reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Moja chyba ma zaparcia. Tak jak kupa była nawet do 10 razy dziennie, wczoraj tylko raz. I cały czas się wije i stęka. Nie śpi praktycznie wcale. Czy to możliwe na moim mleku? Nic nie zmieniałam w diecie.
Macie jakieś sposoby?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A u nas sukces. Tymek je z cyca przez oslonki i sie najada, bo potem ladnie spi, albo sobie ze mna "gada" i taki wesoly jest.
Juz mnie nie gryzie[emoji6]
Wczesniej nie potrafil jesc przez oslonki, teraz je pieknie[emoji4]
Ale jestem z siebie i z niego dumna[emoji4]
Je mi teraz co 2 godziny[emoji1]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja chyba ma zaparcia. Tak jak kupa była nawet do 10 razy dziennie, wczoraj tylko raz. I cały czas się wije i stęka. Nie śpi praktycznie wcale. Czy to możliwe na moim mleku? Nic nie zmieniałam w diecie.
Macie jakieś sposoby?

Kasia basia ja nie pomoge, musza chyba pomoc doswiadczone mamusie.

A u nas sukces. Tymek je z cyca przez oslonki i sie najada, bo potem ladnie spi, albo sobie ze mna "gada" i taki wesoly jest.

Wystękała kupę. Może jej przejdzie.
A z tym karmieniem to masz odwrotnie niż ja. Moja z cyca sie nie najada. Denerwuje się tylko. Muszę jej butelkę dawać i ściągać co 3h.

Macie jakieś sposoby?

U nas tak jest od kilku dni
Kupa raz a cały dzień stękania i prężenia się
U nas działa termofor z pestek wiśni po nim jest spokojniejszy
Innych sposobów niestety nie mam:(

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A u nas chyba przygoda z karmieniem się kończy
Ja już nie mam pomysłów co robić żeby mleka było więcej. Muszę dokarmiać mimo że na cycku wisi po 40 min
Denerwujemy się oboje a to nie oto chodzi:(
Super że u was sukces :)

A stosowalyscie te rurki windi na kolki? Moja dalej noce przeplakane mimo butelek dr browns i termoforku. Zamowilam dzis, nie wiem jeszcze jak to robic i jeszcze pare dni temu myslalam ze nie bede tego robic ale jak ma troche jej ulzyc.
Za kropelki delicol w aptece stacjonarnej przeplacilam dwukrotnie w porownaniu do gemini. Zdzierstwo.

Macie jakieś sposoby?

Rumianek, koperek, przegotowana woda. Mój codziennie pije rumianek raz dziennie

reklama
A u nas chyba przygoda z karmieniem się kończy
Ja już nie mam pomysłów co robić żeby mleka było więcej. Muszę dokarmiać mimo że na cycku wisi po 40 min
Denerwujemy się oboje a to nie oto chodzi:(
Super że u was sukces :)

To u mnie też powoli się kończy przygoda z pokarmem. Mój je 40 min i do tego 90 ml sztucznego zawsze je

Do góry