reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

O rany!A ja jeszcze w takim lesie! :( Dziewczyny wasze Maleństwa nie będą spały z Wami w sypialni? Ja chciałam wstawić łóżeczko do pokoju Małej ale wszyscy na mnie naskoczyli, ze na pewno nie będzie mi się chciało w nocy chodzić do neij do drugiego pokoju i zgłupiałam :(

reklama
O rany!A ja jeszcze w takim lesie! :( Dziewczyny wasze Maleństwa nie będą spały z Wami w sypialni? Ja chciałam wstawić łóżeczko do pokoju Małej ale wszyscy na mnie naskoczyli, ze na pewno nie będzie mi się chciało w nocy chodzić do neij do drugiego pokoju i zgłupiałam :(

Ja bede miec lozeczko w sypialni. Na razie stoi w pokoiku, bo tam gdzie bedzie mamy komode z bielizna i recznikami, ale docelowo komode sie wyniesie a w jej miejsce pojdzie lozeczko na ladnych kilka miesiecy. Mysle ze tak jest wygodniej, no i chce ja miec przy sobie [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana tyle lat staran ze kiedys to byly tylko sny aby ribic pokoj dla dZiecka...
Dlatego my tylko przygotowujemy ,lozko mamy od 0-- 5 lat kupione I stoi w jej pokoju Ale kolyske mojzesza kupilismy na pierwsze msce,oczywiscie ze bedzue z nami spac!!! Bede Po raz pierwszy mama podobno do roku moze spac z nami potem starac Sue przyzwyczajac samej ...zobsczymy,zribilam tez pokoj bo tam ja bede upiekszac i przewijac Ale to oczywiste z nami spi Po poridzie;)
Kazdy robi jak uwaza ,ty Sue nue przejmuj,moja siostra nie miala pokoiku do roku i tez bylo ok ,ja go JuZ chcialam bo to taki moj sen sie spelnia i pomyslec ze rok temu na walentynki plakalam bo dostalam okres.....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja wlasnie jeszcze nie robie pokoju w sumie to duzo mu nie trzeba bo przed wakacjami pomalowalam na zielono wiec kupic mebelki dzieciece i jakies ozdoby. Narazie bedzie spac z nami w sypialni. A w sumie tak do konca to nie wiem jeszcze ktory pokoj dac bo mam jeszcze 3 wolne pokoje. A co do wyprawki to juz ja gotowa wszystko poprane i wyprasowane tylko torbe spakowac. A i pare rzeczy z apteki dokupic

Mi w poprzedniego sylwestra ryczec sie chcialo na imprezie, wszystkie pary dzieciate ktos puscil piosenke z teledyskiem gdzie bylo male dziecko. Strasznie sie poczulam. Ale ten ostatni sylwester byl i kazdy nastepny beda juz szczesliwe.

A kupowałyście jakiś organizer na łóżeczko?A jeśli tak to może coś polecicie? :) I jakie macie wózki?Ja nadal nie mogę się zdecydować :(

Ja nie mam organizera bo blisko bedzie stala komoda i tak mysle ze na komodzie ustawie. Chociaz fajne sa te pojemniki co nieagatka ma na lozeczko.
Ja mam wozek riko brano
20170104_130648.jpg

Załączniki

• 20170104_130648.jpg
    20170104_130648.jpg
    686,2 KB · Wyświetleń: 244
reklama
A majtki poporodowe już kupowałście?Ja nie wiem jaki rozmiar mam kupić :( Powiem Wam, że im bliżej porodu tym bardziej wariuję i mam mętlik w głowie :(

Do góry