reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Obdzwonilam apteki i faktycznie nie ma jej i nie ma w hurtowniach. To kurcze nie rozumiem tego lekarze wypisuja a nie mozna kupic...

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
No to niezle. Jak u Ciebie nie ma to ciekawe. Jak nie kupię w innym mieście to zostaje Warszawa. Niby na takiej stronie można sprawdzic gdzie są dostępne. Zaraz sprawdzę jak z Warszawa

A kiedy bylyscie pierwszy raz u pediatry? Skierowania do okulisty i ortopedy dostalam zaocznie, recepte na masc na pepek zalatwila polozna.

Ewelin, Tequila : śliczni chłopcy[emoji7]. Przy mojej to chudzinki. Moja to kwadratowa jest i 4500 myślę że waży.
Niestety nie mogę tu dużo zdjęć wrzucać, bo to otwarte forum, a nie wszyscy wiedzą o ivf. Właściwie to tylko rodzice. A w pracy nikt się nie może dowiedzieć.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry