reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

O rany!A ja jeszcze w takim lesie! :( Dziewczyny wasze Maleństwa nie będą spały z Wami w sypialni? Ja chciałam wstawić łóżeczko do pokoju Małej ale wszyscy na mnie naskoczyli, ze na pewno nie będzie mi się chciało w nocy chodzić do neij do drugiego pokoju i zgłupiałam :(

reklama
O rany!A ja jeszcze w takim lesie! :( Dziewczyny wasze Maleństwa nie będą spały z Wami w sypialni? Ja chciałam wstawić łóżeczko do pokoju Małej ale wszyscy na mnie naskoczyli, ze na pewno nie będzie mi się chciało w nocy chodzić do neij do drugiego pokoju i zgłupiałam :(

Ja bede miec lozeczko w sypialni. Na razie stoi w pokoiku, bo tam gdzie bedzie mamy komode z bielizna i recznikami, ale docelowo komode sie wyniesie a w jej miejsce pojdzie lozeczko na ladnych kilka miesiecy. Mysle ze tak jest wygodniej, no i chce ja miec przy sobie [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana tyle lat staran ze kiedys to byly tylko sny aby ribic pokoj dla dZiecka...
Dlatego my tylko przygotowujemy ,lozko mamy od 0-- 5 lat kupione I stoi w jej pokoju Ale kolyske mojzesza kupilismy na pierwsze msce,oczywiscie ze bedzue z nami spac!!! Bede Po raz pierwszy mama podobno do roku moze spac z nami potem starac Sue przyzwyczajac samej ...zobsczymy,zribilam tez pokoj bo tam ja bede upiekszac i przewijac Ale to oczywiste z nami spi Po poridzie;)
Kazdy robi jak uwaza ,ty Sue nue przejmuj,moja siostra nie miala pokoiku do roku i tez bylo ok ,ja go JuZ chcialam bo to taki moj sen sie spelnia i pomyslec ze rok temu na walentynki plakalam bo dostalam okres.....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja wlasnie jeszcze nie robie pokoju w sumie to duzo mu nie trzeba bo przed wakacjami pomalowalam na zielono wiec kupic mebelki dzieciece i jakies ozdoby. Narazie bedzie spac z nami w sypialni. A w sumie tak do konca to nie wiem jeszcze ktory pokoj dac bo mam jeszcze 3 wolne pokoje. A co do wyprawki to juz ja gotowa wszystko poprane i wyprasowane tylko torbe spakowac. A i pare rzeczy z apteki dokupic

Mi w poprzedniego sylwestra ryczec sie chcialo na imprezie, wszystkie pary dzieciate ktos puscil piosenke z teledyskiem gdzie bylo male dziecko. Strasznie sie poczulam. Ale ten ostatni sylwester byl i kazdy nastepny beda juz szczesliwe.

A kupowałyście jakiś organizer na łóżeczko?A jeśli tak to może coś polecicie? :) I jakie macie wózki?Ja nadal nie mogę się zdecydować :(

Ja nie mam organizera bo blisko bedzie stala komoda i tak mysle ze na komodzie ustawie. Chociaz fajne sa te pojemniki co nieagatka ma na lozeczko.
Ja mam wozek riko brano
20170104_130648.jpg

Załączniki

• 20170104_130648.jpg
    20170104_130648.jpg
    686,2 KB · Wyświetleń: 246
reklama
A majtki poporodowe już kupowałście?Ja nie wiem jaki rozmiar mam kupić :( Powiem Wam, że im bliżej porodu tym bardziej wariuję i mam mętlik w głowie :(

Do góry