reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Majtki siatkowe napewno po cesarce popieram.
Zaczelo mi sie chyba zappalenie piersi. Nie karmie piersia bo mam tabletki na jelita ktore po ktorych lepiej nie karmic. W szpitalu dali mi bromergan a recepty nie dostalam bo trzeba byc pod obserwacja bo ponoc powoduje nadcisnienie.
Macie jakies sposoby? Czytam ze paracetamol szalwia i kapusta.

Nie karmisz, to musisz zatrzymać laktację. Pewnie te kanaliki masz niedrożne. Nie wiem co się robi jak się nie karmi. Ja zatrzymałam zapalenie dzięki biorąc ibuprofen ( można podczas karmienia) i robiłam na zmianę okłady z ciepłej i lodowatej pieluchy. Ciepła przed karmieniem a zmrożoną po.
Wyleżałam to przez dobę i jakoś przeszło.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
a tu macie jeszcze podgląd do czego rożek może służyć...
jeden mój błąd - tło powinno być takie samo na wszystkich zdjęciach...
rok.jpg

Załączniki

• rok.jpg
    rok.jpg
    835,9 KB · Wyświetleń: 403
Husann ty i ja sn obowiazkowo[emoji122][emoji122][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3],ty synka ja coreczke i wpadam potem do ciebie na kawke Z Gliwice do augustowka tylko 600 km a Po drodze zwiedze wawe bo bylam tam tylko raz ;)))

Jesteś z Gliwic? To po drodze do Warszawy wpadnij do mnie na kawkę :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze dziewczyny super by bylo ,chcialabym sie kiedys spotkac na serio

A tak na serio no w kwietniu bedzue ciezko Po porodzie planujemy podroz we wrzesniu

Tak Ja to slazaczka rodzice se godoja [emoji23][emoji23]

Dziewczyny uwielbiam swoje dzieci :) dzis szlam ze starszakiem do przedszkola, chcialam z nim pogadac po drodze, ale telefony do niego sie urywaly. Oczywiscie "na niby". Szedl dzwonil do kolegi. Pytam go skonczyles rozmawiac? Jeszcze nie... wkoncu skonczyl. Ja znowu chce z nim pogadac, a on do mnie czekaj telefon do mnie dzwoni i od nowa... haha

reklama
Do góry