reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Moja chyba ma zaparcia. Tak jak kupa była nawet do 10 razy dziennie, wczoraj tylko raz. I cały czas się wije i stęka. Nie śpi praktycznie wcale. Czy to możliwe na moim mleku? Nic nie zmieniałam w diecie.
Macie jakieś sposoby?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A u nas sukces. Tymek je z cyca przez oslonki i sie najada, bo potem ladnie spi, albo sobie ze mna "gada" i taki wesoly jest.
Juz mnie nie gryzie[emoji6]
Wczesniej nie potrafil jesc przez oslonki, teraz je pieknie[emoji4]
Ale jestem z siebie i z niego dumna[emoji4]
Je mi teraz co 2 godziny[emoji1]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja chyba ma zaparcia. Tak jak kupa była nawet do 10 razy dziennie, wczoraj tylko raz. I cały czas się wije i stęka. Nie śpi praktycznie wcale. Czy to możliwe na moim mleku? Nic nie zmieniałam w diecie.
Macie jakieś sposoby?

Kasia basia ja nie pomoge, musza chyba pomoc doswiadczone mamusie.

A u nas sukces. Tymek je z cyca przez oslonki i sie najada, bo potem ladnie spi, albo sobie ze mna "gada" i taki wesoly jest.

Wystękała kupę. Może jej przejdzie.
A z tym karmieniem to masz odwrotnie niż ja. Moja z cyca sie nie najada. Denerwuje się tylko. Muszę jej butelkę dawać i ściągać co 3h.

Macie jakieś sposoby?

U nas tak jest od kilku dni
Kupa raz a cały dzień stękania i prężenia się
U nas działa termofor z pestek wiśni po nim jest spokojniejszy
Innych sposobów niestety nie mam:(

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A u nas chyba przygoda z karmieniem się kończy
Ja już nie mam pomysłów co robić żeby mleka było więcej. Muszę dokarmiać mimo że na cycku wisi po 40 min
Denerwujemy się oboje a to nie oto chodzi:(
Super że u was sukces :)

A stosowalyscie te rurki windi na kolki? Moja dalej noce przeplakane mimo butelek dr browns i termoforku. Zamowilam dzis, nie wiem jeszcze jak to robic i jeszcze pare dni temu myslalam ze nie bede tego robic ale jak ma troche jej ulzyc.
Za kropelki delicol w aptece stacjonarnej przeplacilam dwukrotnie w porownaniu do gemini. Zdzierstwo.

Macie jakieś sposoby?

Rumianek, koperek, przegotowana woda. Mój codziennie pije rumianek raz dziennie

reklama
A u nas chyba przygoda z karmieniem się kończy
Ja już nie mam pomysłów co robić żeby mleka było więcej. Muszę dokarmiać mimo że na cycku wisi po 40 min
Denerwujemy się oboje a to nie oto chodzi:(
Super że u was sukces :)

To u mnie też powoli się kończy przygoda z pokarmem. Mój je 40 min i do tego 90 ml sztucznego zawsze je

Do góry