mnie, że nie tylko oni chcieli być na porodówce :)
Buterfly, moze poprostu oni sie tak ciesza z wnuka ktory sie pojawi? Jak piszesz, ze mieliscie wczesniej super kontakt.

Moja tesciowa tez oszalala z radisci odkad jest wnuk. Caly czas kupuje mu ubranka, paskudne jak diabli. Nie sa brzydkie, tylko paskudne, a ona sie cieszy ze cos wnusiowi przyniosla. Powiedzielismy zeby nie kupowala mu ubranek, bo mamy strasznie duzo i Tymek nawet nie zdazy w niektorych pochodzic. Nie chcielismy jej przykrosci sprawic, to tak sklamalismy. Teraz sie obawiam ze wpadnie na pomysl kupowania mu zabawek[emoji15]
Dziewczyny, ja nie wiem czy ze mna cos nie tak, ale ja nie chce zeby mi ktos kupowal zabawki czy ubranka dla dziecka. To moje wymarzone dziecko i ja chce sama mu wszystko wybierac i kupowac, tym bardziej ze to co dostaje jest brzydkie, bardzo brzydkie[emoji15] Dawniej inaczej sie dzieci ubieralo, teraz inaczej.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry