husann
Fanka BB :)
Jak bedziesz wystawiac na olx to podeslij linka.Hihi ja dostałam kilka ciuszków ale nie trafiły w mój gust wiec trafią na olx; )
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak bedziesz wystawiac na olx to podeslij linka.Hihi ja dostałam kilka ciuszków ale nie trafiły w mój gust wiec trafią na olx; )
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
No to niezle. Jak u Ciebie nie ma to ciekawe. Jak nie kupię w innym mieście to zostaje Warszawa. Niby na takiej stronie można sprawdzic gdzie są dostępne. Zaraz sprawdzę jak z WarszawaObdzwonilam apteki i faktycznie nie ma jej i nie ma w hurtowniach. To kurcze nie rozumiem tego lekarze wypisuja a nie mozna kupic...
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny a ile wasze dzidziusie ważyły w 29tc? Może pamiętacie?
A kiedy bylyscie pierwszy raz u pediatry? Skierowania do okulisty i ortopedy dostalam zaocznie, recepte na masc na pepek zalatwila polozna.
Bylam miesiąc po porodzieA kiedy bylyscie pierwszy raz u pediatry? Skierowania do okulisty i ortopedy dostalam zaocznie, recepte na masc na pepek zalatwila polozna.