reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tequila Twoj tez juz "wielki" :)
Obaj cudni :)
Ja jestem na etapie prania ubranek i takich do 62cm mam calkiem duzo. Jak moja bedzie rosla jak Wasi to nie zdaze jej zalozyc wszytskiego :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zakładam ciuszki które dostał w pezentach :) i robie w tym zdjęcia żeby było ze chociaż raz był w to ubrany :)

reklama
To i my się chwalimy i pozdrawiamy cioteczki :) Alan waży już 4270 g :)
1485778648-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Slodziak [emoji7] ale rosną nam dzieciaczki. Dziewczyny które czekaja na swoje malenstwa pochwalcie sie brzuszkami. Dzisiaj mialam koszmar snilo mi sie ze ja urodzilam Idę jakby dla mojego brata i musialam ją im oddac a moj tata karmił ją parówkami i burakami i wiedzialam zr ona tego nie przeżyje a nie moglam nic zrobić bo to juz bylo ich dziecko [emoji20] i dzisiaj od rana bym ryczala co chwile jak sobie zdaje sprawe jakie cuda nam się dziewczyny zdarzyly. Cala ciąża mimo ze kazda z nas jakies problemy miala i teraz obok takie cudowne dzieci. Walczyłam muzyke na YouTube dla niemowlakow do zabawy a sama sie poryczalam prawie bo taka piekna [emoji6] chyba jeszcze hormony po porodzie ze mnie nie zeszly [emoji6]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Tequila Twoj tez juz "wielki" :)
Obaj cudni :)
Ja jestem na etapie prania ubranek i takich do 62cm mam calkiem duzo. Jak moja bedzie rosla jak Wasi to nie zdaze jej zalozyc wszytskiego :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zakladaj wszystko zeby pozniej sie nie okazalo jak u mnir ze trzy pajace ze smyka trzymalam sobie na wyjscia np do lekarza i sie okazalo ze dwoch nie zalozylam ani razu bo juz z nich wyrosla [emoji20] to samo ze spiochami

Dziewczyny ale są problemy z ta szczepionka 5w1. Masakra. Dzwoniłam do apteki i mi mówią ze nue jest to pewna informacja, ale dopiero w kwietniu będzie dostępna. A ja na początku marca mam kolejne szczepienie.
Teraz liczyć na to ze w innym mieście będzie dostępna

Dziewczyny ale są problemy z ta szczepionka 5w1. Masakra. Dzwoniłam do apteki i mi mówią ze nue jest to pewna informacja, ale dopiero w kwietniu będzie dostępna. A ja na początku marca mam kolejne szczepienie.
A to nie jest tylko jedna dawka? Bo juz szczepilas nia przeciez? Jak ona sie nazywa to zapytam w swoich aptekach czy mają

i
A jak to sie odbywa z tym szczepieniem. Mam za 4 tygodnie, czy
musze juz umawiac wizyte? Wczesniej trzeba jechac po recepte? Na 5 w 1 i na rotawirusy?

reklama
To ja Wam powiem jakie fazy w domu cy mam mój M :D
Raz złapał mnie za cyca i pytam co robisz a on ze pomaga Gabrysiowi złapać cyca.
Kolejny raz śpi na plecach a na brzuchu trzyma jaska. Przytulam go a on oddtraca moja rękę i mówi uważaj bo tu śpi Gabrys
Kolejny raz myślę że chce mnie przytulic a on probuje mnie przyciągnąc a ja pytam co robisz. A on ze Gabrysia przyciąga bo spada.
A dziś w nocy trzyma mnie mocno i mówi że trzyma Gabrysia żeby nie spadł :D
Takie oto dziwne rzeczy się dzieją z moim m :D a rano i wieczorem ze wszystko pamięta ze tak było i zaczynamy się śmiać z tego :D

Do góry